Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שקרה שם זה שלקחו מתכון מצליח וניסו לשנות אותו למשהו שהוא לא. ניסו להוסיף פארק ובית מלון וכל מני שטויות, בפועל זה כנראה כשל מכיוון שהמקום מתאים בדיוק לחובבי רכב ולא יותר מזה. בתור מקום לחובבי רכב הוא הצליח מאוד אבל ההשקעה של הפארק והמלונות לא חזרה, אני לא יודע אם הייתי לוקח את המשפחה לישון דווקא שם.

בקיצור, ניסו לשנות מתכון מצליח, כמו שחומוס סעיד יחליט שהוא רוצה לעשות גם מאכלי ים בסגנון אהרוני - לא צריך !

אני חושב שלא יתנו לזה להיסגר, יותר מדי מסורת.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

המסלול אמור להיות מקום "שמייצר כסף", המסלול אינו דורש תחזוקה, מלבד נזקים שוליים שלעיתים נהגים גורמים, כגון ניקוי שמן מהמסלול או ישור הצמיגים סופגי הפגיעות מסביב.

מלבד זאת אם המקום מנוהל כמו שצריך אין סיבה להגיע לחובות גדולים שנצברו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מסלול מרוצים זה לא דבר ריווחי במיוחד.

סילברסטון הפסידו את F1 ל Donington Park בגלל שהם לא היו מוכנים לשפץ ואז Donington Park פשטו את הרגל.

הנורבורגרינג זה מקום ענק,אחזקה שוטפת למקום בכזה גודל זה לא דבר פשוט.

אייל

פורסם

סתם כך, עוד נקודה למחשבה בימים של 'הפרטות' :wink: לשם הפרטות, מסירת/החכרת נכסי צאן ברזל ציבוריים לבעלי עניין, הפקדת אמצעי אכיפה וענישה בידי בעלי הון ושאר ירקות.

רקובים, מן הסתם.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

באמת השקיעו שם הון כסף במרכזי בילוי, אטרקציות וכו' מחוץ למסלול, ואם הציבור לא מגיע לשם, זה לא מחזיר את ההשקעה.

אני מגיע לשם בשביל דבר אחד בלבד - לנהוג על המסלול - ועל זה אני מוכן לשלם כסף טוב.

לא מעניין אותי לעשות שם שופינג, לא מעניין אותי רכבת הרים, אם אני נשאר שם לילה אני אישן במלון משפחתי כפרי ולא במפלצת תעשייתית. את המשפחה שלי אני לא מביא לשם. הנהיגה זה תחביב שלי ושלי בלבד.

ואני מנחש שגם רוב האנשים האחרים שמגיעים לרינג בדר"כ לבד, מרגישים פחות או יותר כמוני.

ומי שלא מגיע לרינג בשביל תחביב הנהיגה - למה שהוא יבחר להגיע דווקא לאטרקציות שהקימו מסביב לרינג? מה, חסרים מקומות בילוי יותר שווים באזור למי שאינו חולה רכב?

בקיצור, עושה רושם שהיזמים כאן פספסו בגדול את קהל היעד שלהם ואת העדפותיו.

אני מקווה מאוד שהרינג לא ייסגר. ביקור תקופתי שם זה ממש כמו סם.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

לפחות לפי הכתבה הברוך נוצר לא מהמסלול אלא מהקונגלומרט שנבנה סביבו בהשקעת ענק , והוא פיל לבן.

וכמו בהרבה מקרים של השקעה כושלת יבוא משקיע אחר וישקם את המקום, או יפרידו את הפעילות הרווחית מהפעילות המפסידה.

על פניו המסלול עצמו אמור להרוויח.

גם אני שהמלצתי בזמנו למאפיה להקים את לאס ווגאס שילמתי בחיי , ותראו כיום מה קורה. טוב היום זו לא התקופה הכי מוצלחת גם שם.

אז אולי גם למגלומניה שם תהיה תקומה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אני שהמלצתי בזמנו למאפיה להקים את לאס ווגאס שילמתי בחיי .

ואני חשבתי שאת חובך שילמת במקום הרבה יותר קרוב ובנסיבות אחרות לגמרי...:roll:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסברים נוספים על המצב הנוכחי ניתן לקרוא פה.

למיטב ידיעתי, בנייתו של הקומפלקס החדש ברינג הושלמה רק לפני מספר חודשים (כמעט הכל שם עדיין עם ניילונים) והמלונות החדשים שצמודים לכניסה החלו לפעול רק בשנה האחרונה. איך אפשר לקבוע, אחרי תקופת זמן כה קצרה, שהמיזם החדש הוא כישלון?

לדוברי הגרמנית שבינינו: לפני מספר חודשים, כמעט במקרה, נתקלתי בתוכנית התחקירים הזאת.

לצערי הרב, אני לא דובר גרמנית (הלוואי) אבל מטון הדיבור והעריכה ניתן להבין שהביקורת על ההנהלה החדשה היא לא חיובית במיוחד. הגברת המבוגרת בראיון, למיטב הבנתי, היא אמא של

המוכרת.

בכל אופן, אני מסכים עם דבריו של ג'רמי מלמעלה ומקווה שיצליחו לסדר את העניינים שם לפני בוא האביב ופתיחת המסלול לעונה החדשה( אז הוא גם אמור לארח את הגרנד-פרי הגרמני של ה-F1- מה שיכול לשפר את תזרים המזומנים).

ביקור שם הוא אכן כמו סם וממכר לא פחות.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אל תאמין ל"טון הגרמני", הם תמיד ככה.

אגב נהגת שודים, את לא תאמיני כמה קשה לתחזק מסלול מקצועי באורך 21 ק"מ.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סימני החיים לא נראים מעודדים במיוחד (קראו פה ופה), מה שלא הפריע למסלול לשחרר את הלו"ז של ימי המסלול שלהם לעונת 2011 (Touristfahrten). המחירים, כצפוי, מעט יקרים יותר.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

דווקה מחלונות של דורינט יש נוף יפה לרינג, כפר וקסטל. טוב שהוסיפו מרכז עם אטרקציות למשפחה כדי שלא יהיה להם משעמם בזמן שאבא משתגע על המסלול. רק חבל שהמחירים להכל די יקרים.

ואין מה לעשות שם בסביבה אם אתה לא חובב רכב שהגיע במיוחד לרינג.

• תוכן חדש...