Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקילומטרז' נמוך מזה לא משתלם לקחת רכב ליסינג ומי שנוסע פחות ובכל זאת לוקח - משלם על זה עשרות אלפי שקלים בשנה יותר ממה שהיה משלם אם היה קונה רכב פרטי .

מחיר הליסינג הממוצע שצויין בכתבה לא משקף שום דבר, כי הוא לא כולל את השווי שימוש ומרכיבים רבים נוספים (ויקרים)

הפסד נטו בשכר החודשי למי שיש לו רכב ליסינג משפחתי רגיל - הוא בערך 4000-4500 ש"ח וטבעי שבן אדם שמשלם את הסכום הזה ישתמש ברכב הרבה.

פורסם
בקילומטרז' נמוך מזה לא משתלם לקחת רכב ליסינג ומי שנוסע פחות ובכל זאת לוקח - משלם על זה עשרות אלפי שקלים בשנה יותר ממה שהיה משלם אם היה קונה רכב פרטי .

מחיר הליסינג הממוצע שצויין בכתבה לא משקף שום דבר, כי הוא לא כולל את השווי שימוש ומרכיבים רבים נוספים (ויקרים)

הפסד נטו בשכר החודשי למי שיש לו רכב ליסינג משפחתי רגיל - הוא בערך 4000-4500 ש"ח וטבעי שבן אדם שמשלם את הסכום הזה ישתמש ברכב הרבה.

לא יודע איך הגעת לסכום הנ"ל? העלות הממוצעת K6 מהברוטו (K3.5 עלות הרכב ועוד 2.5K שווי שימוש).

פורסם

בנוגע לכותרת השרשור, בחייאת, לא נמאס לפתוח עיניים על אנשים עובדים, משלמי מיסים, אקדמאים, שרובם שרתו בצבא וסוחבים את כלכלת המדינה הזאת על הגב?

אפשר לחשוב שליסינג זה בחינם ובהייטק מחלקים מתנות.

זה עולה הרבה מאוד כסף וכמו שנאמר פה כבר ברוב המקרים זה לא משתלם!

לכו תראו תנאים של עובדי גוגל בארה"ב ותשוו אותם לארץ..

פורסם

המשאית עם המדליות בדרך. שכחת לציין גם כמה קשה היה בגולני.

אם זה היה כ"כ לא מתשלם, לא היה מי שנוסע בזה. בתכ'לס זה תנאי שרות שאני לא מכיר אף עובד (ואני מכיר הרבה, מעצם עיסוקי) שויתר עליו... והפתעה: רובם לא צריכים באמת את הרכב. הכי יפה, זה אלה שמחפשים לעבוד במקום שקרוב לרכבת, אבל מתעקשים לקבל רכב - כדי שיהיה לאשה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יותר ממחצית אלה שאני מכיר, שעובדים בחברות שנותנות ליסינג ויתרו על התענוג, ורוב השאר כן מוגבלים בדלק או נסועה, חלק מהם גרים 50 ק"מ מהעבודה.

בסטטיסטיקה שהבאת נכנסים סוכני מכירות, אנשי שטח של חברות בניין, טכנאים וכדומה, וחלק ממה שנשאר אלה אנשים שנוסעים מרחק גדול לעבודה.

אלה שנוסעים הרבה לעבודה שלהם עושים תיקון לעיוות המס שהוצאות נסיעה לעבודה הם ברוטו, אם היו קרובים היו כמו חבריהם מוותרים על הליסינג או משלמים יותר משצרכן פרטי משלם לקבל את ההנאה של זה.

פורסם

כתבה מטומטמת.

זה כמו שילכו לקופת חולים ויעשו שם סקר ואז יגלו שלמעשה 99 אחוז ממי שמגיעים לקופת חולים הם חולים.

במחירים המטורפים של הליסינג היום רק מי שבאמת זה משתלם לו - יקח רכב, או מישהו שנותן שירות ללקוחות.

אז ברור שאנשים כאלה יסעו הרבה וברור שלא יגבילו להם את הקילומטראז'.

באמת נראה לכם שטכנאי של הוט או יס לא יגיע לתקן לכם את התקלה כי בדיוק הוא עבר את המגבלה והדלקן ננעל לו??

אני למשל נוסע בכל הארץ ומגיע לכ 50 אלף ק"מ בשנה.

נראה למישהו כאן שהיה משתלם לי לקנות רכב משומש ולחסל אותו תוך שנה?

אז אני משלם את שווי השימוש כי אין ברירה אבל מה לעזאזל זה קשור למחירי הדלק?

פורסם

+1

כלום לא בחינם,בעלי הרכבים משלמים מספיק כסף.

אני אישית לא מוותר על רכב הליסינג שלי,כיף לי לא לקום בשבת בבוקר ולהחליט,היום יום יפה ניסע לכינרת .

אגב,אני עושה יותר מ 50 K לשנה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
המשאית עם המדליות בדרך. שכחת לציין גם כמה קשה היה בגולני.

אם זה היה כ"כ לא מתשלם, לא היה מי שנוסע בזה. בתכ'לס זה תנאי שרות שאני לא מכיר אף עובד (ואני מכיר הרבה, מעצם עיסוקי) שויתר עליו... והפתעה: רובם לא צריכים באמת את הרכב. הכי יפה, זה אלה שמחפשים לעבוד במקום שקרוב לרכבת, אבל מתעקשים לקבל רכב - כדי שיהיה לאשה.

אני באמת לא מבין מה אתה רוצה.

מי שמתעקש לקבל רכב ליסינג (ומוכן לשלם עליו) כדי שיהיה אחד כזה בבית זו זכותו, בד"כ יש הגבלה על הדלק ואם אין כנראה יש סיבה.

לי יש רכב צמוד ממקום העבודה (לא ליסינג) ואני בקצב של 25K בשנה מנסיעות מנהלתיות ביותר (בית- עבודה 20 ק"מ כל כיוון) ללא טיולים מוגזמים בסופ"ש. ברור שמי שהעבודה שלו היא בשטח יעשה ק"מ גבוה בהרבה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם יש לי רכב ליסינג מהעבודה, ואני משלם עליו סכום כסף לא מבוטל, ואין לי הגבלת ק"מ, והגבלת הצריכה שלי היא 70 ליטר ב 24 שעות..

אז אני אטחן את הרכב כמה שאפשר, אעשה ממנו מונית... מה אכפת לי או לכם?

מפריע לי מחיר הדלק כי אני מתדלק את הרכב השני בבית..

אגב, אני נוסע הרבה יותר מ 50K בשנה,בערך כפול מזה.

לגבי העלויות, אני לא משלם ביטוח , לא משלם דלק, לא משלם טסטים וטיפולים ונוסע על רכב חדש.

משתלם, אחול משתלם.

כל אחד והשיקולים שלו.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם
לא יודע איך הגעת לסכום הנ"ל? העלות הממוצעת K6 מהברוטו (K3.5 עלות הרכב ועוד 2.5K שווי שימוש).

פרט למס הכנסה, תשקלל פנימה גם אבדן הפרשות סוציאליות ותגיע כמו גדול ל-4K ומעלה. נטו. כל חודש.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

הכתבה הזו מוגזמת ומקצינה את המספרים בכוונה כדי ליצור בלאגן ומירמור.

רוב אלו שלוקחים רכב ליסינג כרכב פרטי ממקום העבודה , עושים סדר גודל של 20-25K בשנה אין דבר כזה ממוצע של 50K. אלו מקרים חריגים במיוחד שכמעט ואין כאלה כשמדובר בפרייבטים (קבוצה 2 לשעבר)

אנשים אלו גם משלמים כ3000-3500 ש"ח מהברוטו לפני שווי מס (אצלנו בחברה 3600 ש"ח מהברוטו) והמספרים בכתבה מדברים על כמה עולה הרכב לחברה ,לא לעובד עצמו.

יש לי חברים בכל חברות ההייטק הגדולות במדינה ובכולן יש מדיניות כזו או אחרת של הגבלת קילומטרז'/ תמחור הליסינג לעובד על פי נסועה מוערכת מראש וכו'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז אני משלם את שווי השימוש כי אין ברירה אבל מה לעזאזל זה קשור למחירי הדלק?

אתה לא חייב לשלם את שווי השימוש. תשאיר את הרכב בלילה בעבודה. כלומר תגיע עצמאית לעבודה, קח את הרכב ובסוף היום תחזור עצמאית לביתך. השתמשת בו להגיע לעבודה וחזרה? שלם שווי שימוש.

• תוכן חדש...