Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים ,

לאחר ההורדה שלי מהכביש יצא לי לחשוב הרבה (כן כן גם על מעבר לגור בקפריסין ) , וחשבתי על רעיון שאני בטוח שרובכם אם לא כולכם כבר חשבו עליו לגבי הנושא הנ"ל , חשבתי שבמקום שלא יאשרו שום תוספת לרכב (אפילו אנטנת סלולרי נחשבת לשינוי מבנה לפי החוק!!),משרד התחבורה יפתח מין משרד משני "מחלקת האישורים המיוחדים" שהיא בעצם תהיה ממונה על כל מיני תוספות מיוחדות לרכב ביניהם קפיצי הנמכה,טורבו,פילטר פתוח,גלגלים גדולים מהמקוריים וכולי , חשבתי שזה יהיה משהו כמו בגרמניה TUV אם אני לא טועה שהרכב נכנס למין חדר בדיקה שכזה ועובר מספר בדיקות שכל השיפורים נעשו באופן מקצועי ולא מסוכנים ויכולים לגרום לנזק מסיבי לרכב בשעת נסיעה , משרד התחבורה יוכל לקחת עלות על בדיקה טפסים ושכל אישור יעלה כסף והרכבים המשופרים לא יצטרכו לפחד לנסוע על הרכבים שלהם יותר , WIN WIN SITUATION מה שנקרא

עכשיו לשאלות איך אני אזרח קטן מהשורה יכול לגרום לזה לקרות ? האם זה אפשרי ולמה מדוע עד היום לא עשו את זה ? הרי מזה הם יעשו הרבה יותר כסף מאשר הורדות מהכביש או ביקורי בית אז מדוע לא ??

keep drooling im spooling :twisted:

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ומי בדיוק יאשר את זה, אותם בוחנים שמתגאים בחדשות בתפיסת רכב משופר ומפרטים שיש לו אגזוז של רנו, מזרקים של BMW ובלון של גזוז מחובר למנוע?

פורסם

כי לפי החוק בארץ אשור לבצע כל שינוי במבנה הרכב.

אז לפני שפותחים עוד מחלקת עושק, צריך לשנות את החוק הרלונטי.

מתחדשת*

פורסם

למה שישקיעו כל כך הרבה כסף במעבדות חדשות וכוח עבודה יקר בשביל כמה בדואים ששמו אגזוז לחץ לעונדה שלהם?

פורסם

מצטער לא מסכים איתך..

אני מעדיף שלא יהיה ספורט מוטורי בכלל בישראל אבל יהיו תשתיות טובות ולא יהיו פקקים ותאונות בגלל תשתית

פורסם

לא דיברתי על ספורט מוטורי אלה על שיפורי מכוניות ואישור השיפורים הללו ולא בהכרח בהקשר לספורט המוטורי

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם

רעיון מצויין

לך על זה

רק שבארץ כל שינוי וכזה שאתה רוצה לעשות

צריך הרבה כוח פוליטי

בהצלחה

תאמין תרצה תצליח

פורסם

עדיף כבר שיאמצו את תקן ה TUV ואז מוצרים יהיו מאושרים בלי עוד בדיקות ורווח של צד שלישי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יש לך טעות בסיסית בהנת הבעיה.

אין כאן שום בעיה טכנית של בוחן, מבחן, אישור וכדומה.

יש כאן גישה של הממסד שאומר שאסור לך להחליט דברים לבד.

אין ספק שאפשר וצריך לפתור את הבעיה, אבל הכיוון הטכני שהצעת הוא לא הכיוון הנכון.

דני

פורסם

אני דווקא מסכים עם הרעיון. החוק מאפשר היום ביצע שינויי מבנה - ואפילו יש כבר מקום שבו מאשרים שינויי מבנה.

ניחשתם נכון - עמדה מספר 1.

העניין הוא שינוי המדיניות. החוק מאפשר אבל המדיניות היא לא לאשר בשום פנים ואופן.

כדי לשנות את המדיניות הזו צריך "להוכיח", כנראה באמצעות בתי המשפט, כי המדיניות הזו אינה תואמת את החוק וככזו היא פסולה.

בקיצור, אין סיכוי.

?How Can Anything Bigger Be a MINI

פורסם

זיו במילים אחרות כינוס כל הרוצים הרפורמה אזרחים ובעלי עסקים בתחום

איסוף כספים, לקיחת עורך דין לייצג להביא מחקרים ודוגמאות מארצות שנות  

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

כיום יש חוק שאוסר מפורשות על שינוי מבנה הרכב,על מנת לשנות זאת, צריך לשנות את החוק,בשביל לשנות חוק, צריך:

1.חבר כנסת מטומטם מספיק לחשוב שזה דבר נכון והגיוני לעשותו

2.שאותו חבר הכנסת יהיה מוכן לקחת על עצמו יוזמה לא פופולארית בעליל שכזאת ובדרך לעמוד מול גורמים שכלתניים כמו:העיתונות,הממשלה וכל אדם בר דעת והגיון.

3. להעביר את החוק בקריאה טרומית לכנסת

4.לגייס 61 מטומטים כמוהו ולשכנע אותם שהדבר הזה איכשהו יתרום לאזרחי מדינת ישראל

5.על הדרך לשכנע את כולם, שהכמה מאות מליונים שהסיפור הזה יעלה, זה ממש בקטנה למדינה שלנו כי מזה מחירי הלחם,דלק,נדל"ן ומי שמע בכלל על קו העוני, לעומת ילדון נתנייתי שצריך אגזוז לחץ בשביל לעשות פוזות על החברה המתולתלת שלו.

משועמם,אני אפילו לא ייגחך על ההצעה הטפשית שלך כי הגיונית ברור שהיא לא, חבל שאתה לא מתעל את הרצונות שלך"ליזום חוקים" למקומות שלא קשורים בכ"ס שמפצים על דברים אחרים.

במחשבה שנייה, לך על זה מי יודע8)

פורסם

דווקא לדעתי יש סיכוי אבל....

אולם אתה צריך לקחת בחשבון מספר דברים

1. זה לא הולך להיות ספרינט אלא ריצת מרתון...

2. ישנן מספר דרכים עיקריות שאני רואה

א. הגשת עתירות לבג"צ נגד משרד התחבורה ולכך תזדקק לממון או פרטי או מקבוצות שיתמכו בך

ב. צבירת כוח פוליטי או חבירה לכוח פוליטי במפלגה על מנת להשפיע על השר הממונה ולהעלות את הרעיון דרכו

ג. שכירה של לוביסטים אשר ישפיעו על חברי הכנסת (עלות לא קטנה)

ד. יציאה במסע ציבורי של שינוי דעת קהל. כיום כל שינוי נתפס כתורם לתאונות דרכים (אור ירוק....) צריך לשנות את הדעה הציבורית שאין זה כך תמיד ולפעמים זה גם הפוך

כמובן שניתן ועדיף לשלב את הדרכים במינון הנכון....

בקיצור

בהצלחה....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אני דווקא מסכים עם הרעיון. החוק מאפשר היום ביצע שינויי מבנה - ואפילו יש כבר מקום שבו מאשרים שינויי מבנה.

ניחשתם נכון - עמדה מספר 1.

העניין הוא שינוי המדיניות. החוק מאפשר אבל המדיניות היא לא לאשר בשום פנים ואופן.

כדי לשנות את המדיניות הזו צריך "להוכיח", כנראה באמצעות בתי המשפט, כי המדיניות הזו אינה תואמת את החוק וככזו היא פסולה.

בקיצור, אין סיכוי.

מדיניות וחוק ומה הקשר לבתי המשפט בכלל!?! עשית פה סלט שלם תסביר את עצמך בבקשה

• תוכן חדש...