Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עצוב!!!

מאוד עצוב...

מילדות קראתי את השנינויות של טל ב"מוטו" ואחר כך ב"אוטו" ואני לא מאמין שהוא נהרג

אובדן גדול לעולם המוטורי הקטן שלנו בארץ!

תנחומי הכנים למשפחה, לחברים ולמשפחת ה"מוטוריים" בישראל

אתם מוזמנים להזיל איתי דמעה

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

לא ציינתי, תאונת אופנוע, כמה ציני...

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
אני בשוק

קבענו פגישה אצלי בשבוע הבא

מישהו יכול להרחיב? מועד הלווייה? מה קרה לכל הרוחות?

בבקשה

אדם מדהים. אבידה שלא נתפסת.

ממתין לפרטים לגבי מועד הלוויה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אבידה גדולה.

יהי זכרו ברוך.

מה קרה לכל הרוחות?

מה שקרה, זה ש"לכל הרוחות" נהג במכונית חתך מהשוליים לנתיב הנסיעה, ופגע באופנוען שרכב בנתיב.

כמה מיותר.

אחר כך אומרים שאופנועים הם מסוכנים. אני חושב שהנהגים שהורגים אופנוענים הם יותר מסוכנים.

אסף.

פורסם

יהי זכרו ברוך. :(

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מועד הלוויה כפי שפורסם בפורום מקביל:

ההלוויה תתקיים ביום שישי, 4.3.11, בשעה 11:00, בקיבוץ מעברות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אפשר לכנות זאת כאסון לספורט המוטורי !

אני לא מכיר אדם אחר אשר ידע את רזי הספורט המוטורי לסוגיו כטל שביט ...

אדם ישר ,הגון ונעים הליכות אשר לא חיפש לעצמו ג'וב ברשויות הספורט השונות שצצו .

הוא ידע לבקר נכונה את כל אשר נעשה שלא כהלכה בתחום וידע לנתח את ההשלכות העתידיות לספורט המוטורי.

הוא ידע לוותר על תפקידים והכבוד, כאשר הבין שלא יוכל לשנות ועשה זאת באצילות ובדרכי נועם.

אם היינו צריכים כיום משהו שיוציא את הענף מהבוץ , אין ספק שהוא היחיד שהיה מוסכם על כל המחנות.

טל, תחסר לנו מאוד מאוד , ליבי עם המשפחה האבלה, אין מילים לנחמה .

אני תקווה שנעשה הכל כדי להנציח את זכרו בצורה המכובדת לה הוא ראוי...

יהי זכרו ברוך

מישל גדז'

פורסם

אגדה, מצחיק ומקצוען כפי שלמדתי להכיר בשנים האחרונות

את הכתבות שלו ממגזין מוטו בסוף שנות ה-90 לעולם לא אשכח, כמו רבים גם אני גדלתי עליו - ושמורות לו זכויות רבות על אופן החשיבה שעיצב אותי אישית במשך הזמן.

פשוט טראגי! :-(

יהי זכרו ברוך

אלון כהן

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

יש יותר מידי אנשים שהכירו אותו ויותר מידי אנשים שהוא נגע בהם בשביל שהדבר הזה יעבור בשקט או ייזכר "כיום זכרון"...

פורסם

קבוץ מעברות, 4 במרץ 2011

מעל קברו הטרי של טל,

[מכתב גלוי לשר התחבורה מר ישראל כץ.

נכבדי,

ביום רביעי נהרג רוכב אופנוע במפגש עם נהג רכב פרטי. יועציך יגידו לך שרוכבי האופנועים הם מסוכנים וטוב שמקשים עם הביטוח, אולי יהיו פחות רוכבים. לא אדוני השר, לא את הרוכבים צריך להוריד מהכביש, אלא את הנהגים שלא יודעים נהיגה נכונה מהי.

נדמה לי שאתה לא הכרת את טל שביט. טל היה אומן הרכיבה על אופנוע. ראש וראשון להטיף, להדריך ולחנך לרכיבה בטוחה ונכונה.

טל רכב על אופנוע תוך הכרות עם כל בורג המרכיב אותו, וידע לנווט אותו באופן מופלא שלא היה שני לו.

למעלה מ- 30 שנה הכרתי אותו, בכל תחנות דרכו המקצועית שבהן היה סמן ימני ואורים ותומים לכל מי שחפץ לרכב על אופנוע.

מה שהרג אותו זה נהג שבוודאי אמר בעדותו הראשונית : "לא ראיתי אותו". אני מאמין לאותו נהג. הנהג הזה פשוט לא למד שאם מתכוונים לסטות מנתיב, חייבים לחפש עוברי דרך אחרים שאולי נמצאים שם. אנחנו רגילים לראות נהג שמאותת ומיד סוטה.

יתר על כן, הנפח שתופס אופנוע על הכביש קטן בהרבה ממכונית, ולעתים האופנוע נמצא "בשטח מת" מבחינת שדה הראייה של נהג הרכב. זו אחריותו של הנהג לוודא אם לא נמצא עובר דרך באותם שטחים בטרם יסטה.

אני לא מכיר מורי נהיגה המנחים את תלמידיהם לחפש רוכבי אופנועים / אופניים לפני ביצוע סטייה. גם לא זכור לי קמפיין הסברה להגנת הרוכבים מפני נהגים הסוטים מנתיבם.

הכעס על האובדן המיותר הוא אדיר.

נהיגה / רכיבה היא פעילות חברתית. לא נוהגים בחלל ריק. נפח התנועה בכבישי הארץ גדל מיום ליום. אין הרבה מקומות בעולם עם תנאים אידיאליים כמו בישראל לשימוש באופנועים. אבל אם לא נחנך את כל השותפים בדרך להתנהגות נכונה, מספר תאונות הדרכים לא ירד לרמה אותה מקווה משרד התחבורה.

אדוני השר, אם טל שביט לא הצליח לשרוד בכביש, יש למשרדך בעיה קשה עם חינוך הנוהגים בכבישי הארץ.

זכרו של טל לא יימחה.

נוח בשלום בין רגבי העפר בקבוץ בו נולדת.

אמציה גזית - יו"ר

התאחדות נהגי המרוצים בישראל

טל שביט.doc

• תוכן חדש...