Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לשתף אתכם בפרויקט שנגמר לפני כשבועיים.

לפני כשנה וקצת קניתי מיני מיינור שנת 78', מנוע 998 סמ"ק ותיבת הילוכים אוטומטית.

למה? שום סיבה מיוחדת, בעיקר כי התחשק לי עוד צעצוע.

הבודי היה במצב סביר במבט ראשון. במבט שני, הרצפה הייתה רקובה. לזכות המכונית, משנת 78' עד היום הוחלפה רק כנף קדמית שמאלית. שאר הבודי היה עם 'שליכטות' של צבע לבן ומעיכות פח בלא מעט מקומות.

פנים המכונית היה מוזנח, אך מקורי. לא הוחלף בו כלום, אך גם לא נזרק ממנו כלום. הכסאות המקוריים שכמעט ולא שרדו את השנים, דיפוני הדלתות עשו את שלהם, כך גם ריפוד הגג ושטיח הרצפה.

ביום הקנייה המצבר לא היה תקין, בדיעבד התברר שהאלטרנטור הוא מקור הבעיה. הנענו עם כבלים והתפללנו שלא יכבה המנוע. זה כמעט ועבד. לתנועה בירושלים הסליחה. כשהייתה כבר בנסיעה, התברר שתיבת ההילוכים עובדת לא רע בכלל. אפילו יותר טוב.

בירידות והעליות מירושלים המכונית די התאמצה, אך חום המנוע נשמר יציב, בין שליש לחצי. כבר הוריד לי דאגה מאחת הבעיות הנפוצות יותר של הדגם.

מפה לשם, חבר מצלצל ואומר שיש אצלו בעל מקצוע ששמע על הצורך בשיפוץ והוא נדלק על הרעיון. הסכמתי. מה יש לי להפסיד?

הגיעו אליי לחנייה וסיכמנו על מחיר לשיפוץ הפנים. שבוע אחרי, המכונית כבר עמדה אצלו בסדנא.

ואז קיבלתי הצעה, לבצע משהו מיוחד - לעטוף את המכונית במדבקה דמויית קרבון.

אני לא כל כך התלהבתי. לא ידעתי אם זה מה שמתאים למכונית אספנות, חוץ מזה שלמכונית עם עיצוב כמו מיני, תמיד חשבתי שצבע בהיר יהיה זה המתאים יותר.

ואז קיבלתי הצעת מחיר כוללת גם לשיפוץ הפנים וגם לעיטוף החיצוני, שדי קשה היה לסרב לה, תודות לבעלים של הסדנא שממש התאהב במכונית וכבר דמיין אותה בתוצאה הסופית. אז לא סירבתי.

חולף לו שבוע ואני מקבל שיחת טלפון מבאסת. אין מה לנסות להדביק על הבודי את מדבקת הקרבון כי יש עיקומים בגג, בכנף, במכסה תא המטען וזה לא יצא כמו שצריך. אני מתייאש, יורד מכל העניין ומתחיל לחשוב על האופציה הראשונה שלי - פחחות צבע רגילה.

אני מגיע לסדנא וקולט שחצי מהמכונית מפורקת לגורמים, כבר החלו לעבוד על שיפוץ הפנים. ואז גם הגיעה הצעה מהסדנא שידאגו לפחחות בשבילי במחיר, ששוב, קשה לסרב לו, ונמשיך בפרויקט כמו בתכנון. אני ישנתי על ההצעה בלילה ולמחרת בבוקר החזרתי תשובה חיובית. אמנם יותר הוצאה, אך נקבל מכונית נטולת חלודה לפחות למספר שנים (הדגמים האלה מחלידים מהר יותר מאלפות) ומשופצת כמעט בכל המישורים.

אשמח לשמוע תגובות. כן, גם את הפחות טובות. רק בואו נשאר עם טאקט... נשתדל לפחות.

נ.ב.

אם יש לכם הצעה לשיפור המראה, אני אשמח לשמוע.

בכל מקרה, הנה תמונות של המכונית כפי שהגיעה לסדנא:

attachment.php?attachmentid=229427&stc=1&d=1296736533attachment.php?attachmentid=229426&stc=1&d=1296736533attachment.php?attachmentid=229425&stc=1&d=1296736533attachment.php?attachmentid=229424&stc=1&d=1296736533attachment.php?attachmentid=229423&stc=1&d=1296736533attachment.php?attachmentid=229422&stc=1&d=1296736533attachment.php?attachmentid=229421&stc=1&d=1296736533attachment.php?attachmentid=229420&stc=1&d=1296736533

1.jpg

2.jpg

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיפוץ הפנים כלל:

גג.

שטיח.

דיפוני דלתות.

דיפונים אחוריים.

מגש אחורי.

מושבים אחוריים.

דשבורד.

לוח מחוונים.

הגה.

חובקי הגה.

ומראות צד. נו, נגיד שהמראות שייכות לפנים...

התמונה הראשונה היא של החלקים שפורקו למטרת הטבעה של טקסטורה שדומה לקרבון ושאר התמונות הן למטרת התרשמות ממצב פנים המכונית:

attachment.php?attachmentid=229433&stc=1&d=1296737492attachment.php?attachmentid=229432&stc=1&d=1296737492attachment.php?attachmentid=229431&stc=1&d=1296737492attachment.php?attachmentid=229430&stc=1&d=1296737492attachment.php?attachmentid=229429&stc=1&d=1296737492attachment.php?attachmentid=229428&stc=1&d=1296737492

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

אל תשכחו,

פורסם

אין לי תמונות של הפחחות או של עיטוף המדבקה. מתנצל.

אבל שלוש התמונות הבאות יוכלו להראות איך היא נראתה לאחר ההדבקה עצמה:

attachment.php?attachmentid=229441&stc=1&d=1296738477attachment.php?attachmentid=229440&stc=1&d=1296738477attachment.php?attachmentid=229439&stc=1&d=1296738477

22.jpg

23.jpg

24.jpg

אל תשכחו,

פורסם

אבל אז היא נראתה לי שחורה מדי. זאת אומרת, חסרת חיים. שום דבר שישבור את הצבע...

ובכלל, מרחוק היא נראתה ישנה בגלל השחור המט הזה.

אי לכך, הוזמן דגל בריטניה בצבעי שחור-אפור (פחדתי שהרגיל יראה צבעוני מדי), איתותים שקופים קדמיים, בקליות אחוריות שקופות (שירדתי מהן) ומסגרות ניקל ליחדות התאורה מלפנים.

כך זה נראה בזמן העבודה:

attachment.php?attachmentid=229444&stc=1&d=1296739004attachment.php?attachmentid=229443&stc=1&d=1296738939attachment.php?attachmentid=229442&stc=1&d=1296738851

27.jpg

29.jpg

31.jpg

33.jpg

35.jpg

אל תשכחו,

פורסם

וואו באמת שינת אותה לטובה!

יש לי שאלה, הצבע השחור מט שהיה על הרכב לפני הקארבון, זה בשביל לשים יסוד שהקארבון ידבק טוב נכון?

האם צריך לקה על הצבע או שמספיק שהצבע אחיד וזהו?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מגניב ובניו! לא ידעתי שבכלל יש כאלה אוטומטיות.

השחור מט הולם את הסטייל הכללי של הרכב הזה. בחירה מעולה.

סתם לידע כללי: מה בנוגע לצד המכאני? האם גם הוא זכה לטיפול?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה דעתך על איזה מנוע של היאבוסה?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

יפה מאוד!

כל הכבוד על ההשקעה הגדולה.

אני הייתי משנה שני דברים:

1. הגריל לא נראה טוב, אולי ליפ צר בצבע כרום יעזור.

2. הייתי מוריד את הפגוש האחורי לגמרי, יתן מראה יותר נקי.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

פרוייקט יפה.

אהבתי מאוד את המראה החדש.

רק בדרכים טובות.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יפה מאוד!

את החיצוניות אהבתי מאוד. בייחוד את הבחירה בדגל בריטניה שחור-לבן ולא הצבעוני, שלדעתי היה הורס את ההופעה. בפנים אישית הייתי מסתפק בשיפוץ של החלקים וצביעה בשחור "מט" רגיל. ה"קרבון" של ההגה ולוח המחוונים לא לטעמי

בכל מקרה היא מדהימה ותהנה ממנה!

• אחראי פורום
פורסם

נראית מעולה! חיצוני ופנימי.

2 האגורות שלי ברשותך: נגיעות ניקל קלות (מסגרות גלגלים, גריל, פגושים) יקפיצו אותה עוד רמה למעלה, לדעתי.

ההגה קצת פחות מתאים, כל הלוק הזה בכלל משווע לגלגל הגה ספורט קטן ומתכתי

(סטייל מומו, OBA וכו'. לא הפלסטיקים הצבעוניים שנמכרים עכשיו).

בכל מקרה, פרוייקט מגניב וסחתיין על ההשקעה. זה רק מראה כמה מגוונת המיני הזאת - מקורית\משודרגת, הכל הולך.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

חיצונית העבודה והתוצאה יפה מאוד.

מהריפודים ועבודת הקארבון בפנים לא נפלתי, ציפיתי לסטנדרט קצת יותר גבוה.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...