Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

UP6I למכירה

NADAVX2X
השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למעשה יש לי צורך במזומנים כניראה שהאלץ להיפרד מהקומפוננט שבקושי שמעתי בו ניקנה ליפניי חודשיים מהאובי שיי לא לחוץ למכור זה גם כך לא בלב שלם .

1700 שקל מחיר סופי יש תעודת אחריות והכל זה כרגע מורכב ברכב רוצים תביהו רדיו דיסק אני יחבר באוטו תיראו שהכל עובד מצויין הם מוגברים על מגבר סלטסרה 2X150 כככה שאתם תישמעו אותם טוב מאוד . אני אישית מרוצה מהם מאוד פשוט יש לי טסט לרכב ואני צריך כסף

שמי נדב מחולון 0522223158

פורסם
למעשה יש לי צורך במזומנים כניראה שהאלץ להיפרד מהקומפוננט שבקושי שמעתי בו ניקנה ליפניי חודשיים מהאובי שיי לא לחוץ למכור זה גם כך לא בלב שלם .

1700 שקל מחיר סופי יש תעודת אחריות והכל זה כרגע מורכב ברכב רוצים תביהו רדיו דיסק אני יחבר באוטו תיראו שהכל עובד מצויין הם מוגברים על מגבר סלטסרה 2X150 כככה שאתם תישמעו אותם טוב מאוד . אני אישית מרוצה מהם מאוד פשוט יש לי טסט לרכב ואני צריך כסף

שמי נדב מחולון 0522223158

חברה אני גמיש בטיפה אבל באמת חבל לי להפסיד כל כך הרבה רק ניקנו בקושי שומשו

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

1600 UP מי שמחפש סט ברמה בקושי שומש אפילו לא שומש. וכרגע גם לא משומש סתם מורכב ברכב לצורך השמעה בעט מכירה

לא יורד עוד במחיר. שישאר ברכב סהכ' יש לי צורך במזומנים .

מי שמעונין אני מוסיף מגבר סלסטרה 2X150 שני ערוצים שימכר בחבילה עם הUP6I ב3000 ש''ח לא מוכר את המגבר בניפרד.

2 המוצרים אצלי כחודשיים 3 יש קבלות .

יוצא 1500 לכל רכיב. אני מיתחייב שהכל תקין וחדש .

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...