Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו קדושה מעץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיז'ו 404 מצופה עץ, כולל דגם של בית-המקדש על הגג. מקורות מוסמכים טוענים כי ציפוי העץ קיים גם בתוך המכונית. המכונית כמובן רשומה כ-"רכב אספנות"...

צולם החודש בירושלים. (תצלום: ניצן אביבי)

Peugeot.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

לא ממש לא.

ראיתי את הרכב פעם בתצוגה באיזה קניון, עץ אמיתי, לא טפט ולא כלום.

פורסם
הפתרון האולטימטיבי לבעיות החלודה של ה-404 :mm_wink:

אני סבור שטרמיטים יעשו את העבודה לא פחות טוב... :lol:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
ואותי מפליא שהרכב שרד את הונדליזם הישראלי... :roll:

אם כבר וונדליזם...

מזל שתפסו את הפירומן ההוא (שהצית מכוניות, לא דקלים) לפני שהוא מצא את האוטו הזה... :lol:

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בשנת 97 הכרתי באילת את בעל הרכב הזה , צרפתי כבן 50. אז הרכב לא היה גמור ואכן כל החלק הפנימי נראה כמו החוץ-כולו עץ. למיטב זכרוני זה עץ זית והאיש שהוא דמות די מוכרת בעיר סיפר לי שהכל התחיל כשהוא היה במילואים הוא פירק את ההגה התחיל לצפות אותו בשמירות...

פורסם

מה האירוע שנערך במקום שהתמונה צולמה בו באותו הזמן? אני רואה 2 פרארי ופורש עם מספרי ראלי ברקע...

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...