Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השימוש אמור להיות בעיקר בשביל גלישה ב WI FI בבית ואולי לפעמים בשביל להקרין סרטי ילדים בנסיעות, על תקן DVD נייד שהתגלה כמכשיר לא אמין.

אני לא זקוק למצלמה (גם כך קניתי מצלמת רשת שהשתמשנו בה פעם אחת בשביל לדבר עם רופא ומאז לא נעשה בה שימוש).

איי דיגיטל הורידה היום את מחיר המכשיר הבסיסי ל 2000 ש"ח.

האם לקנות עכשיו, או לחכות לדור 2?

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סביר מאוד להניח שמחירו של החדש יהיה כשל זה הנוכחי לפני ההנחה.

לדעתי שווה לחכות, ההפרש לא יהיה גדול.

!AWDSOME

פורסם

אכן אם המחיר ישמר הוא יעמוד על 250 ש"ח יותר מהמחיר הנוכחי.

אם אתה קונה את הנוכחי - רק משומש במחיר שחיטה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ב 2000 ש"ח ?

אני מוכר לך את שלי (משומש קלות) ב 1600, רוצה ?

רמז, אני חושב שהמחיר שלי גבוה מידי ואני לא היתי קונה מעצמי במחיר הזה, 1200 זה יותר הכיוון הנכון למשומש נכון להיום לדעתי ולחדש 1700 נשמע לי הטופ של הטופ שהגיוני איך שהוא (16 גיגה WIFI) שהיתי משלם

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני לא נוהג להתערב בשרשורי הפולחן לאיש והתפוח, אבל דווקא המכשיר הזה משך לאחרונה את תשומת לבי.

השוואה קצרה הראתה שבתור מכשיר נייד, הגלאקסי טאב 7" של סמסונג עושה עבודה הרבה יותר טובה.

מה מצב הדברים בארץ? האם הוא נמכר שם? ובכמה?

פורסם

תגיד אתה רציני?

טבלט עם סוללה חלשה יותר , מעבד חלש בחצי , כרטיס גרפי חלש בלפחות פי2-3 , מסך משמעותית פחות טוב ולסיכום גם יקר יותר מאייפד 2? שלא לדבר על מערכת הפעלה שפשוט לא בשלה לדואל קור , או לטאבלטים ובלי שלושתרבעי מהאפליקציות? והוא עולה יותר ב100 דולר מהדגמים המקבילים של האייפד)

כרגע אין שום מתחרה לאייפד , ללא קשר לסמל מאחוריו.

הוא הטאבלט הראשון ברמת חומרה הזו והאינטגרצית מערכת הפעלה בשוק במחיר תחרותי ביותר.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

רציני לגמרי, רק לא בטוח שהבנת אותי.

כשאני בדקתי את הנושא מבחינת הצרכים שלי, הגעתי למסקנה שהגלאקסי מתאים יותר.

לכן התעניינתי במצב העניינים בארץ. לא בהכרח המלצתי על המכשיר למישהו אחר.

מבחינתי, 3" פחות שווה הרבה יותר ממאה דולר. על הZין שלי האפליקציות והמשחקים הסתומים האלה,

אני צריך מכשיר נייד, קל משקל וכזה שיכול להתחבר לאינטרנט. יצא לי להחזיק ביד את האייפד, ואני לא

רואה הרבה הבדל בינו לבין הטאבלט 12" של HP שאיתו אני מסתובב כבר כמעט שלוש שנים. איפה פה

הבשורה בדיוק? אולי רק בחיי סוללה טובים יותר.

הגלאקסי לעומת זאת הוא קטן יותר, נייד יותר ומספק את אותם ביצועים שהטאבלט הנוכחי נותן לי, ועוד.

אז הנה, כאן אני רואה התקדמות, ועל זה אני מוכן לשלם. את הדיבורים על מעבדים כפולי ליבות אשאיר

ל"מבינים", או לאנשים שבאמת זקוקים לזה. אני מעוניין במבחן התוצאה, לא במפרט הכי טוב ולא במסך

הכי נוצץ.

כאמור, לא לכולם אותם צרכים. אם האייפד זה מה שעושה לך את זה, סבבה. מבחינתי, הגלאקסי טאב

מתאים הרבה יותר לשימוש המיועד - בעיקר עבודה, וקצת סרטים בטיסות ובנסיעות.

ד"א, סליחה אם התעלקתי על השרשור, פשוט התרשמתי שאיתן כבר קיבל תשובה, וראיתי את שאלתי

כרלוונטית לנושא.

פורסם

בטבלט עם סמל התפוח הוא הזול בשוק עם הכי הרבה אפליקציות.

אנשים עוד זוכרים את הימים שמכשירים עם סמל התפוח הם יקרים ולא פופלארים.

הימים האלה עברו מזמן,עכשיו אם אתם רוצים מכשיר זול עם הרבה אפליקציות וחומרה איכותית אז רק עם סמל של תפוח.

DrorZi המכשירים של המתחרים יעלו סביבות ה 3000 ש"ח אז למה שאייפד יעלה 1700?

אייל

פורסם

האייפד 2 בארץ בסוף החודש/תחילת אפריל.

לקנות עכשיו זאת הטעות הכי גדולה.

או לחכות ולקנות את החדש באותו מחיר של האייפד שמוכרים היום או לקנות את הדגם הנוכחי במחיר מוזל (ככל הנראה יש עודפים שצריך להעיף, לא?)

פורסם

אם נעזוב לרגע את עניין הסמסונג מול אפל, חייבים להתייחס לגודל המסך. מסך שבעה אינץ' הוא מאוד (מאוד) קטן. בשבילי, זה ממש בלתי נסבל. ההבדל של השלושה אינץ' הוא ממש קריטי, לפי דעתי.

לא הבנתי שני דברים לגבי האייפד החדש:

1. המעבד הוחלף במעבד כפול ליבה, אך עדיין בעל אותו הספק

2. אין שום שינוי בסוללה - חיזוק הסוללה/זמן דיבור תמיד היה אחד השיפורים בכל דור של אייפון. ציפיתי שהשינוי יהיה גם כאן.

נ.ב

היה כייף לראות את סטיב ג'ובס חי ובועט ולא מפספס את הצגת האייפד החדש. כל הכבוד לו !

פורסם

אנשים הזויים לגמרי, גם קונים טאבלטים שבאופן רשמי הפלטפורמה עדיין לא תומכת בטאבלטים, גם משלמים יותר בחלק גדול מהמקרים, גם מקבלים פיצ'רים שהם לא לחלוטין מוגמרים ובנוסף לכל זה, תקנה ותהנה בהצלחה אני מאחל לך מכל הלב.

אח"כ שתצא מהחנות תתחבר לאינטרנט המדהים שלך, ותגלה שיש לך בסה"כ 100 אפליקציות שמיועדות למכשיר, וגם הן לא באמת מיועדות למכשיר הספציפי שלך ומנצלות את היכולות שלו אלא פשוט עם תמונות גדולות יותר, תצטער שלא קנית אייפד איפה שיש לך 65 אלף אפליקציות כבר היום, שמובטח שרצות באופן מושלם על הפלטפורמה ומתנהגות כראוי.

ולא זה לא סתם משחקים, ותוכנות פלוצים וכו', יש ה-מ-ו-ן אפליקציות שאתה אשכרה יכול למצוא להם שימוש אמיתי.

בשביל לגלוש באינטרנט מהמיטה או מהסלון או מה שזה לא יהיה מיותר בין כו וכו' לרכוש טאבלט.

אבי.

פורסם

אולי לא הבנתי את השאלה אייל

האיפד היום עולה 2250 ש"ח.

המחליף שלו יעלה 2250 ש"ח (בהנחה שבארץ כמו בארה"ב המחיר ישמר 1:1)

לקנות אותו עכשיו ב 10% הנחה זה לדעתי לא חכם כי החדש נותן כל כך הרבה יותר מ 10% יותר ששווה להמתין חודש.

אם נוריד 25% אז זה כבר הופך את זה לשיקול מעניין, ולכן 1700 שקל כבר נשמע מחיר ששווה לשקול.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

האמת מכשיר מדהים. (IPAD)

קיבלתי אותו מהעבודה (מה זה קיבלתי? קניתי לעצמי:lol:) ובאותו הרגע העפתי את הנייד לבגז' של האוטו.

יש גלישה ב 3G, יש מיילים, יש התחברות למשרד מרחוק.

מה צריך יותר? (לפחות בכל מה שקשור לעבודה)

פורסם

אייל, כמה זמן לוקח לך להתניע אותו? או שזה כמו אייפון, פשוט עובד כל הזמן בסטנדביי ונדלק בשניה?

חוץ מהגודל והסוללה, זאת הבעיה השלישית שלי עם המחשב הנוכחי - זמן התאוששות ביציאה מסליפ.

ד"א, אני זוכר שבזמנו אמרו שהאייפד לא תומך בפלאש. זה עדיין אקטואלי? ואיפה האנדרויידים עומדים

בנושא הזה?

• תוכן חדש...