Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

זו הפעם הראשונה שאני קונה רכב יד 2 ולכן אני זקוק למעט ייעוץ.

הרכב אמור לשמש כרכב משני (עבור אשתי) לנסיעות בתוך העיר (לעבודה, סידורים וכד'). התקציב שלנו הוא באזור ה- 20,000 ש"ח (רק עבור הרכב) וחשוב לנו שיהיה רכב קטן וחסכוני.

מצאנו יונדאי אטוס, שנת 99', אוטומטית עם ק"מ יחסית נדיר: 51,000 ק"מ. האוטו שמור ביותר בכל מה שקשור למצבו החיצוני והפנימי. באמת, כמעט חדש.

יחד עם זאת, מצבו המכני לא כל-כך טוב ולכן אני מצרף את טופס הבדיקה שנעשתה לו ממש היום. בפועל, הרכב לא עבר אף בדיקה כמעט.

המוכר דורש 22,000 ש"ח. בנוסף, הרכב צריך לעבור טסט בעוד כחודש וכן אין רישום של טיפולים או תיקונים במוסך מורשה מאז שנת 2005 כשהרכב היה עם 37,000 ק"מ.

בסוף הבדיקה היום החלטתי לא לקחת את הרכב. נאמר לי ע"י הבודק שבשביל ליישר קו לרכב אצטרך להוציא בסביבות ה- 3000-4000 ש"ח. באופן אישי אני חושב שעבור רכב כזה במחיר הזה - להוציא בנוסף עוד סכום כזה זה קצת יותר מדי.

מה אתם אומרים? עשיתי נכון שוויתרתי?

scan0025.jpg

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע כמו רכב ישראלי טיפוסי - מוזנח.

עשית נכון שויתרת, גם מבחינת המחיר - 22000 ש"ח לרכב קטנטן בן 11? למה מי מת? אפשר לקנות בסכום הזה מכוניות מודרניות בהרבה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום ידידי,

עשית נכון מאד שוויתרת, לא כל אוטו עם קילומט' נמוך הוא מציאה.

היום הדלק אמנם יקר, אבל מכוניות יד 2 יש במחירים אטרקטייבים ובשפע.

אני לא הייתי קונה את הרכב הזה (לאחר שראיתי את טופס הבדיקה) ,בהצלחה !

פורסם

הטופס הזה די מרתיע אותי, לא הייתי מתקרב לרכב. נחרדתי רק מלראות את כמות הXים הגדולה... מפחיד משהו.

חפש לעצמך אוטו אחר, אני בטוח שתמצא אטוס נורמלית בתקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

במקום לשלם 4000 ש"ח תיקונים על אוטו ישן עם הרבה בעיות מכניות עדיף להוסיף 5000-10000 ש"ח ולקנות רכב במצב טוב הרבה יותר וחדש יותר.טוב שלא קנית. הקילומטרז הנמוך לא משחק תפקיד אם כל חודש האוטו יכנס למוסך ההוצאות יגדלו פי כמה.

אישית הייתי כבר הולך על שנתון גבוה יותר.

בהצלחה

פורסם
הטופס הזה די מרתיע אותי, לא הייתי מתקרב לרכב. נחרדתי רק מלראות את כמות הXים הגדולה... מפחיד משהו.

חפש לעצמך אוטו אחר, אני בטוח שתמצא אטוס נורמלית בתקציב שלך.

לידיעה: הסיכוי שלא תראה כמות כזו גדולה של איקסים בטופס בדיקה של רכב בן 10 הוא אפסי. צריך לקרוא מה כתוב משמאלם כדי לדעת את חומרת הבעיה - לעיתים זה סתם כסת"ח.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

חצי מהטופס כסת"ח, חצי דורש תשומת לב או טיפול בקרוב.

בכל מקרה אני חושב שהבעיה היא לא כמה רוצים על הרכב הזה ביחס למחירון, אלא שבעבור 22K אפשא למצוא רכבים מוצלחים יותר (ע"ע פיז'ו 106 שנת 2000).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חצי מהדברים בטופס הם סתם שטויות או דברים שמחליפים מידי פעם, למשל צמיגים גמורים, מצבר רופף, זה לא דברים רציניים. או חלודה במע' פליטה, את זה יש כמעט לכל רכב מעל 5 שנים. מצד שני יש גם דברים שיקר לטפל יחסית כמו בולמים בהנחה שהם באמת גמורים.

הדברים שבאמת מדאיגים ברכב הזה, בהנחה שהם רציניים לא כסתח, זה החלודה במרכב, חוסר קומפרסיה ואיבוד נוזלים\גז מכל מקום (גיר, הגה, מזגן).

לא יודע מה השווי שוק של הרכב, אבל בהנחה שלא מדובר באיזה רכב מבוקש, הוא לא שווה את המחיר עם הבעיות האלו.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
חצי מהטופס כסת"ח, חצי דורש תשומת לב או טיפול בקרוב.

בכל מקרה אני חושב שהבעיה היא לא כמה רוצים על הרכב הזה ביחס למחירון, אלא שבעבור 22K אפשא למצוא רכבים מוצלחים יותר (ע"ע פיז'ו 106 שנת 2000).

אני משוכנע שאפשר למצוא גם דברים מודרניים יותר מ-106. נניח רנו קליאו B, פיאט פונטו ספייס, אולי אפילו 206.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

העניין הוא שאני משום מה נעול על יפניות. אחזקה זולה מבחינת טיפולים, תיקונים וחלפים.

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
העניין הוא שאני משום מה נעול על יפניות. אחזקה זולה מבחינת טיפולים, תיקונים וחלפים.

יונדאי איננה יפנית, היא קוריאנית (וכיום הודית וצ'כית גם)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

^^ אתה מוזמן לשלוח צ'ק שיאפשר לנו לקנות רכב יפה יותר.

• תוכן חדש...