Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עבר 87,000 ונמצא בבעלותי כ3 חודשים. אני יד 2, הבעלים שלפני טיפל אך ורק במוסך המרכזי, הרכב עד היום לא עבר טיפול טיימינג.

היום התקשרתי לאותו מוסך כדי לקבל הצעת מחיר על טיפול 90,000 + טיימינג והמחיר שקיבלתי הוא 4200 ש"ח כולל הכל.

האם המחיר הגיוני?

הרכב הוא רנו מגאן שנת 2001.

תודה רבה לעוזרים!

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרכב שלי עבר 87,000 ונמצא בבעלותי כ3 חודשים. אני יד 2, הבעלים שלפני טיפל אך ורק במוסך המרכזי, הרכב עד היום לא עבר טיפול טיימינג.

היום התקשרתי לאותו מוסך כדי לקבל הצעת מחיר על טיפול 90,000 + טיימינג והמחיר שקיבלתי הוא 4200 ש"ח כולל הכל.

האם המחיר הגיוני?

הרכב הוא רנו מגאן שנת 2001.

תודה רבה לעוזרים!

מה זה כולל הכל פרט מה הם מחליפים

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם
מה זה כולל הכל פרט מה הם מחליפים

זהו שהייתי בעבודה בדיוק ולא היה לי זמן לברר את הפירוט. מחר אני אתקשר אליהם ואשאל בדיוק מה זה כולל.

האם טיפול 90,000 כולל דברים מיוחדים או שזה כרגיל-פלאגים, מסננים, שמנים וכו'?

עריכה- לזה ששם מספר טלפון- תודה אבל האמת שאני מעדיף לטפל במרכזי בשביל השקט הנפשי, לא אכפת להשקיע טיפה יותר. השאלה אם זה מחיר סביר?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום רב אני בדיוק בצעתי לרנו מגאן שלי 2001 טיימינג וטיפול אבל הייתה לי גם נזילת מים אז ביקשתי שיבדוק ואם צריך שיחליף את המשאבת מים . לאחר בדיקה התברר שגם המשאבת מים וגם הרדיאטור נוזלים כמו מטורפים !

אז החלפתי גם וגם . סך כל עלות התיקון\טיפול היה 3250 שח כולל מעם כולל עבודה !

אין סיכוי שמה שהציאו לך הגיוני ואם אתה רוצה אני ממליץ לך להגיע לבאר שבע למוסך שבו טיפלתי באוטו הם מצוינים ונחמדים ועד עכשיו ישרים .

לא לשכוח לנהוג בסבלנות

פורסם

אלו המחירים במורשי רנו.

קח בחשבון שבטיימינג הם מחליפים שם ממש את הכל גלגלות מותחנים(לא כמו ברכבים יפנים לדוגמא)

מנסיון של אוטו רכב רק 2004

פורסם

חמור ביותר שהרכב לא עבר טיפול טיימינג עד היום!!!

הנחיות היצרן אומרות: 5 שנים או 120K ק"מ.

עם חשבון פשוט עברו כבר 10 שנים.

עליך לעשות את הטיפול בהקדם האפשרי!!!

המחיר יקר מאוד!!!!

בעת הטיפול יש להחליף:

1. רצועת טיימינג

2. מותחן טיימינג

3. משאבת מיים

4. נוזל קירור

5. רצועות אביזרים (במקרה שלך כניראה שלא הוחלפו מעולם)

6. כמובן טיפול שמנים!!!

מחיר סביר עם חלפים מקוריים הוא בסביבות 3000 - 3500 אלף ש"ח להכל כולל מע"מ.

זה שקרסו לא התריאו בפני בעל הרכב על זה שיש צורך לעשות טיפול טיימינג עוד 5 שנים קודם זה כבר חמור מאוד!!!

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

הרכב הוא 16 שסתומים או 8 ?

בטיימינג זה מישתנה.

אם זה 16 שסתומים אז הברוטו לקיט טיימינג מקורי שהוא כולל 2 מותחני טימינג ורצועת טיימינג

הוא 598 שח' ליפני מעמ' , בוא נגיד שהנחה לא הביאו לך אז ימכרו לך אותו ב694 שח'

אצלי אפשר לירכוש אותו בפחות, אבל כמו שאתה אומר אתה רוצה רק חברה.

המקט שלו זה 7701477014 תוצרת גרמניה !

בכל מיקרה בוא נגיד פילטר שמן מקורי 50 שקלים

פילטר אוויר (אני כבר לא בטוח שהם שמים מקורי) אבל זה אמור להיות בסביבות ה100 שח' מקורי וחליפי 35 שח'

4 מצתים מקורי גג 150 שח'

שמן מנוע (ניראלי שהם שמים פז שם., גג' 120 שח'

שזה יוצא 420 שח',

בוא ניסחף ?

500 שח' על החלקים לטיפול 10 ??

800 שח' על החלקים לטיפול טיימינג ??

1,300 שח'? אז כמה הם לוקחים על העבודה???? 2,900 שח'?

והמחירים שהביאו לך זה כולל מע"מ ??

לשיקולך !

Dodge Dart באמצע השיפוץ

Dodge aspen בתחילת שיפוץ

פורסם

מאיפה אתה בארץ? אם אתה מאזור חיפה אני יכול לקשר אותך עם חנות חלקי חילוף שם תקבל מחירים מעולים לחלקים תחליפיים איכותיים.

אם אתה מאזור השרון, אני יכול לקשר אותך למוסך אמין והגון שגובה מחירים שפויים, תוכל לברר אצלו מחיר מיוחד אם תאמר שהגעת דרכי.

אני לא מנסה חלילה לקדם מכירות של אף אחד וזה לא מתוך אינטרס אישי, אני לא ארוויח מזה כלום. אדרבא, תוכל לפרסם אתה את המחירים שתקבל ולהפנות אחרים אם תרצה. אני רק אשמח להמליץ על אנשים ישרים שאני מכיר אישית.

פורסם

א. עלות של טיימינג במוסך לא מורשה יבואן כולל סט טיימינג מקורי יכולה להגיע ל 1800 ש"ח ואפשרי למצוא יותר זולים.

אם תרצה להחליף משאבת מים תוסיף בין 300 ל 400 ש"ח

ב. טיפול 90.000 הכולל שמן איכותי 10w40, מסנן שמן מקורי, פלאגים מקוריים, מסנן אויר חליפי, מסנן דלק חליפי + בדיקת בלמים עולה סביבות ה-600 ש"ח

אם תרצה גם מסנן מזגן אתה תוסיף סביבות ה- 100 ש"ח.

אלו מחירים סבירים ויותר מזה זאת קריעה. גש למוסך מומלץ וידוע כמקצועי, לא חסרים מוסכים שעובדים עם חלקים לא תואמים לרכב ובאופן כללי תמיד מוסך מורשה יהיה עדיף לרכב הזה ממספר סיבות.

פורסם
יותר זול מזה בא על חשבון חלקים זולים ו\או עבודה חובבנית

זה לא נכון כלל וכלל!

הכל תלוי בתאווה לכסף ולעד כמה המוסך רוצה להגזים עם הלקוחות שלו עם המחירים המופרזים.

המוסכניק שלי עושה את הטיימינג לרכבים הנ"ל וטיימינג מקורי כמובן בסביבות ה-1000 ש"ח +- כולל החלפת המותחנים והגלגלות אם צריך.

:)
פורסם

המוסכניק שלך גונב את החלקים \ מייצר אותם לבד למעלה בגלריה\ לא משלם שכירות\ אין לו הוצאות או שעובד בהתנדבות.

סט טיימינג מקורי עולה ללקוח סביב ה 700, שני פקקים מקוריים עולים 100.

אם הוא לוקח 300 על עבודה כזאת הוא פשוט עובד בחינם או שהוא מלכ"ר.

*אני לא מבין את המושג אם צריך, ע"פ הוראות יצרן יש צורך להחליף את הגלגלות והרצועה וזה לא "אם צריך".

פורסם

1. מוסך מורשה רנו לוקח 235 שקלים לשעת עבודה לפני מע"מ ובמקרה הזה העבודה מהווה מעל 1700 שקלים מהמחיר.

2. המחיר שהציעו לך זה המחיר הסטנדרטי שהם דורשים לטיפול כזה.

לפי הצעה דומה שקיבלתי מהם בעבר הוא כולל החלפת שמן מנוע+פילטר, פלאגים, מסנן אוויר, מסנן דלק, מסנן מזגן, רצועת טיימינג+מותחנים, רצועת אביזרים+מותחנים. אם אני זוכר נכון אז עבור החלפת משאבה, אם תדרש, יבקשו עוד כ-600 שקלים.

בפועל, את הפילטרים\פלאגים החלפתי לבד. את הרצועות+מותחנים+משאבה עשיתי במקום אחר ועלה בסביבות 2000 שקל.

• תוכן חדש...