Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר INFINITY 475A או JBL GTO1004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין מגבר INFINITY 475A ו JBL GTO1004.

במקום להתקנה נאמר לי שINFINITY 475A קצת יותר איכותי בסאונד.

עלות שלהם - 1300 INFINITY 475A ש"ח, JBL GTO100-1200ש"ח.

יש לי קומפוננט של HERTZ ESK 570

סאב ROCKFORD P1S412

רמקולים JBL 70 RMS

מה אתם חושבים?

תודה

פורסם

נכון, את המחירים אני בדקתי עוד לפני. במחירים שצינתי אני מקבל שנתיים אחריות של ניופן.

מהשהו שמוכרים בזול בא עם אחריות של חנות רק לשנה.

אני יודע שGTO1004 יותר חזק על הנייר (4X100 מול 4X75 של IFINITY), אבל חשוב לי מאוד איכות של הסאונד.

פורסם

ההבדלים בין שניהם גם בעוצמה וגם באיכות זניחים.

אי אפשר להצביע על אחד מהם כטוב יותר,במקרה הנ"ל הייתי הולך על הזול יותר משמע על ה -JBL1004

מדובר במגבר חזק אמין פופולארי שהוכיח את עצמו.

פורסם
לך על האינפיניטי יותר אמין וגם צליל מצויין.

תודה

הכוונה יותר אמין בעמידות?

היה לך אינפיניתי (אם זה באמת צליל מצוין? :))

פורסם

ועוד שאלה,

אני רוצה לחבר עליו סאב ROCKFORD P1 12 300W, רמקולים אחוריים JBL 70W, ו קומפוננט HERTZ ESK 570 100W

האם אינפיניתי יעשה את העבודה?

בהמשך הכוונה לרכוש גם מונו לסאב.

פורסם

אתה לא יכול לחבר את כל השלושה על המגבר,אלה אם אתה קונה מגבר מחומש ערוצים.

או שתחבר את ה6X9 על הHU ואת הקומפוננט והסאב על המגבר.

או שתחבר את הקומפוננט וה6X9 על אותם ערוצים(עבודה ב2 אוהם)ואת הסאב בגישור על שני הערוצים הנותרים-אפשרי אך לא מומלץ.

בשיפוצים...

פורסם

במחירים האלה אני הייתי הולך על מגבר איכותי באמת של הרץ מהסדרה החדשה HERTZ HE4 שההספק הנקי שלו הוא 4X70 W RMS ו ב 2 אוהם 4X100 W RMS וכמובן שזה הרץ.

פורסם

ומה לא "איכותי" ב JBL או באינפיניטי, ששניהם מגברים עם תמורה נהדרת לכסף ואיכותם ואמינותם הוכחה? מה גורם לך לחשוב שהמגבר של הרץ איכותי יותר? במה זה בא לידי ביטוי?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...