Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אצל שני מוסכניקים לבדיקה של הבולמים של הרכב שלי, שניהם אמרו לי שהבולמים שלי מתים, הם לא בדקו או פירקו פשוט נדנדו את האוטו מקדימה ואמרו שהבולמים מתים.

קראתי פה בפורום שלפעמים זאת בעיה של איזה גומיה לא בדיוק הבנתי מה, רציתי לדעת האם זאת יכולה להיות אותה הבעיה אצלי גם ?

והמוסכניק הציע לי מחיר של 850 ש"ח על שני בולמים של מונרו + עבודה, הוא אמר שהם ממש טובים לא מבין בזה תאמת והייתי שמח לקבל חוות דעת ממכם בקשר לבולמים ובקשר למחיר.

תודה מראש : גידי.

• ספונסר פורום
פורסם

הבולמים הקדמיים בפולו מחזיקים בדרך כלל מעל 200 אלף קמ

זה מפתיע שבולם כזה יתקלקל קודם .

הבולמים האחוריים לעומת זאת מתקלקלים בין 180 ל220 אלף ולעיתים צריך להחליף אותם .

למה בכלל עלה הנושא של הבולמים אצלך ?

ככלל הבולמים של מונרו הם בולמים סבירים אבל לרכבי הקבוצה אני ממליץ על הבולמים של

חברת זקס גרמניה שהם גם היצרן המקורי של החלף הזה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עלה נושא הבולמים כי הגעתי למוסכניק שלי בשביל להחליף פילטר דלק אצלי ברכב, כידוע הוא מתחת לטנק הדלק והגישה אליו מסובכת ללא ליפט, שנכנסתי למוסך יש כמו עליה על מדרכה והמוסכניק ראה שהאוטו מתנדנד וגם אני בנסיעה על כביש שיש בו קצת בורות מרגיש את כל האוטו זז יתר על המידה ויש רעש כזה שהגלגל נכנס פשוט בבור, וגם שאני נוסע באוטו עם שלושה אנשים שיוצאים מהרכב יש רעש של כמו שפשוף כזה מהבולמים.

• ספונסר פורום
פורסם

לא מחייב מהתאור שלך שיש בעיה בבולמים

תקח חוות דעת נוספת מעוד מוסך .

פורסם

הייתי אצל המוסכניק שבדרך כלל אני מטפל אצלו זה חבר של אבא שלי, חוץ מזה היה לי חור קטן באגזוז והרעש הציק לי אני אוהב לשמוע רק תמנוע לא אגזוז אז הלכתי לאגזוזן שיחליף לי את הדוד האמצעי וגם אותו שאלתי אם הוא מבין וגם הוא נדנד לי את הרכב איפה שהגלגל הקידמי ואמר שהבולמים מתים, ואז נכנסתי לעוד מוסך שאני מכיר שחבר שלי החליף אצלו ראש מנוע שאלתי אותו מה המצב של הבולמים שלי גם הוא נדנד רק את הרכב ואמר שהבולמים מתים ללכת לעוד חוות דעת ?

• ספונסר פורום
פורסם

אז אולי אצלך התקיים היוצא מן הכלל ואכן הבולמים סיימו את תקופת השרות שלהם .

הצעת המחיר שקיבלת היא כוללת עבודה ?

אם כן אז המחיר הוא זול במיוחד ,וכדאי גם להחליף כריות בולמים בעת החלפת הבולמים .

כריות כאלו של יצרן מקורי עולות כ 120 שח ליחידה .

פורסם

כנראה שהגיע זמנם... ז"ל.

כן המחיר הוא כולל עבודה, ואני יודע מחברים קרובים ומבן משפחה שהיה מטפל רק אצלו שהוא עובד כמו שצריך.

אז אתה אומר שעדיף לשאול אותו על זקס ואם אין לו את החברה הנ"ל על מה אתה עוד ממליץ ?

• ספונסר פורום
פורסם

על מונרו .

אל תשכח להזכיר לו להצטייד גם בכריות בולמים .

זה חובה להחליף אותם באותו מעמד .

פורסם

אין בעיה תודה רבה רון עזרתה לי מאוד.

בכריות אתה מתכון לתושבות בולמים או שזה משהו אחר לגמרי ? והאם בדרך כלל זה זה בא עם הבולמים או צריך להחליף לבד כי שדיברתי איתו הוא אמר שאם אין חופש וזה מתאים אז לא מחייב להחליף זה נכון ?

• ספונסר פורום
פורסם

כן ,אני מדבר על תושבות הבולמים העליונות .

חובה להחליף גם אותם .

• תוכן חדש...