Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם הבעלים של הרכבים הללו יראו את מה שאני כותב אבל נו מילא..מקווה שכן יראו

היום בדרך חזרה מחתונה נסעתי לכיון ירושלים וכמה קילומטרים לפני לטרון באחד הרמזורים שם התפרססו גולף GTI לבנה חדשה , איביזה טורבו אדומה , סובארו אימפרזה טורבו חדשה שחורה ואימפרזה טורבו כחולה ישנה יותר ונעמדו באמצע הכביש המהיר בשורה וציפצפו על כל הנהגים שהיו מאחורה , התחילו לעשות תחרות באמצע הכביש בינהם והם נכנסים בין המכוניות שהיו בכביש ! לא יאומן ! בכל מקרה אם הבעלים של אחד מהרכבים האלו קורא פה רק שתדעו שאתם חולי נפש מסוכנים , רציתי להתקשר למשטרה אבל הם בטח לא היו עושים כלום.

סתם לשתףאם יש לכם עוד מקרים כאלה

פורסם
לא יודע אם הבעלים של הרכבים הללו יראו את מה שאני כותב אבל נו מילא..מקווה שכן יראו

היום בדרך חזרה מחתונה נסעתי לכיון ירושלים וכמה קילומטרים לפני לטרון באחד הרמזורים שם התפרססו גולף GTI לבנה חדשה , איביזה טורבו אדומה , סובארו אימפרזה טורבו חדשה שחורה ואימפרזה טורבו כחולה ישנה יותר ונעמדו באמצע הכביש המהיר בשורה וציפצפו על כל הנהגים שהיו מאחורה , התחילו לעשות תחרות באמצע הכביש בינהם והם נכנסים בין המכוניות שהיו בכביש ! לא יאומן ! בכל מקרה אם הבעלים של אחד מהרכבים האלו קורא פה רק שתדעו שאתם חולי נפש מסוכנים , רציתי להתקשר למשטרה אבל הם בטח לא היו עושים כלום.

סתם לשתףאם יש לכם עוד מקרים כאלה

מי לקח?

פורסם

זה מה שקורה כשאין מסלול מסודר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אם היה מסלול מסודר היו אומרים שהוא יקר מדי או כל תירוץ אחר כדי להמשיך לעשות בכביש.

אין שכל אין דדאגות.

פורסם

אם על כל מקרה כזה היתי מקבל שקל היתי לא עשיר אבל היה לי מספיק כסף.

עכשיו ברצינות, גם אם הנהגים שאמרת עשו "תחרות" וכ'ו אתה הסתכלת עליהם.

שהסתכלת היית תוך כדי נסיעה? אם כן גם אתה בעצמך מסכן את התנועה בכך שאתה מסיט את עינייך מהכביש ויכול להכנס ברכב שלפניך.

רק במדינה שלנו עדיין טוענים שמהירות היא הגורם העיקרי לתאונות בעוד שמספיק מחקרים הראו שזה לא נכון.

המון אנשים מתעסקים בדברים שונים במהלך הנסיעה וממש לא מתעסקים בנהיגה עצמה ובכך לא שמים לב לדרך.

בן.

Got To love It

פורסם

אופנוענים עם קסדת חצי...שחותכים מכוניות כמו מטורפים (כן לעליית מחירי הביטוח) באותו הזמן שנערכת הלוויתו של אבי כהן.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

ואם אותם הקטנוענים יתקפלו וירדו מהקטנועים ויעברו לרכבים, אתה חושב המצב יהיה יותר טוב?

מה יהיה מצב הפקקים במדינת תל אביב והסביבה לדעתך?

מה תגיד כשתזמין פיצה והשליח יגיע כעבור שעה וחצי כשהפיצה כבר קרה?

נראה לי שהמסר הועבר.

יש קטנוענים ואופנוענים שמתחשבים בכל שאר משתמשי הדרך ויש את אלה שלא ולכן זה לא נכון לאחל לאוכלוסיה שלמה מה שאתה מאחל.

יש גם דרך נוספת- לא לנהוג כמו כל ישראלי טיפוסי ולהיות חכם על הכביש, אתה רואה שהוא הולך לחתוך אותך, בין אם מאותת ובין אם לא תן לו להכנס במיוחד שהוא קטן.

קטנוענים פרועים מידי הכביש מעניש בדרכו שלו, וגם הם מענישים את עצמם בטיפשותם כשהחליטו לצאת עם הכיפה הזאת לכביש.

פורסם

לי קרה איזה מקרה-

נסעתי בכפר סבא באזור בית חולים מאיר,

להפתעתי (הלא כל כך רבה) אני חולף על ידי יונדאי גטס כאשר אישה נוהגת עם מראות מקופלות (טוב הן בעצם לא צריכות את המראות בכלל), כשהערתי לה על זה (תוך כדי פנטומימה בתוך האוטו :roll:) תגובתה הייתה "אני יודעת",

תודה רבה שאת יודעת באמת....

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

אני הכי שונא הולכי רגל במיוחד בימי שבת

זה שהם שומרים שבת זה לא אומר שאף אחד לא נוסע על הכביש.

זה יכול להרתיח אותי יותר מאשר שמישהו יגזור אותי בקו לבן כשהוא על 150 מתאפר ומדבר בטלפון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...