Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש פה אז נעים להכיר

יש לי בעיה עם האוטו המדהים שלי יוצא לי מים מהאגזוז בנסיע האוטו כאילו יורק מים גם כשהוא חם!!!

פורסם
שלום לכולם אני חדש פה אז נעים להכיר

יש לי בעיה עם האוטו המדהים שלי יוצא לי מים מהאגזוז בנסיע האוטו כאילו יורק מים גם כשהוא חם!!!

ברוך הבא.

אולי נכנס מים כשירד גשם לתוך האגזוז ולאט לאט הם יוצאים החוצה. עוד כמה ימים תבדוק שוב אם יוצאים מים לאחר נסיעה ארוכה.

דע מאין באת ולאן אתה נוסע

פורסם
ברוך הבא.

אולי נכנס מים כשירד גשם לתוך האגזוז ולאט לאט הם יוצאים החוצה. עוד כמה ימים תבדוק שוב אם יוצאים מים לאחר נסיעה ארוכה.

לא לא גם כשלא היה גשם יצאו מים!

פורסם

אגזוז של מנוע תקין בהחלט יכול לפלוט טיפות מים וזה לא בהכרח מעיד על בעיה אלא על כך שיש לחות באוויר.

כמה זמן כבר נמשכת יריקת המים הזו?

אם היא נראית לך חריגה, בדקת שמפלס מי הקירור לא יורד?

פורסם
אגזוז של מנוע תקין בהחלט יכול לפלוט טיפות מים וזה לא בהכרח מעיד על בעיה אלא על כך שיש לחות באוויר.

כמה זמן כבר נמשכת יריקת המים הזו?

אם היא נראית לך חריגה, בדקת שמפלס מי הקירור לא יורד?

יש סדק קטן בסעפת. לפני כחודש המפלס של מי קירור ירד ניכנסתי למוסך הם בדקו צנרת מנוע רדיאטור ואמרו שיש מצב שהמים יוצאים מהמכסה של מכל היגוי הם שמו לי הרבה מים וזה ירד עד MAX ונירא לי שזה נעצר

פורסם

האם עדיין נעלמים לך מים?

גש למוסך שיבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור וימצא נזילות במידה ויש.

במידה ואין נזילות, והמנוע לא מאבד מים זה כנראה מלחות שהצטברה באגזוז.

במידה והמים נעלמים ואין נזילות, יש לבצע בדיקה לאטם הראש שיכול להיות שנפרץ במידה והרכב התחמם יתר על המידה.

קובי

פורסם
האם עדיין נעלמים לך מים?

גש למוסך שיבצע בדיקת לחץ למערכת הקירור וימצא נזילות במידה ויש.

במידה ואין נזילות, והמנוע לא מאבד מים זה כנראה מלחות שהצטברה באגזוז.

במידה והמים נעלמים ואין נזילות, יש לבצע בדיקה לאטם הראש שיכול להיות שנפרץ במידה והרכב התחמם יתר על המידה.

עשו בדיקת לחץ תקין אין נזילה במערכת קירור והאוטו לא מתחמם

פורסם
שוב:

האם עדיין נעלמים לך מים?

כרגע אני לא יודע אני עוקב אחרי זה לפני שהחלפתי פקק לקח שבועים עד שירד מכל כמעט שלם!!

פורסם

לפי דעתי זה לחות שהצטברה באגזוז.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...