Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

לפני כשבועים אני ואישתי התחדשנו ברכב מסוג סובארו אימפרזה סטיישן שנת 2006,מנוע 2000 וכמובן הנעה 4X4.

אני חייב לציין שלאחר שבועים עם הרכב,הרכב מאוד מהנה מכל הבחינות ודבר אחד בולט לרעתו זו הצריכת דלק המטורפת שלו לעומת האופל קורסה שהייתה לנו לפני! בעתיד הקרוב אני הולך להתקין בו מערכת גפ"מ אז אני מקווה שאיכשהו זה יקזז את העלויות של הדלק. לבנתיים הרכב עבר פוליש ווקס,ניקיון יסודי,התקנת אגזוז מקורי של STI שיושב אחד לאחד על האוטו הזה(לחבר טוב היה אחד במחסן אז הוא נתן לי אותו).כמו כן עשיתי צביעה של הפנסים הקדמיים בהשרעת הפרויקט הנ"ל: http://www.iwsti.com/forums/how-install/117531-paint-clear-06-07-headlights.html .

זה הכל לבנתיים.

תודה מראש לכולם!

נ.ב:אם למישהו יש סמל לאוטו הנ"ל ולא צריך אותו או שמעוניין למכור במחיר סימלי אז אני מעוניין.

IMG_0153.JPG

IMG_0154.JPG

IMG_0155.JPG

IMG_0156.JPG

IMG_0157.JPG

IMG_0158.JPG

IMG_0159.JPG

IMG_0160.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תתחדש, הרכב נראה מצויין - נראה ממש חדש

אני הייתי מעיף את 2 המראות צד. חוץ מזה הרכב באמת נראה מדהים.

לגבי סמל - ב99 אחוז מהפירוקיות יש איזה סובארו אימפרזה שוכבת לה

פורסם

יש מגבלה ברשיון נהיגה של אישתי לגבי המראות צד.

תודה!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

גנבו לך את הכונס מקדימה !

הא זה לא STI ?

טוב נו

תתחדש :-)

איזה רעש היא עושה עם אגזוז של STI ?

הורדת ממיר או שהרכבת רק דוד אחורי של STI ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

תתחדש, יש לי כזו סובארו שנת 2007 אוטו באמת מהנה לנהיגה, אבל החיסרון הגדול שלו זה צריכת הדלק כבר עכשיו אני יכול להגיד לך שאתה לפחות תדלק פעמיים בשבוע.

בסך הכל אתה תהנה מהאוטו הזה. :)

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

בגלל זה אני מחפש סמל מקורי ולא האדום! שמתי רק את האגזוז ואין שום שינוי לא ברעש ולא בשום דבר אחר ,נטו ליופי.

תודה!

פורסם

בהחלט רכב מעניין, תתחדש!

נראית כמו חדשה. אני הייתי משאיר את הסמל האדום, ממש יפה.

גם הצביעה יצאה מדהים ומתאימה לרכב.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מזל טוב. הגיע הזמן להחליף חתימה.

אמנם הרכב שלך חדש יותר אבל שווה לך לעיין כאן.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! נראית מאוד שמורה ואני בטוח שתחת הידיים שלך היא עוד תשתדרג.

גם ל-147 יש פרוייקט דומה לצביעת המסגרת הפנימית של הפנסים (כמו של GTA),

רק שזה גורר פירוק של חצי מהפרונט (כולל פגוש) ולא מסתדר עכשיו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
מזל טוב. הגיע הזמן להחליף חתימה.

אמנם הרכב שלך חדש יותר אבל שווה לך לעיין כאן.

היי,קודם כל תודה לכולם! בקשר להסבה אז אני הולך להתקין רק בסובארו,לאחר אינספור בירורים בסופו של דבר כולם ממליצים להתקין רק אצל היבואן בסובארו.

פורסם

תתחדשו ותהנו , נראה מצויין, במצב חדש .:)

לדעתי זו בדיוק הנקודה בה צריך לעצור עם שיפורי היופי (לדעתי היה צריך לעצור לפני החלונות השחורים אבל ניחא)

לפני שנכנסים לתמונה ג'נטים ושאר עניינים. בסופו של יום זה רכב משפחתי סולידי , לא רכב ספורטיבי.

אני לא מבין למה רכב כזה צריך לצרוך יותר דלק מהותית מ1.6 רגילה. ביחס ל1.2 ברור למה.

אני הייתי מחכה קצת עם הגפ"מ, יש לי תחושה שמחירי הגז יעלו בקרוב בעקבות האירועים במצריים שחתכו חלק נכבד מאספקת הגז למדינה.

בקשר לפנסים : נראה יפה ,אני מקווה שהם יחזרו להיות אטומים אחרי הסיפור הזה.

נ.ב. בחיים לא שמעתי על מגבלה ברשיון על תוספת למראות צד...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היי אייל! יותר ממה שאתה רואה לא יהיה,הכל נשאר כמו שזה עכשיו! חלונות שחורים שמתי(יש רק מאחורה,קדימה ללא השחרה) על מנת שלא ימשוך תשומת לב למה שיש בבאגז(לא תמיד הוילון של הבאגז סגור).

לגבי מגבלה אז למי שיש בעיות בראיה אז יש כאלו שלאחר ועדה רפואית מוסיפים להם ברשיון הערה שחייב מראות צד נוספות(משהו בסגנון הזה).

לגבי הגפמ אז אני מחכה עם זה,כפי שרשמת לגבי המצרים. לגבי הצריכה אז אני לא יכול לתת לך את התשובה אבל האוטו הזה עושה 1 ל 10,כמו שאמרתי ביחס לאופל שהיה עושה 1 ל 15 זה המון!!!

ותודה!

פורסם
בהחלט רכב מעניין, תתחדש!

נראית כמו חדשה. אני הייתי משאיר את הסמל האדום, ממש יפה.

גם הצביעה יצאה מדהים ומתאימה לרכב.

אכן הסמל מוסיף.

ממש יפה, תתחדש!

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

• תוכן חדש...