Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי את ה'ספארק' שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest רונן יצחק
פורסם

למרות בקשתי, לא הותקנו בה ג'אנטים ממגנזיום. הוסבר שהיו מספר תלונות על רעד הגה במהירויות גבוהות, והסתבר שזה בגלל התקנה של ג'אנטים לא מקוריים. אני יכול להזמין ג'אנטים מקוריים, אבל אני בינתיים דוחה זאת. הבנתי שהתועלת לביצועים ולחיסכון בדלק היא דלה מאוד אם בכלל קיימת, ולכן לא נראה לי שאשקיע 2,300 ש"ח רק בשביל היופי של הגלגלים.

רכשתי כחולה, והיא פשוט מהממת. היא נוחה לי מאוד (אני לא מסיבי, אז מתאימה לי), והמושב שמתכוונן למרחק ולגובה מפצה לדעתי על חוסר כוונון של ההגה ביחס למושב (לא מבין את התלונה הקטנונית זאת, אבל אולי הוא ממילא מוצב בצורה שמתאימה למבנה הגוף שלי, אז אני לא יכול להתלונן).

טרם נוסו עליות וכבישים מהירים, אבל קראתי שהיא מצטיינת גם באתגרים הללו - עם נוסעים בוגרים ומזגן פועל). ביום שישי ייתכן שאסע בכבישים מהירים, אז תהיה לי חוות דעת אישית.

אני עדיין צריך להתרגל לתפעול של הרכב, אני נהג חדש, וזה הרכב הראשון שלי, לכן אני מתכוון לנסות אותו באזור השכונה, להשתפשף עליו מעט לפני שאעלה על כבישים יותר מאתגרים.

כאמור, טרם ביצעתי מגוון סוגי נסיעות עם המכונית, כך שלא אוכל לתת את רשמיי באופן מלא ולענות על שאלות, אבל מי שמעוניין בכך, מוזמן לשאול ואני אענה אם יש לי ניסיון בכך - אפשר לשאול הכל ואני אזכור לענות לאחר שיהיה לי ניסיון.

• תגובות 423
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש.

התרד הזה שואף ל-0 מינוס אם לא תעלה תמונות.

בקשר לג'אנטים, יש כאלה שיכולים לעשות את כל הרכב שונה ומיוחד, וכאלה שיהרסו לך את כל הרכב.

בחר בטוב טעם, אני אוהב, אם לא מדבר אלייך - חבל.

Guest רונן יצחק
פורסם

תודה רבה.

תמונות יועלו, כמובן. לא הזדמן לי לצלם. מחר.

ואני מבין שג'אנטים מושכים יותר, אבל אם חסרה לכך פרקטיקה, לא מושך לשלם 2300 ש"ח נוספים. וזה משהו שתמיד ניתן להתקין, לכן לא ממהר. אולי בהמשך. היו לי מספיק הוצאות לאחרונה :)

להפתעתי, אגב, הותקנה מערכת קודן נץ 5, שהיא המערכת שחפשתי. הבנתי שהיא מנתקת יותר ממערכת אחת.

תגידו, אם בטעות מסובב את מפתח ההצתה לכיוון השני, זה יכול לגרום לנזק? נשמע צליל צורם של המנוע.

ומה יכול לקרות אם לא מרפה בזמן ממפתח ההצתה לאחר שהמנוע נדלק? איזה נזק יכול להיגרם? - מעוניין לדעת בשביל ההשכלה הכללית, ולא כי אני מבצע זאת להנאתי.

פורסם
תודה רבה.

ואני מבין שג'אנטים מושכים יותר, אבל אם חסרה לכך פרקטיקה, לא מושך לשלם 2300 ש"ח נוספים. וזה משהו שתמיד ניתן להתקין, לכן לא ממהר. אולי בהמשך. היו לי מספיק הוצאות לאחרונה :)

להפתעתי, אגב, הותקנה מערכת קודן נץ 5, שהיא המערכת שחפשתי. הבנתי שהיא מנתקת יותר ממערכת אחת.

תגידו, אם בטעות מסובב את מפתח ההצתה לכיוון השני, זה יכול לגרום לנזק? נשמע צליל צורם של המנוע.

ומה יכול לקרות אם לא מרפה בזמן ממפתח ההצתה לאחר שהמנוע נדלק? איזה נזק יכול להיגרם? - מעוניין לדעת בשביל ההשכלה הכללית, ולא כי אני מבצע זאת להנאתי.

תתחדש, תהנה וסע בדרכים טובות, מחמיא לה כחול.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אצלנו בקרוז שנת 09 מותקנת קודנית "נץ 1" אין לי מושג בדיוק מה היא מנתקת, כי לא קראתי את מה שנוסף בספר רכב על המערכת מיגון שמותקנת.

תתחדש, ולפי דעתי אתה לא יודע כמה הגאנטים מוסיפים לספארק זה פשוט עושה את הרכב שונה מהשאר.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

תתחדש, תהנה ושפשף את עצמך אך לא אותה!

לגבי שיפורי הופעה - שום דבר לא דחוף, לפי הדגם שרכשת אני מניח שהפרוטה אינה מצויה בכיסך ושל-2300 ש"ח יש שימושים יותר חשובים, אבל סדר העדיפות הוא שלך. העיקר שתהנה מפרי עמלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מעניין יהיה לשמוע איך אתה מרוצה מהנהיגה ומהרגשת הקלילות של הרכב [יחס הספק למשקל נראה לי סביר].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
תודה רבה.

תתחדש, הצליל הצורם הוא הסטרטר שקופץ ומנסה לסובב את המנוע אך המנוע כבר מסתובב והרכש הוא של 2 גלגלי שיניים נפגשים במהירות שונה. נזק? כן, יכול ללכת סטרטר.

haters will hate

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש ותהנה!

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...