Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

מכרתי את הרכב לסוחר מכוניות לפני חודשים ועדין לא נעשה העברת בעלות בטענה שמחכה לקונה שיקנה את הרכב .

הקונה נתן לי את כל הכסף עשינו זכרון דברים שמתאריך ושעה לא יחול על המוכר עבירות תנועה ולא קנסות

עשיתי גם חוזה .

עבר חודשים מאז שמכרתי את הרכב ועדין לא מעונין להעביר בעלות

היתקשרתי למישרד הרישוי וסיפרתי להם את המקרה והם אמרו לי שאני יגיע למישרד הרישוי ואני יוריד לו את הרכב מהכביש

ומשם אני יגש למשטרה

שאלתי כזאת

1. להוריד את הרכב מהכביש לא עולה כסף מה קורה שהורדתי את הרכב מהכביש ופתאום הסוחר רוצה להעביר בעלות

במה זה כרוך ? האם זה עולה כסף ,האם אפשרי להחזיר לכביש את הרכב .

2. מבחינה משפטית שיש לי מיסמך של הורדה מהכביש והסוחר נוסע עם הרכב ועושה עבירות תנועה או קנסות האם זה תופס המיכתב ממישרד הרישוי הורדה מהכביש .

3. מה ההשלכות של הורדה מהכביש ?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את ההיבט המשפטי אני לא ממש מכיר, אבל אם אתה קיבלת את מלוא הכסף אני לא מבין למה לא עשית העברת בעלות.

זה שחתמתם זכרון דברים שבו רשום שאתה לא תשלם קנסות זה לא אומר שהקנסות לא יגיעו אליך, אתה עדיין בעל הרכב.

לאותו סוחר כנראה אין תו סוחר ולכן הוא לא רוצה להוסיף עוד יד, או שהוא רוצה להתחזות למוכר פרטי.

אני הייתי מציע לך להיפגש איתו ולהגיד לו או שהוא עושה העברת בעלות באופן מידי או שאתה תנקוט בצעדים נגדו.

ללא קשר אני לא מבין למה למסור לאדם זר לחלוטין את הרכב שלך כשאתה עדיין הבעלים החוקיים שלו, תחשוב על ההשלכות של טעות כזאת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

זה מגרש או סוחר חאפר?

אמור להיות לו מסמך שבו הוא מאשר שהרכב אצלו כסוחר. במקרים כאלו אסור לו לנסוע ברכב כי זה כאילו שהרשיונות מופקדים.

אם אין לו את זה, סביר להניח שהוא חאפר ופועל ללא רשיונות.

תתבע אותו או תתלונן למשטרה.

פורסם

אני מצטרף לחברים שמעליי - תוריד את הרכב מהכביש ותיגש למשטרה ורצוי כמה שיותר מהר כדי שלא יתחילו להגיע קנסות וכדומה.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

הוא סוחר ללא מגרש ניראה לי חאפר

דיברתי עם המשטרה הם אומרים שהם לא מתעסקים עם זה זה רק במישרד הרישוי

הברירה האחת זה לבקש שהרכב ירד מהכביש ואז ללכת למשטרה עם הנייר של המישרד הרישוי .

מה אתה אומר לגבי הורדת רכב מהכביש ?

פורסם

תזכור שאחרי שהורדת רכב מהכביש אין אפשרות להחזיר אותו, ואת הכסף אתה תיאלץ להחזיר לו היות וגם חתמתם על זכרון דברים שבו אתה מסכים למסור לו את הרכב ללא העברת בעלות, שלא ייצא מצב שבו אתה נשאר ללא רכב וללא כסף.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

בזכרון דברים לא היה כתוב כלום לגבי העברת בעלות אני חתמתי לו על יפוי כוח שיעביר בעלות למחרת וכבר חודשים לא העביר

בעלות אתה בטוח שאי אפשר להחזיר את הרכב לכביש במידה והוא יחליט להעביר בעלות .

פורסם

בוא אני אתן לך דרך שתחסוך ממך כל מיני מצבים לא נעימים, או יעלו לך ביוקר.

תתקשר לסוחר, תקליט את השיחה. תסביר לו בדרך נעימה וברורה שבמידה והוא לא מעביר בעלות תוך יומיים, אתה פונה למשרד הרישוי ומקפיא את הרישיונות ברכב.

תציין גם באותה שיחה, שתפנה למשטרה ותדווח שהרכב נלקח ממך באיומים. [אם אתה רוצה ממש להגזים].

תסביר לו גם שאתה תשמח לפנות למס ההכנסה ולהסביר להם שהוא סוחר במכוניות בלי שיפתח תיק או ידווח על ההכנסות הצדדיות מסחר במכוניות.

שונא גזענים !.

פורסם

איך יעביר בעלות בלעדיך. יש לו את תעודת הזהות שלך?

לך לסוחר עם חבר שיהיה לך עד למקרה הצורך, תסביר לו כי אתה הולך למשרד הרישוי עכשיו או הולכים לדואר לבצע העברת בעלות . שייבחר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני קראתי בשביל להחזיר רכב לכביש צריך לעשות טסט

אני יהיה יותר חכם ביום א אני ילך למישרד הרישוי ואשאל את כל השאלות

נפלתי חזק עם סוחר

פורסם

פשוט תדבר איתו , תודיע לו שאם עד סוף השבוע הוא לא מבצע העברת בעלות אתה מקפיא את הרישיונות.

אתה צריך להסביר לו שאין לך שום עניין לגרור אותו להוצאות מיותרות אלא להוריד משמך את הרכב וזאת בחירה שלו.

haters will hate

פורסם
איך יעביר בעלות בלעדיך. יש לו את תעודת הזהות שלך?

לחאפרים "יש" סוכנות דאר, עם הפקידה הנכונה, אשר דואגת להם לביצוע העברת הבעלות, גם ללא ת.ז. של המוכר.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

• תוכן חדש...