Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כבר כמה חודשים טובים שלא שחררתי קיטור, אז הנה המנה שלי להיום

מקום העבודה שלי עוסק בייצור חומרים מסוימים אשר 90% מהסחורה מיוצאת לחו''ל ובעקבות כך מגיעים על בסיס שבועי סוכנים מחו''ל כדי להתרשם ובעיקר כדי לסגור עסקאות ענק.

מה שמביא אותי לנקודה הבאה, תייר אנגלי שהגיע לראשונה לישראל היום ב8 בבוקר ובבן גוריון חיכה לו הרכב השכרה שלו, סיטרואן c5 החדשה, כאמור הצרפתייה המדוברת.

כרגע אצלנו החנייה בשיפוצים ובגלל זה מי שלא מוכרח להחנות בפנים מחנה בחוץ ברחוב, מול מקום העבודה שלי ישנם מספר עסקים אחרים וביניהם מוסך פחחות שבו עובד מר בחור הערס מתקדם החביב שנוהג על לא אחרת מעונדה סיויק 94( כן כן ניחשתם נכון, זאת היפנית הזקנה),

שכנראה לא היה לו כסף להנמיך אותה ולכן חתך את הקפיצים לחצי רק מאחורה, ככה שעכשיו יש לו עונדה הולי( דגם ייחודי :? ).

לאותו מוסך פחחות ישנה חנייה קטנה ששיכת לו לגמרי ואף אחד לא מעז להחנות לו בפנים.

בכל אופן, ביקשתי מהתייר שיחנה את הרכב בצמוד למדרכה וכך הוא עשה, כנראה הוא חרג ממש טיפה לכיוון הכניסה לחנייה של המוסך אבל לא משהו שמפריע בכלל לאף אחד, מאוחר יותר הגיע עוד רכב שהחנה בצד בהמשך המדרכה מול המוסך מה שגרם לכניסה לחנייה להצטמטם ומה שגרם להפרעה רצינית לכניסה למוסך( את זה לא ראיתי, המאבטח שבשער סיפר לי).

בכל אופן כעבור חצי שעה אני מקבל טלפון שהרכב של התייר מפריע לתנועה בכביש ויש שם שוטר שהדביק לו דו''ח והזמין גרר לרכב.

כמובן שנינו בבהלה יוצאים החוצה כי לא הבנתי איך השוטר הגיע למצב שצריך לגרור את הרכב.

כשהגענו חשכו עיניי, הרכב היה ממש באמצע הכביש חוסם חצי מכל נתיב וגרם לפקק אדיר.

הגיע אלינו אחד האנשים שעובדים במקום ואמר לי שאותו ערס מתקדם חיבר כבל גרירה לוו גרירה שמולבש על הרכב שלו ואת הצד השני של הכבל חיבר איכשהו לגלגל של הc5 וגרר את הרכב עד לאמצע הכביש, כאן אני אומר תודה למי שהמציא את המצלמות אבטחה שתפסו את הכל בעדשה, שראיתי את הוידאו לא האמנתי איך אפשר להתנהג בכזאת ברוטליות וחוסר אכפתיות כלפי רכוש האחר.

כמובן הוא לא הסתפק בזה, גם על הדרך חרט על הדלת בגאז' '' תלמד לא לחסום יא ז*ן'' וכנראה שהפין של הפארקינג נשבר כתוצאה מהגרירה כי הגיר הפסיק להגיב לפעולה של הפארקינג.

אז מה נשאר לנו, תייר מזועזע שבחיים לא נתקל בכזה דבר, רכב מושכר עם נזק עצום, דו''ח תנועה, וכמעט רכב שנגרר.

כשרציתי לדבר עם הערס נתקלתי בצרור ברכות ואיחולים לי ולמשפחתי, ולטענתו יש לו קשר הדוק עם סבתי שלא ידעתי עליו, מעניין.

אותו תייר גם מתנדב במשטרה בקהילה שלו, מה שהופך את העניין ליותר הזוי.

תאמינו או לא, אותו הבחור האנגלי החביב עזב את הארץ באותו היום בערב למרות שהוא היה אמור להעביר את הימים הקרובים בארץ, כל הנסיונות שכנוע שלי לא עזרו, אפילו הוצע לו טיול על חשבון מקום העבודה בירושלים ועיר דוד ועדיין לא הסכים.

ראיתי הרבה דברים דפוקים והזויים בחיים שלי, אבל דבר כזה עוד לא.

אחד הימים היותר קשים שיצא לי לחוות, חבל היום דווקא התחיל ברגל ימין.

( אין לי אפשרות לכתוב באוף טופיק לכן העלתי פה, עמכם הסליחה מנהלים :oops: )

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו, אז מה עם תלונה למשטרה מגובה בוידאו? ואולי אפילו תביעה אזרחית? וכמובן דיווח לחברת ההשכרה - שתדע את מי לתבוע.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פיליפ, השוטר הביא דו''ח כי הרכב עמד באמצע הכביש, ואחר כך נסע.

לא נשאר לשאול שאלות, העניין הועבר לטיפול הקב''ט, הוא כבר ידאג לענייני המשטרה וכו'.

לא מתפקידי להגיש תלונה.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אני משערת שבעל העסק, או העובד הזיזו את הרכב של התייר למרכז הכביש ובנוסף הזמינו ניידת שתטפל "במפגע" אשר חוסם את התנועה ומפריע לה.

ברגע שהשוטר הגיע למקום הוא מבחין ברכב שחונה באמצע הכביש בצורה שמפריעה לתנועה ולכן הוזמן גרר וניתן דוח.

ליאור קלה אני מקווה שאספתם את התמונות ממצלמות האבטחה וניגשתם להגיש תלונ ולבטל את הדוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פשוט נורא לשמוע. טוב שלא נכנסת לדין ודברים יותר מעמיק וסיפרת לו על יחסיך עם סבתו כי זה היה מסתיים באלימות של אותו בבון. מקווה שהטמבל הזה ישלם את כל הנזק + פיצוי לאותה חברה שלך על איבוד לקוח חשוב. תודה לאל שהטכנולוגיה בימינו הומצאה בדיוק נגד עלובים כמוהו.

פורסם

חצי הנחמה היא שהלקוח לא אבד, אבל מה שלא פחות חשוב זה הנזק התדמיתי העצום שנשאר, רק על זה חבל לי.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

תנסה להסביר לו שמידי פעם בארץ ישראל בורחים בבונים אנושיים מהבתים ומתנהגים בצורה לא אנושית, והוא "זכה" לצפות בתופעה החד פעמית הזו ב LIVE.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

איזה חיות אנשים... זה לא יאומן.

אחרי זה מתפלאים למה בעולם אנשים חושבים עלינו דברים רעים.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם
חצי הנחמה היא שהלקוח לא אבד, אבל מה שלא פחות חשוב זה הנזק התדמיתי העצום שנשאר, רק על זה חבל לי.

אח"כ מגיעים לפה חבר'ה מחו"ל במסגרת "תגלית" ושואלים אם אנחנו ישנים באוהלים ואני מתפלא.

עכשיו אני מבין שאין לי מה להתפלא כשיש אנשים כאלה בארץ.

נ.ב.

פתאם חשבתי לעצמי באיזה טירוף היה צריך להיות הערס הקטן תוך כדי שהוא חורט ומזיז את הרכב. נסו רגע לדמיין דקות שלמות של איבוד עשתונות טוטאלי. מדהים.

Bimmer

פורסם

מעדיף שלא, כי סך הכל בעל העסק הוא איש נחמד מאוד ויש להם עסק משגשג ומצליח, בעל העסק כנראה לא ידע איזה סוג של אדם הוא מעסיק.

אין לי כל כוונה לפגוע בפרנסה של אף אחד, לא יהיה יפה מצידי :-)

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
מעדיף שלא, כי סך הכל בעל העסק הוא איש נחמד מאוד ויש להם עסק משגשג ומצליח, בעל העסק כנראה לא ידע איזה סוג של אדם הוא מעסיק.

אין לי כל כוונה לפגוע בפרנסה של אף אחד, לא יהיה יפה מצידי :-)

מה עם החלק שזה פוגע לך בפרנסה?

אם זה הייתי אני, הייתי באותה שניה הולך אליו.

אני בסדר עם קיה סטוניק 1400 רמת גימור LX אוטומטית.

• תוכן חדש...