Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2002 - מעל המחירון. כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אנו מחפשים רכב משפחתי אמין מאוד, בעל צריכת דלק טובה, שמסוגל לגמוא ביום 100+ ק"מ בתנאי דרך לא קלים.

מצאנו קורולה 2002 יד ראשונה עם 100,000 ק"מ. מטופלת במוסך מורשה בלבד.

הרכב הנ"ל מתומחר בלוי יצחק (עם שקלול יד וק"מ) ב-49500 וביד 2 ב-47500. המוכר רוצה 50000 עליה.

שאלותי:

האם אכן הרכב לדעתכם שווה את המחיר הגבוה לשנתון זה?

האם מקובל במצב הנ"ל לדרוש ולקבל מחירון ומעבר?

מה הדברים שצריך לשים לב אלהם בדגם זה בבדיקה לפני קניה?

האם יש לכם ידע מה הטיפול הגדול שרכב זה בק"מ זה צריך, ומה עלותו? (המוכר טוען שהוא ב-90 אלף החליף בלמים, צמיגים ומצבר).

תודה!

פורסם

500 ש"ח (ההפרש בין דרישות המוכר לבין מחירון לוי יצחק) הם בסה"כ 1% מהעסקה, וד"א, זו, בערך, גם עלות הבדיקה במכון. אישית לא הייתי מפיל עסקה על סכום כזה (גם כקונה וגם כמוכר), כמובן בתנאי שממצאי הבדיקה מראים שהרכב אכן במצב טוב.

עקרונית הקורולה היא בחירה מצויינת, אבל לאו דווקא מהחסכוניות בדלק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מצאנו קורולה 2002 יד ראשונה עם 100,000 ק"מ. מטופלת במוסך מורשה בלבד.

...

(המוכר טוען שהוא ב-90 אלף החליף בלמים, צמיגים ומצבר).

יש פה משהו משונה. אם הרכב טופל במוסך מורשה , אין מקום ל"המוכר טוען". קודם כל גש למוסך הזה עם המוכר, ותוודא מה טופל מתי.

ביחס למחיר, אני מכיר מקרה לפני שנה שנמכר מתחת למחירון. אולי מכיון ש 2003 הוא דגם אחר לגמרי.

בהצלחה

יהודה

פורסם

קורולה בשנתון הזה מוצלחת במיוחד, מנוע VVTI עם תזמון שסתומים ממוחשב, ובניגוד לדעת קודמי הינה חסכונית במיוחד 1/12 בממוצע (היתה ברשותי כזו) המחיר המבוקש גבוה אבל אם הרכב נקי מתאונות או תיקוני פח הוא שווה את המחיר, זה רכב שלא מתקלקל עם אמינות מופלגת, ממליץ בחום. סוגיית מעל המחירון לא רלוונטית 500 שקל מעל המחירון אינם עילה לדיו בעיניין.

פורסם

ככלל, מעולם לא חיפשתי "מציאות".

כשחיפשתי רכב - התקשרתי רק למודעות שבפרוש צויין בהם "מעל המחירון".

גם כשמכרתי, תמיד ביקשתי מעל המחירון, ותמיד קיבלתי מה שביקשתי.

גם אני וגם הקונה / מוכר הרווחנו.

אמנם כל מקרה לגופו, אבל בד"כ על רכב שמור / מתוחזק / נדיר בעלים אוהב יבקש מעל המחירון, שנקבע ע"י שמאי שמעולם לא בדק את הרכב או את "מחיר השוק".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני פשוט לא מבין - למה בכלל לשקול רכישת קורולה 2002 ב-50K ש"ח כשבאותו מחיר יש רכבים נהדרים משנת 2006-2007? פוקוס 2006-2007, לנסר 2007 ועוד רבים וטובים

המחיר של קורולה 2002 הוא שערורייה ולא הגיוני.

פורסם

זה אכן הייתה אחת השאלות שלי. האם רכב בשנתון הזה שווה 50K.

אמנם במחיר הזה אפשר להשיג לנסר 2006, אבל טויוטה גם ישמור על הערך שלו יותר , לא?

פורסם
אני פשוט לא מבין - למה בכלל לשקול רכישת קורולה 2002 ב-50K ש"ח כשבאותו מחיר יש רכבים נהדרים משנת 2006-2007? פוקוס 2006-2007, לנסר 2007 ועוד רבים וטובים

המחיר של קורולה 2002 הוא שערורייה ולא הגיוני.

+++++1

פורסם
זה אכן הייתה אחת השאלות שלי. האם רכב בשנתון הזה שווה 50K.

אמנם במחיר הזה אפשר להשיג לנסר 2006, אבל טויוטה גם ישמור על הערך שלו יותר , לא?

ברור שעדיף רכב משנת 2006-2007, גם מבחינת אמינות ועלויות תחזוקה. אין נביא בעירנו שיכול להעריך את ירידת הערך, אך קח בחשבון שעוד שנה-שנתיים הקורולה תהיה בת 10+ וקשה לי להאמין שמישהו ישלם על רכב זקן שכזה קרוב בכלל ל-50K.

אין שום היגיון במחירון שכזה לרכב בן 9, כשבמחיר כזה ניתן לרכוש המון רכבים מצוינים, לרבות רכבי מנהלים משנתון 2006 (מונדאו, C5 ועוד).

אגב, לי יש בבית לנסר 2007 ופוקוס 2007 ושניהם רכבים נהדרים שעולים בהכל על הקורולה הישנה.

פורסם

הרכב הנ"ל אמין מאד מנסיון ויש לו ביקוש רב. צריכת הדלר שלו חסכונית מעל הממוצע והרכב מרגיש זריז על הכביש. עלות הטיפולים נמוכה מהממוצע. ברשות אישתי רכב דומה שנת 2001 עם 92,000 ק"מ מטופלת במורשה. עד עתה רק טיפולים שוטפים ללא שום תקלה או הוצאה מיותרת.

פורסם

אני מצטרף לדעת קודמי, גם אני סבור שהמחירון של רכב שערורייתי.

השבוע ראיתי באחת מחברות הליסינג הגדולות מיצובישי לנסר 2008, עם 95,000 ק"מ.מבקשים עליה 49,900 ש"ח ואפשר לשלם בתשלומים.

המחיר כולל תיקון כל הליקויים שיתקבלו בבדיקה ואחריות לשנה.

אני לא מבין מדוע לשלם אותו סכום על קורולה ישנה בשש שנים, עם אותו ק"מ, בלי אחריות.

פורסם

אני כ"כ מסכים עם שאר החברים שאמרו שלא צריך לקנות קורולה 02 ב50K.

בכלל, טויוטות זה ממש overrated ואין שם שום דבר שמצדיק מחירים כאלה.

50K יכולים לקנות לך אוקטביה 06 פוקוס 07.

חייב יפנית? אלמרה 06, מאזדה 3 05.

ומן הסתם יש עוד הרבה אופציות כי זה רק משיטוט של 2 דק' ביד 2.

כשאלה האופציות אני לא רואה שום סיבה לבזבז את ה50K האלה על קורולה.

V5

פורסם

המחירון של רכבי טויוטה הוא אכן שערוריה

מצד שני - קונים יקר ומוכרים יקר

מעבר לכך מדובר בדגם קורולה מוצלח במיוחד כפי שנאמר כאן -

חסכוני מאוד!

עשיתי קצת מעל 700 קילומטר פעם אחת ב2001 שהיתה לנו במשפחה (עדיין במשפחה רק לא אצל אבא שלי אלא אצל גיסי) על מיכל מלא.

אין רצועת טיימינג כבר בדגם הזה.

מנוע אמין באופן בלתי רגיל - הרכב שנת 2001 - הוחלפו בו פעם אחת זוג בולמים קדמיים ומאז - עד היום לא אבי ולא גיסי ראו עם הרכב הזה מוסך טפו טפו טפו

החסרונות בקורולה הזו היא שהיא קטנה יותר משאר הדגמים - לפניה ואחריה זו ללא ספק הקורולה הקטנה ביותר ואם הגובה הוא מטר שמונים ומעלה - כדאי לשקול משהו מרווח יותר.

למרות המחירון הגבוה זו בחירה מצויינת אבל באמת כדאי גם לשקול אופציות נוספות של רכבים יפנים או גרמניים משנתון מתקדם יותר היות ושנת 2002 זה כבר באמת רכב שעונה להגדרה ישן - לא שזה צריך ממש להפחיד את פותח השרשיר

אני נוסע על קורולה 96 כבר שמונה שנים (עכשיו מתחילה השנה השמינית) ואין לי מה לאמר - הרכב משרת אותי נאמנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ב 50K כדאי לך לדעתי לבדוק ניסאן אלמרה. אמינות באותה רמה של הקורולה במחיר נמוך משמעותית.

הקורולות וההונדות סיויק רכבים מצוינים אבל בשום אופן לא מצדיקים את המחירים הלא-נורמליים שלהן.

ורק לצורך השוואה, חבר שלי קנה לפני 3 חודשים קורולה 2008 מליסינג עם 44K ק"מ ב 72K ש"ח... תעשה את החישוב לבד אם הגיוני לקנות 2002 ב 50K.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

יוני

ניסן אלמרה - בהחלט בהחלט כדאי!

פשוט רכב נהדר - אבל ה1.8 ליטר עדיף על ה1.6

לגבי קורולות 2008 - אתה שוכח כאן משהו מאוד חשוב וזה הגיר הרובוטי - טויוטה עשתה טעות נוראית עם הגיר הזה ולכן המחירון של הדגם הזה בקנטים!

אפשר למצוא דילים נהדרים של הרכב הזה אפילו מתחת ל40K קילומטר במחיר שיורד את ה75K ש"ח אבל זה לא רכב שמיועד לכל נהג! בייחוד אם מדובר באחד שנוהג הרבה בפקקים - תשכח מזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...