Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לנכבדי הפורום כבר תקופה שאני חושב על זה בכובד ראש, גם מבחינת מחיר וגם מבחינת איכות.

כאן אני צריך אותכם שתייעצו לי על מה הכי כדאי לי ללכת

אני מחפש מערכת פליטה מושלמת, מהטורבו עד הסוף שזה כולל ממיר ספורטיבי למניעת בעיות בטסט, לא אכפת לי לנסוע טיפלה חלש, אני מעדיף ככה בשביל השקט הנפשי שלי ושל הסובבים (עכשיו תגידו איזה יפה נפש :) )

חשוב שהפליטה תהיה כמה שיותר שקטה בנסיעה רגילה, וכמובן שתהיה לה נוכחות ברגע שרוצים, אני לא רוצה שהיא תהיה רועשת שאני נוסע ברגיל עד 3אלף טור עם רגל עדינה על הגז.

ביררתי כבר על 2 אופציות שקורצות לי כרגע , אומנם הם יקרות אבל אני מאמין שיחזיקו לי לכל תקופת הרכב אז אני מוכן לזה.

אופציה ראשונה היא לבנות צנרת אצל סרדין.

אופציה שנייה לקנות צנרת של MILLTEK שהרבה נוסעים איתה באנגליה אבל אישית לא יצא לי לראות ולא לשמוע אחת כזאת בארץ.

אגב את האופציה השנייה אפשר להשיג גם בארץ וגם דרך אייביי (עם קצת כאב ראש).

התקציב אני מניח שיהיה 5 אלף.

מה אתם אומרים? כל עזרה תתקבל בברכה.

אפילו הקלטות או סרטונים של צליל מערכת הפליטה יוכלו לעזור

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי מבחינת תמורה למחיר הדאון פייפ לא ייתן לך הרבה במיוחד שאתה רוצה אותו עם ממיר, וגם אם תשים ממיר ספורטיבי לא בטוח שלא יהיה לך בעיות בטסט. אני יודע שלAPR יש מערכת שלמה מהטורבו עד הסוף אבל יכול להיות שזה רק לTFSI אבל דאון פייפ אני יודע בוודאות שיש.

יש גם לרמוס אגזוז זרימה חופשית שהוא מיוחד לסיאט לאון MK1 ולא צריך לרתך בכלל, הוא יושב בול על המקורי ולא מרעיש יותר מידי.

אני הייתי משקיע את הכסף על קולר יותר טוב.

פורסם

אביתר הכי טוב שתשאל את עצמך לאן אתה רוצה להגיע בסוף ?

או יותר נכון לכמה כ"ס.

אם אתה מחפש רק רעש אז תתקין רק דוד זרימה חופשית,יעלה בערך שליש ממה שייצא לך להשקיע בסוף ותקבל אותה תוצאה.

אם אתה מחפש ביצועים אז לפי דעתי לא משתלם לך לעשות צנרת מלאה,אלא אם כן אתה מתכנן בעתיד עוד שינויים.

פורסם
אחשלי מה יצא לך מלהחליף מערכת פליטה סתם שאני ידע...

וגם מה זה כולל???

הישתדל להימנע בעתיד מכינויים כגון "אחשלי" כי הנהלת הפורום תחסום אותך :wink:

ייצא לו בסופו של התהליך יותר כח (בצע חיפוש עם מעניין אותך יותר) עקב זרימה חופשית יותר של הפליטה.

אני דווקא בעד ניצול כל האופציות של הטורבו הקיים ולהגיע לסט אפ של 240-250 כ"ס זה אפשרי ועדיין לשמור על אמינות.

הדאון פייפ הקיים שלך מגביל בצורה משמעותית, התחל מהחלפתו והחלפת הממיר ואם לא יספיק לך תמשיך לצנרת מלאה.

בסופו של יום מה שייקבע באחוזים גבוהים את גובה הסאונד "וצלילו" יהיה הדוד האחורי.

ישנם דודים אחוריים שקטים יחסית (אתה מוזמן לקפוץ אלי להיתרשמות על הרכב שלי)

פורסם

לא חושב שאני הולך להתפרע עם שיפורים אני משתדל שהרכב יהיה כמה שיותר סטנדרט ושיראה גם ככה.

אני מחפש שהמנוע ינשום יותר בחופשיות ויתן עוד תוספת של צליל נעים, יצא לי לשבת בכמה גולפים שפשוט סיוט לנהוג בהם מבחינת הרעש בנסיעה עדינה.

פיש אני מקווה שבקרוב אני במרכז אני אשמח לבוא לראות\ לשמוע

פורסם

אביתר

הייתה לי סיאט לאון טורבו משופרת בעשרות אלפי ש"ח

במערכת הפליטה לא נגעתי, כי יותר קל לטפל במנוע מוגדש במקומות אחרים, וגם ככה עוברים טסט בקלות.

יש כבר דוגמא של סיאט לאון כמו שלך שהלכה טוטל לוס (דאון-פייפ בבניה בארץ שהתפרק, קרע את צינור השמן והאוטו נשרף)

עצתי לך - אל תיגע במערכת הפליטה.

רוצה רעש ? - שים דוד אחורי פתוח, שבכל רגע תוכל להחזיר למקורי.

ד"א, הכי כיף זה כשהרכב שקט נעים וסולידי, אבל כשצריך יש לו כח ואחיזה ...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

קולר גדול יתרום לך יותר מאשר צנרת, אבל גדול מדי יגרום להשהיית טורבו ארוכה יותר.

אני הייתי הולך בכיוון של מנוע , טורבו היברידי נשמע מאוד מעניין.

פורסם

לדעתי אם כבר החלטת שזה מה שאתה רוצה אז תלך על MILLTEK,אבל שוב,תשקול את סדר העדיפויות שלך.

''הדרך הטובה ביותר לקיים הבטחות היא לא להבטיח !!!''

פורסם

אישית אני חושב שקודם תתקין אינטרקולר חזית,יתן לך שיפור מצוין,שיוריד לך את הטמפרטורה בכניסה למנוע.

לבנות צנרת זה רק אצל סרדיין,חוץ ממיר ספורט,הוא יכול לבנות לך דוד אמצעי משתיק,בנוסף לדוד הסופי,שקט מובטח לך ככה.

פורסם

כולם אומרים אינטרקולר אבל חבר׳ה אני שואל כאן על צנרת פליטה, כבר יש תכנון על אינטרקולר חזית של פורג׳. עכשיו גם אנשים יגידו למה לך יש יוותר טובים בחצי מחיר :)

מה אתם אומרים על צנרות בלבד.. עוד תגובות :)

פורסם

מחזק את ליאור, וזה גם פעם ראשונה שאני שומע על דאון פייפ שהתפרק בלאון.

אני חושב שקולר (לא חייב חזית) יניב לך תוצאות יותר טובות כי הנוכחי ממש מעפן.

גם הדוד שלי די שקט בטורים נמוכים.

אם כבר אתה בכל זאת רוצה דאון פייפ, הייתי קונה אחד מוכן מחברה מוכרת.

נדמה לי שדניאל עם צנרת סרדין, אולי תשאל אותו..

פורסם
כולם אומרים אינטרקולר אבל חבר׳ה אני שואל כאן על צנרת פליטה, כבר יש תכנון על אינטרקולר חזית של פורג׳. עכשיו גם אנשים יגידו למה לך יש יוותר טובים בחצי מחיר :)

מה אתם אומרים על צנרות בלבד.. עוד תגובות :)

אני אומר תפסיק לחקות את האנגלים,חוץ מהם אף אחד לא קונה אינטרקולר של פורג,אותו דבר עם מילטק,תראה לי מישהו אחד מוורטקס שקנה אינטרקולר מהם.

אז מה עם יש להם קיט יעודי!

יש חברות הרבה יותר טובות ויותר זולות.

הייתי חיב לענות על זה:wink:

• תוכן חדש...