Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדדתי, ובין הפגוש שלי (גולף כחולה) ובין ה- C4, יש כחמישה ס"מ בנקודה הקרובה ביותר, וכך גם בצד השני, שלא לדבר על הקירבה למתקן מחזור הבקבוקים והאבנים שמתחת לרכב. מצב הפגושים של ה- C4 כבר די רעוע, אבל בשלי לא ניכרו סימני נזק. למען הסר ספק - שני הרכבים (שלי והאפור) היו שם עוד קודם לחנייתה.

ראשית, כמובן ברכות לנהגת ה- C4, על אקרובטיקה. שנית, מישהו היה מעלה בדעתו להחנות את הרכב הפרטי שלו כך, רק כדי לא לחנות רחוב ליד? ואיך בכלל היא יצאה ממנה? מתא המטען?

IMG_0560.JPG

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צריך ממש כשרון כדי לחנות בצורה שכזו.. :shock: זה לא מגרש ששייך לעירייה או משהו כזה שניתן לקבל דו"ח?

וכן, נראה לי שהיא יצאה דרך מכסה המנוע :twisted:

פורסם

נדיר לגמרי. :-D

ואני כל הזמן חשבתי שזאת השיטה של נהגי הסמארט לחנות ככה (בערך). :p

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

C4 שחושב שהוא סמארט סוג של

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ראית שמדובר בנהגת?

למה לא שאלת אותה?

ולשאלתך - תלוי במצוקת החנייה באזור. לפחות מדובר במגרש עפר, ולא מדרכה. כך שאין הפרעה משמעותית להולכי הרגל.

אמא של גיסתי גרה בפרוייקט בשכונה שנחשבת ליוקרתית מחוץ לעיר. יש שם חניון תת קרקעי עם חניה אחת לכל דירה, ובנוסף עוד 8 חניות בערך על מעל מאה דירות - מה שלא מספיק בכלל!

כעת הכביש ליד ממשיך ומתחבר עם אזור חדש בעיר, נהיה כביש די ראשי.

ממול יש שפת מדרכה משופעת, די גבוהה וללא מדרכה. כל רכבי הליסינג חונים שם חפשי (מגרד, לא מגרד... לא אכפת!) נראה לי גרוע יותר מלטפס עם שני גלגלים אחוריים בלבד על מדרכה. אם הטיפוס נעשה בעדינות אז הנזק לצמיג פחות מאשר למשל לשפשף מדרכה עם דופן הצמיג (דבר שאני רואה לא מעט)

פורסם

זה מדהים איך מישהו מסוגל להיות כול כך חסר היגיון ואכפתיות!

אדם שחנה ככה לא תיהיה לו שום בעיה גם לשפשפף רכב אחר או לפתוח את הדלק שלו על שלך עבור הנוחות שלו.

עד לפני שבוע הייתי עובד בשופרסל בסופי שבוע העמוסים בשבעות הערב כעבודה נוספת, והפחד הכי גדול שלי היה כול בעלי הליסינג הללו שפותחים דלתות כאילו הם באמצע חורשה, וכול יום הייתי מגלה עוד צבע חדש על פסי הקישוט הלבנים שלי או לחלופין על הדלתות, (אחת הסיבות שבגללה עזבתי את מקום העבודה) בקיצור כמו שכתבו לפני, כדאי לשים לתופעה המגעילה הזאת סוף ומהר!

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

מוריד את הכובע בפני הנהגת.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אני מכיר את הרכב והנהגת, אבל עברתי שם רק אחרי שחנתה. אגב, מדובר בשדרה עליה חונים, ואין לי בעיה עם חניה כזו בד"כ, אבל את תא המטען שלי לא הצלחתי לפתוח כדי להוציא את הקניות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מישהו צריך לשים סוף לתרבות הליסינג הזאת....

וכמה שיותר מ-ה-ר. פשוט גועל נפש.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
את תא המטען שלי לא הצלחתי לפתוח כדי להוציא את הקניות...

אכן מעצבן, מבין ללבך!

אבל לא שפשפה - אין כל כך מה להתלונן. זה המחיר של חניה באזור צפוף, אפשר גם סתם להדבק מאחור, זה קורה ודי מקובל.

אגב השרשור השני שרץ פה על מיאטה שמסכנת את הציבור: בשרשור ההוא אני מצדיק את פרסום מספר הרישוי, ובשרשור הזה - פחות. (עד כמה שהמספר קריא בצילום)

פורסם

אני דווקא הייתי עד לחנייה קצת יותר יצירתית.....

לפני איזה 3 שנים נפגשתי עם הבוס שלי לכוס קפה בבן יהודה בתל אביב ביום שישי בצהריים.

כמובן שחנייה לא מצאנו, הדבר הכי קרוב לחנייה שהוא מצא היה מרווח בין מכוניות דומה למה שבתמונה של פותח השרשור, הבוס מיד כיוון את ההגה ימינה, עלה על המדרכה עם הפרונט, רק שבניגוד למצב בתמונה פה, שם היה עץ שמנע ממנו לעלות על המדרכה כך שהרכב לא יבלוט יותר מדי.

אז הוא פשוט נכנס עם הדופן של הכנף בעץ, תוך כדי שהוא ממשיך ללחוץ על הגז (בכוונה,אגב) כדי למעוך עוד קצת את הכנף כדי שיוכל להכנס עוד כמה סנטימטרים למדרכה ושלא יפריע לתנועה בכביש.

וכך הרכב, מרצדס E קלאס 2002, חנה כאשר חצי על הכביש בין 2 רכבים חונים, וחצי על המדרכה כאשר כנף קדמית ימנית שתולה חזק בתוך עץ.

כשהבוס שלי יצא מהרכב והסתכל על התמונה ההזויה הוא דווקא היה די מרוצה מעצמו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...