Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר על סיטרואן C5 מודל 2002.

במד הדלק הנורית דלוקה כל הזמן.מה זה יכול להיות ואיך לפתור את הבעיה?

כמו כן,בזמן נסיעה מידי פעם נדלקת נורית service ואז האוטו לא מעביר הילוכים כהלכה.כיבוי והדלקה של הרכב פותרים את הבעיה.

מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה?

כמה לדעתכם יכול לעלות הנזק?

תודה מראש

פורסם

אין קשר בין התקלות.

לגבי התקלה השנייה - נורית SERVICE, והילוכים "תקועים". (בטח אתה גם מרגיש "מכה" חזקה במנוע ואז מתחילה הבעייה).

מדובר בתקלה ידועה שמקורה בשסתומים האלקטרונים בגיר. עלות החלפה של שסתומים אלו היא בסביבות 1800 ש"ח לפני מע"מ במוסך המרכזי.

אני מציע לך לבדוק מחירים במוסכים אחרים ובטוח אתה תגלה שהעלות היא חצי מהמחיר שדורשים במוסך המרכזי.

הייתה לי בדיוק את אותה בעייה בC5 2002 ותיקנתי את זה במוסך המרכזי בירושלים ואחרי ששילמתי בלית ברירה, עשיתי בדיקה במוסך אחר ושם נאמר לי שעלות שסתומים אלו היא מקסימום 700 ש"ח (העבודה לא לוקחת יותר משעה).

פורסם
אין קשר בין התקלות.

לגבי התקלה השנייה - נורית SERVICE, והילוכים "תקועים". (בטח אתה גם מרגיש "מכה" חזקה במנוע ואז מתחילה הבעייה).

מדובר בתקלה ידועה שמקורה בשסתומים האלקטרונים בגיר. עלות החלפה של שסתומים אלו היא בסביבות 1800 ש"ח לפני מע"מ במוסך המרכזי.

אני מציע לך לבדוק מחירים במוסכים אחרים ובטוח אתה תגלה שהעלות היא חצי מהמחיר שדורשים במוסך המרכזי.

הייתה לי בדיוק את אותה בעייה בC5 2002 ותיקנתי את זה במוסך המרכזי בירושלים ואחרי ששילמתי בלית ברירה, עשיתי בדיקה במוסך אחר ושם נאמר לי שעלות שסתומים אלו היא מקסימום 700 ש"ח (העבודה לא לוקחת יותר משעה).

בוקר טוב

באמת אין קשר בין שתי התקלות, לצערי אין דרך לדעת מה הם הגורמים. תצטרך להכנס למוסך שיתחבר עם סורק תקלות כדי לתת לך תשובה נכונה.

בכל מקרה של תקלה בגיר, החל מלחץ שמן לא תקין וכלה בחיישן דפוק או נתק או קצר חשמלי, תמיד תדלק נורת תקלה והגיר יכנס באופן יזום ע"י המחשב למצב חרום - זה מצב שהגיר נמצא בהילוך שלישי המאפשר לך להגיע למוסך. כשאתה מכבה מנוע , המצב חוזר לקדמותו עד שהתקלה מופיעה שוב. רצוי מאד לתקן מיד ולא להמשיך ככה כי הבלאי המכני במצב זה הוא עצום.

איתור התקלה בנורת מד הדלק פשוט יותר, אך גם שם רצוי להעזר בסורק תקלות.

שבת שלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...