Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים בעקבות החלפה קרובה ובאה של המצבר אני מנסה להבין מה זה המצבר הזה של וורטה שנקרא START UP הוא כולו בצבע שחור ועולה פחות 200 שקל, אני לא מחפש לחסוך אמרתי לבעל החנות שיזמין לי את המקורי! מבחינתי השחור הזה הוא סוג של חיקוי :)

מישהו נתקל? ולמה לעזאזל ניסו לשכנע אותי לקחת את המצבר הזול יותר מאשר ללכת על הוורטה המוכר!

פורסם

שני המצברים הם ביבוא של וורטה.

ההבדל הוא בתקופת האחריות שתקבל.

יש יותר פרטים פה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=364080&highlight=%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%A8

כמו כן אם אני לא טועה אמרו שאיציק מצברים הוא הכי זול, תחפש את המספר שלו הוא שולח לכל הארץ.

קובי

פורסם

ממה שאני מבין מהשרשור זה אותו המצבר רק תקופת האחריות שונה בין 12 חודשים ל-20 בהתאמה.

מה שכן שבאתי לחנות לברר בדיוק אחד החזיר את המצבר המדובר נהרס לו בול אחרי שנה :)

פורסם

דוגמא אחת לא מספיקה מכייוון שאורך חיי המצבר תלויה מאוד בצורת השימוש של הנהג, מצבר שנפרק ונטען במשך היום פעמים רבות בגלל נסיעות קצרות יחזיק הרבה פחות ממצבר שהתניע בבוקר ביצעו איתו נסיעה של שעה וכך כל יום ויום.

כמובן שצריך לבדוק את מערכת החשמל ברכב שלא גורמת לטעינת יתר והורסת את המצבר.

כך שללא היכרות עם המקרה לא ניתן להשליך על מצבר זה או אחר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• ספונסר פורום
פורסם
ממה שאני מבין מהשרשור זה אותו המצבר רק תקופת האחריות שונה בין 12 חודשים ל-20 בהתאמה.

מה שכן שבאתי לחנות לברר בדיוק אחד החזיר את המצבר המדובר נהרס לו בול אחרי שנה :)

מצברים מתוצרת VARTA תחת מותג StartUp החלו להיות משווקים בארץ רק מיולי 2010.

אם אכן ראית מצבר StartUp שהתקלקל אחרי שנה אזי הוא מתוצרת TAB או INCI (שתי חברות איכותיות, הגדולות פי כמה מכל השוק הישראלי).

כמו שכתב מיכאל - מצבר יכול להתקלקל גם אחרי יום, זה מוצר כימי ייצורו אינו אחיד, ותלותו במערכת החשמל של הרכב גבוהה מאד.

חשוב אורך החיים הממוצע באופן סטטיסטי - על היתרון המשמעותי של VARTA בכך, אין עוררין בעולם ואפילו לא בפורום מכובד זה.

להלן העתק הרלוונטי מהשרשור אליו הופנת:

טלרון מייבאת רק מצברי VARTA בשני סוגי אריזות:

קופסה אפורה עם מכסה כסף/כחול/שחור - במותג VARTA בלבד

קופסה שחורה ומכסה שחור- במותג PowerUp, StartUp

כל המצברים זהים לחלוטין והמקט של היצרן מצוין עלהם להשוואה

ההבדל במחירים מבטא רק עלויות האחריות ושיקוליים שיווקים של טלרון

• אהבתי 1

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

פורסם

אני קניתי את השחור לגולף,אין שום הבדל בין המצברים!!פשוט זה רק בקטע שיווקי-השחור מקבל 12 חודשי אחריות.

היה לי לפני כן את הכחול,שהחזיק שנתיים וארבעה חודשים בלבד(אגב,הרדיו היה דלוק ללא הנעה כ 3-4 ימים כמה שעות),למרות זאת הבנאדם שהלכתי אליו טען כי זה לא מה שגרם למצבר למות.בבדיקה עלה (תא שרוף).

פורסם

אני חושב שתשווה בין 2 המצברים מבחינת מחיר.

ואז תראה את ההפרש האם הוא שווה לך על מנת לקבל אחריות גדולה יותר.

אני הבנתי שאיציק מצברים מאוד זול וההפרש יהיה זניח ולכן אולי ישתלם לך לקנות VARTA.

קובי

• ספונסר פורום
פורסם
אז אתה אומר שבעצם זה אותו מצבר ומה ששונה זה רק תקופת האחריות?

על מה עדיף ללכת?

מיטב הפרופסורים להתנהגות צרכנית לא יוכלו לענות לך על השאלה - היא סובייקטיבית ואישית

כל אחד משקלל את הסיכוי/סיכון באופן שונה

• אהבתי 1

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם

ניראה לי שלא ברורים המותגים:

יש מצברים מתוצרת VARTA וממותג VARTA עם מכסים שחור כחול וכסף - הטכנולוגיה זהה ההבדל הוא רק בקיבול ובזרם ההתנעה ובהתאם המחיר - האחריות לרכבי בנזין קטנים 20 חודש

יש מצברים מתוצרת VARTA וממותג פרטי של טלרון בהם הקופסה כולה שחורה - מצברים אלו זהים למצברים המקבילים עם מותג VARTA - האחריות משתנה כפי שצוין למעלה וגם המחירון לצרכן נמוך יותר

מצורפות תמונות שאולי יעשו סדר במגוון

large_VAR_20080709000698.jpg

large_VAR_20080709000700.jpg

large_VAR_20080709000699.jpg

RP - LR.JPG

PU - LR.jpg

• אהבתי 1

טלפון 1-700-700-130

• ספונסר פורום
פורסם

מאחר והוצאת מהמשוואה את תקופת האחריות אזי המצבר האמין ביותר שאני יכול להמליץ עליו הוא מצבר מתוצרתVARTA במותגSTARTUP (עם 12 חודשי אחריות).

• אהבתי 1

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...