Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר מספר התכתבויות ושיחות עם גורמים שונים במשרד התחבורה, קיימתי פגישה היום בבוקר פגישה בנושא ייבוא החלקים לרכב בכלל ואספנות בפרט במשרד התחבורה ולדברי ראובן ברדה, מנהל תחום יבוא וזה שבפועל מאשר את הבקשות, מעתה חלקי קוסמטיקה ונוי וכן חלקים אשר אינם מוגדרים כבטיחותיים ומצריכים אישור של מוסך מורשה כגון בלמים וחלקי מתלה (לא יבואן, לא מוסך יבואן, מספיק מוסך מורשה כלשהו) יאושרו לייבוא כבר במעמד בדיקת הפריט!

משמע, מעתה פריטים אשר עונים על הקריטריון הנ"ל ייבדקו ובהודעת הדואר ירשם: "מאושר מ. תחבורה, תאריך, אין צורך באישור רשמי".

בהודעה כנ"ל אין צורך באישורים נוספים וניתן לשחרר את החבילה לאחר הליך מכס, אם יש.

לגבי זמני הטיפול בבקשות - לדברי ראובן כל הבקשות שיגיעו למשרדו יטופלו באופן מהיר, יום-יומיים לדבריו וימתינו למבקש בקבלה או ישלחו לביתו, לפי בקשת המבקש.

ראובן ציין כי בהמשך לפגישה שקיים עם מועדון החמש בעבר, כדאי להדגיש כי מדובר ברכב אספנות בבקשה עצמה (הדגשה בצילום רישיון הרכב אמורה להספיק, מכתב נלווה לא חובה) שכן במקרים רבים הדבר יכול לסייע באישור החלקים.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תבוא עליך הברכה !!!!:king:

יש לי משלוח בדרך, בעוד שבוע אוכל לדווח אם אכן זה המצב .....

ירון

הברכה היא לא רק עליי היא על כל מי שפעל בנושא בתקופה האחרונה, אני רק השליח שמעביר את ההודעה :wink:

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

בשבוע שעבר שיחררתי בנדיקס לסטרטר.

קיבלתי מכתב מהדואר ובו המשפט"מאושר מ. תחבורה, תאריך, אין צורך באישור רשמי", נסעתי לדואר ביד אליהו ולאחר הליך תשלום מכס/מס קניה/מע"מ מהיר, יצאתי לדרכי כשהחבילה בידי. שרות מהיר ומצוין.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם
בשבוע שעבר שיחררתי בנדיקס לסטרטר.

קיבלתי מכתב מהדואר ובו המשפט"מאושר מ. תחבורה, תאריך, אין צורך באישור רשמי", נסעתי לדואר ביד אליהו ולאחר הליך תשלום מכס/מס קניה/מע"מ מהיר, יצאתי לדרכי כשהחבילה בידי. שרות מהיר ומצוין.

ביום רביעי בשבוע שעבר קיבלתי 3 מכתבים ובכולם היה הפטור הנ"ל. למעשה פרסמתי הודעה על הנושא כאן בפורום ביום שישי אך ביקשתי ממנהל הפורם שימחק אותו דקות לאחר פרסומה עד שהדבר אכן יאומת עם מ. התחבורה... :lol:

כאמור, היו המון פניות מגורמים שונים למשרד התחבורה ונראה כי מישהו שם שמע, סוף סוף...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ראשית - ברכות וכל הכבוד לכל מי שמעורב בתהליך שהביאנו למצב הנ"ל.

צעד קטן (וכייפי) להיותנו, אולי, מתישהו, מדינה נורמלית.

בתור יבואן אישי לא קטן זה עושה לי לחלוחית בעיניים.

שוב תודה

אורן.

נ.ב האם משהו יודע מה הסטאטוס של חלקי מנוע - בטיחות או לא ומה מוגדר חלק בטיחות? לדוגמא מושב של אופנוע..?

פורסם
הברכה היא לא רק עליי היא על כל מי שפעל בנושא בתקופה האחרונה, אני רק השליח שמעביר את ההודעה :wink:

ליאור.

ליאור, בכל אופן כל הכבוד על ההתמדה, נכון, לפניך נפגשו נציגי המועדון עם מר ברדה ומנהלו וסיכמו עקרונות, אבל רק לאחר הסיכום שלך חל שינוי בטופס שמגיע בדואר - ועל כך קבל את ברכתנו - יישר כוח.

כן חשוב להדגיש, ע"י מגיש הבקשה, שמדובר ברכב אספנות.

גם כך חיינו קשים, נקווה עתה שיהיו במעט יותר קלים.

מצא משה

פורסם

לעניות דעתי, אנחנו נוסעים פול גז בניוטראל....

אף אחד לא שאל אותי לאיזה רכב החלקים מיועדים, לא נרשם על החשבונית של הספק שזה לרכב אספנות ואיני בטוח כלל וכלל שהבודק הבין במה המדובר. שורה תחתונה, קיבלתי את המכתב עם השורה הפוטרת אותי מאישור משרד התחבורה. כנראה שהמדיניות החדשה, גורפת לכל סוגי כלי הרכב.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

ומה רע בזה שזה לכל סוגי הרכבים? אני נוסע ברכב בן יותר מעשרים שנה ומביא לו הכל מחו"ל, הרכב במצב תצוגה ואם לא איביי כניראה כבר מזמן הייתי פושט את הרגל. אני יכול להגיד באופן וודאי שהוא גם יגיע להיות אספנות אצלי.

אז אם בדרך עקיפה עזרת גם לנו, כאלה שהם לא אספנות, תודה!!!!!

73950_468418334555_849049555_5320086_3261626_n.jpg

פורסם
זה יחול באופן גורף או רק לרכבי אספנות?

באופן גורף לכל כלי הרכב למעט אלו מהשנים האחרונות (הוא ציין את 2008 ואילך כשנים בהן יש הבדל מהותי באישורים, אני מניח שבשל המגבלות על ייבוא חלפים מקוריים/לא מקוריים).

לדבריו כשמדובר ברכבי אספנות תהיה הקלה בנושאים שאולי לא יקלו בהם במכוניות רגילות בשל הקושי בייבוא חלקים (דאגתי שוב להזכיר בפניו את נושא ההגה לרכב אספנות שייבאתי ולא אושר לי, ציין שכיום אם יצויין שמדובר ברכב אספנות תהיה התחשבות באישור ייבוא)

ליאור, בכל אופן כל הכבוד על ההתמדה, נכון, לפניך נפגשו נציגי המועדון עם מר ברדה ומנהלו וסיכמו עקרונות, אבל רק לאחר הסיכום שלך חל שינוי בטופס שמגיע בדואר - ועל כך קבל את ברכתנו - יישר כוח.

כן חשוב להדגיש, ע"י מגיש הבקשה, שמדובר ברכב אספנות.

גם כך חיינו קשים, נקווה עתה שיהיו במעט יותר קלים.

משה, באמת שלא מגיע לי כאן קרדיט שכן לדעתי מדובר בהחלטה שהם החליטו בעקבות פניות לא רק שלי אלא גם של כל הגורמים והאספנים/חובבי הרכב המייבאים שפנו בתקופה האחרונה ואני פשוט הייתי זה שישב מולו כשהוא הודיע על השינוי... התמזל מזלי, זה הכל :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה! עשיתם שרות ענק לכל חובבי הרכב בישראל.

שמחתי מאוד לקרוא את ההודעות הנ"ל, וכולי תקווה שהמצב אכן ישתפר כמובטח.

יישר כוח.

פורסם

סתם לידע כללי, זה כולל גם חלקי מנוע \ מנועים שלמים, גיר ודברים כדומה, או שמדובר רק על דברי קוסמטיקה בלבד?

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...