Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יכול להיות שרשור מעניין אם יזרמו איתי אנשים, בשנים האחרונות אני מקפיד שיהיה ריח נעים ברכב, ועברתי שנה שלמה עד שהגעתי למסקנה שבכל הנוגע לריחנים- כסף לא משקר!

הריחנים של קליפורניה הם היחידים עם ריח מעודן, נעים, לא מזכיר כלל שירותים בנמל תעופה, וכמובן הכי חשוב מחזיקים לאורך זמן!!!

כמובן שבכל סדרה אני קונה 2-4 פחיות, פחית אחת פשוט לא מספיקה, 4 פחיות מספיקות לחודשיים+ של ריח ממש נעים ברכב הבעיה שזה ממש ממש יקר! בין 25-30 שקלים לפחית,

מישהו מכיר תחליף זול יותר שיכול לעמוד ברף? או מקום שמוכר את הפחיות הללו בזול אולי בכמויות?

• תגובות 224
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

GOLF

+1   ריח עדין, ומחזיק המון.

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באוטו דיפו יש מן נוזל בתוך צנצנת עם 3 מקלות כאלה שנכנסים בתוך הצנצנת וזה מפיץ ריח ממממש נעים, אין אחד שלא נכנס אליי לרכב ופשוט אומר לי "וואי מזה הריח הזה, איזה ריח נעים"

אני קונה את הריח שנקרא וניל פצו'לי או משו כזה וזה עולה ב17 ש''ח ומספיק לי כבר קרוב ל3~4 חודשים.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אתה שם 4 פחיות ברכב בבת אחת? אתה לא נורמלי!

אני משתמש בKEN ריח מסטיק, נשאר הרבה זמן והריח בן ****

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

אני חושב שכל הריחנים האלה לא נעימים. אחרי שנים של אין ריח באוטו התחלתי להשתמש במשהו שקראתי פה פעם.בקבוק שפריצר מלא במרכך כביסה, אפשר אפילו למהול במעט מים. בסיום הרחיצה של האוטו להשפריץ מעט על הריפודים, שטיחים ועל הרצפה והריח פשוט נתפס בעדינות. ממליץ לכולם לנסות.שבת שלום.

פורסם

שום ריחן. לא אוהב את הדברים האלו, והריח שלהם לא נעים בכלל. כמו שאמרו פה, מעדיף אחרי נקיון שיהיה ריח של מרכך, שגם ככה מתפוגג אחרי כמה נסיעות, ואז האוטו "נייטרלי".

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה יכול להזמין מ-EBAY או מ-AMAZON פחיות של CALIFORNIA בכמות גדולה ואז יצא לך יותר זול מבארץ, במיוחד אם אתה קונה בכמויות, לי יצא משוקלל בערך 4 דולר לפחית כולל משלוח כשהזמנתי כמות.

חוצמזה אתמול הייתי באוטודיפו וראיתי שיש שם פחיות ריח בשם SUNSHINE SCENT שנראות בדיוק כמו CALIFORNIA SCENT ובמבחר גדול של ריחות רק זולים משמעותית - המוכר טען שהם מיוצרים באותו מפעל כמו CALIFORNIA, אבל לא בדקתי את זה. שווה לנסות, במחיר הזה אי אפשר ליפול.

פורסם

הרחניות של הדר רוזן מגיעות בבקבוק עם 3 מקלות, ריח הוניל מעולה.

תרסיס נוסף שהופך להיות נטראלי לאחר הריסוס הוא מבשם ומנטרל יחות לא נעימים ECOLLAB BLUE DREAMS

מגיע בגודל של 750 מ"ל, אחרי כל שתיפה 2-3 התזות והרכב מריח כמו חדש מומלץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אך ורק פחית קליפורניה וורודה בריח דובדבן.

כבר כמעט עשור אני משתמש רק בזה.

אני חייב לציין שהם התדרדרו קצת כי פעם פחית אחת היתה מחזיקה בין 4 חודשים לחצי שנה.

כיום חודש חודשיים והיא כבר לא שווה יותר מדי.

נ.ב. גם בשירותים בבית אני משתמש בכאלה :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אני חושב שכל הריחנים האלה לא נעימים. אחרי שנים של אין ריח באוטו התחלתי להשתמש במשהו שקראתי פה פעם.בקבוק שפריצר מלא במרכך כביסה, אפשר אפילו למהול במעט מים. בסיום הרחיצה של האוטו להשפריץ מעט על הריפודים, שטיחים ועל הרצפה והריח פשוט נתפס בעדינות. ממליץ לכולם לנסות.שבת שלום.

ההצעה שלך נוסתה לפני דקות ספורות ועושה הרושם כי היא עושה את עבודתה נאמנה.

אכן הריח הופץ בתוך שניות בכל חלל הרכב. אני מחכה לערב כדי לבדוק את עומק העמידות של השיטה.

(השתמשתי במרכך איכותי שעל האריזה כתוב כי ריחו מחזיק ל-14 יום. נראה מה יהיו התוצאות).

תודה לך, שבת שלום שתהיה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

+1.

גם אני התחלתי להשתמש בזה לפני כשנתיים בעקבות המלצתו של"ר סובארו (בפורום אחר).

משתמש בסנו מקסימה, הריח לא מזכיר שירותים והוא נעים, עדין ועושה פלאים.

ומחזיק המון.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לכל אלו שמתשמשים במרכך, גם לי הייתה תקופה שהשתמשתי בזה אבל לאחר מספר פעמים הבנתי שזה פשוט לא תופס, ואני עוד השתמשתי באיזה מרכך מרוכז ובקושי שדיללתי אותו, הוא החזיק יומיים שלוש וזהו, והריח יותר מדי מזכיר ארון בגדים.

פורסם

לא משתמש בכלום, אני גם לא אוכל ולא מעשן באוטו, ומשתדל לאוורר את האוטו לפני תחילת הנסיעה כשאפשר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אך ורק פחית קליפורניה וורודה בריח דובדבן.

כבר כמעט עשור אני משתמש רק בזה.

אני חייב לציין שהם התדרדרו קצת כי פעם פחית אחת היתה מחזיקה בין 4 חודשים לחצי שנה.

כיום חודש חודשיים והיא כבר לא שווה יותר מדי.

נ.ב. גם בשירותים בבית אני משתמש בכאלה :)

+1

באמת קליפורניה לא מה שהיה פעם, צריך לדעת איפה לקנות אפשר למצוא גם אחת ב-20.

אצלי ברכב הן מודבקות בסקוטץ מתחת לכסא וזה הסוד :lol:

פורסם

יש לללין עץ ריח עם ריח מאוד טוב ועדין, לי אישית כל הפחיות ריח והעצי ריח החזרים עושים מיגרנה, נעץ של ללין מאוד עדין ובעל ריח מעולה. אבל הוא יחסית יקר 10 שקלים ליחידה שמחזיקה מקסימום חודש.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...