Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעוד פחות מ 5 שעות ישודר הספיישל הגדול של טופ גיר שאמור לכלול גם את ישראל !

מאז סדרת הפלייאוף של ג'ורדן נגד יוטה, לא זכור לי שחיכיתי כך לשידור טלוויזיה, איזה כיף !

אעדכן כאן ברגע שיהיו לינקים מוכנים להורדה, אני מאמין שתוך שעה שעתיים מסוף השידור כבר יהיו לינקים מוכנים !

שיהיה לילה טוב לכולם :-D

http://www.finalgear.com/

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גם לינקים לטורנט אם אפשר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת,מחכה לזה מאז יצא שירשור "טופ גיר בישראל"..

ליניקים יתקבלו בתרועה ו "יש ! " ואז אישתי תגיד "עוד פעם אתה והתוכנית הזאת.." :lol:

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

אעדכן כאן ברגע שיהיו לינקים מוכנים להורדה, אני מאמין שתוך שעה שעתיים מסוף השידור כבר יהיו לינקים מוכנים !

http://www.finalgear.com/

תודה אלון.

:mm_yeah:

אחרי כל הכתבות, הסרטונים, המרדף, השרשורים והתמונות מעניין יהיה לדעת איזה גודל של נתח לקחה ישראל בתכנית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

8pm, 21 Dec 2010: The world's most popular car show returns as Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May compare the Mercedes SLS, the Porsche 911 GT3 RS and the Ferrari 458 Italia in an epic road trip up America's east coast. Along the way they undertake a series of challenges culminating in a fight to find the fastest way into New York, all in the name of crowning the world's greatest sports car. Plus, a round up of car-related Christmas tat and Danny Boyle takes to the track as the star in a Reasonably Priced Car.

8pm, 26th Dec 2010 : Top Gear pays tribute to the festive season in their own inimitable style. In their most spectacular journey ever, Jeremy Clarkson, Richard Hammond and James May create their own 21st century nativity play as they follow the journey of the three wise men across the Middle East.

לישראל הם יגיעו ב26, הפרק היום הוא הSLS, GT3 ו458

פורסם
תודה אלון.

:mm_yeah:

אחרי כל הכתבות, הסרטונים, המרדף, השרשורים והתמונות מעניין יהיה לדעת איזה גודל של נתח לקחה ישראל בתכנית.

ל'

האמת, יש לי הרגשה שנתאכזב מהסיקור בישראל, מה כבר יש לצלם פה (בהנחה שהם לא צילמו בגולן, בצפון ובדרום) ? את הדרך לירושלים והפקקים בכביש 1 ? לפי המרדף המסלול שלהם היה ירדן - נצרת - ירושלים, משהו כזה.

אני מקווה שאני אכל את הכובע, אבל לדעתי בסופו של דבר אנחנו לא נופיע, ההרגשה הפנימית אומרת שהביקור כאן היה סוף המסע ללא צילומים בכלל.

עריכה: * כמו שרואים בפוסט מעלי, הפרק הראשון הוא על מסע בארה"ב, טוב, עוד שבוע נדע אם אני אוכל את הכובע... חזל"ש !!

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• תוכן חדש...