Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהתחשב בכמות ההרחבות האין סופית, יהיה נחמד לראות איך אתם אוהבים את ה GUI של האייפון שלכם.

לא לשכוח לצרף תמונות של ה SPRINGBOARD וה LOCK SCREEN (אפשר לצלם את מסך האייפון בעזרת לחיצה בו זמנית על ה HOME BUTTON וה LOCK BUTTON).

נתחיל באייפון הלא מיוחד בכלל שלי, מכיוון שאני חסיד של מקוריות בכמעט כל דבר, אני שומר על העיצוב המקורי. הוספתי רק את LOCK INFO שמאפשר לי לראות שיחות שלא נענו\הודעות SMS\מזכרים\ולוח שנה מה LOCK SCREEN גם כאשר המסך נעול. ממליץ מאוד על התוסף הזה מ CYDIA, עושה את החיים הרבה יותר קלים.

IMG_0372.png

IMG_0373.gif

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה רעיון.

gnj25gtgnqfz.png

זה התוסף PERPAGEHTML שנותן לשים "ווידג'טים" כרקע על הספרינגבורד.

הווידג'ט של המזג אוויר נקרא HTC WEATHER ANIMATED.

צריך לערוך את קובץ ההגדרות של התוסף כדי להתאים אותו למיקום שלכם, ולהגדיר לו כל כמה זמן להתעדכן, ועוד כל מיני שטויות.

בעזרת IFILE אפשר להגיע לקובץ הזה, הוא נמצא ב:

/var/mobile/Library/PerPageHTML/HTCAniPPH

פותחים את הקובץ configureMe.js ואז נכנסים במקביל לאתר הזה:

http://www.weather.com

מחפשים את העיר, מקבלים את הקוד, של נתניה למשל הוא ISXX0015, מכניסים אותו במקום מה שכבר קיים בקובץ, שומרים את הקובץ, ואז RESPRING כדי לעדכן את השינויים.

לא לשכוח להתקין את GRIDLOCK (מהסורס שאלון הביא פה למעלה, חס וחלילה לא לקנות בכסף) כדי להיפטר מהנעילה המעצבנת של האפליקציות שמסתדרות אוטומטית אחת ליד השניה, ואז מסתירות בעצם את הרקע.

Stay Dirty

פורסם

אני מחפש בנרות אפליקציה דומה לאלו שהועלו כאן שמאפשרת נגישות מה-LOCK SCREEN למצלמה. אני מכיר את SNAPPY, אבל לא מצליח להוריד בחינם. מישהו יכול לעזור?

172

פורסם

האם קיימת אפליקציית עריכה לlockscreen למכשיר לא פרוץ ?

וכיצד החלפתם את האייקונים המקוריים באייקונים המעוצבים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אלון, התקנתי את LOCKINFO אבל מופיע לי על המסך גם ההודעות פוש של אפל (בצורה המזעזעת) וגם ההודעות של LOCKINFO יש מצב שרק ההודעות של לוקאינפו יופיעו בלי החלונות פוש המשעממים של אפל ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

וכיצד החלפתם את האייקונים המקוריים באייקונים המעוצבים ?

ישנן ערכות THEME אשר משנות את התמונות של הרקעים ואת האייקונים השונים.

הנה כמה דוגמאות:

http://www.ithemesky.com/iphone-4-themes/rating/1

ההתקנה היא על אייפונים פרוצים בלבד היות וההתקנה משנה את קבצי המערכת, ניתן להתקין דרך סידיה או WINSCP למכשיר.

• תוכן חדש...