Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, קיבלתי מאזדה 3 חדשה מליסניג - והנה שתי שאלות שאולי תוכלו לסייע:

1. למרות שיש ברכב שני שקעים של מצתי סיגריות - אין מצתים בכלל! האם ייתכן שהליסינג עד כדי כך קמצנים וחוסכים בעלות המצת או שפשוט דפקו אותי...?

2. איך גורמים לחלון להיפתח בלחיצה אחת (אם בכלל קיימת אופציה כזו). כרגע ברגע שעוזבים את הכפתור החלון מפסיק להיפתח - דבר די מעצבן כלעצמו...

תודה!

פורסם

בדומה למה שעושים בחברות השכרה, אני מניח שהמצת הוצא מהאוטו ע"מ למנוע עישון בתוכו.

חוץ מזה - RTFM. יש לך ספר רכב, תשתמש בו. לא תאמין כמה מידע אפשר למצוא שם.

פורסם

אמור להיות מצית בשקע שליד המאפרה, השקע השני מיועד לאספקת כוח (ל-GPS, מטען סלולרי וכו'). התקשר לחברת הליסינג, אחרת עלולים לחייב אותך במצית החסר בעת החזרת הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא שמעתי עדיין על רכב ליסינג שהגיע בלי המצית, אז יכול להיות שמישהו הוציא

את זה ושכח להחזיר, או שמישהו "השאיל" את זה לזמן בלתי מוגבל.

פנה לחברת הליסינג או קצין הרכב שלכם, ותשאל לפשר הדבר.

לגבי פתיחת חלון בלחיצה, זה אמור להיות בד"כ רק לחלון הנהג, ולחיצה של שניה

ועזיבת הכפתור אמורה לבצע פתיחה/סגירה רציפה של החלון.

שים לב שבהרבה מכוניות אם דלת הרכב פתוחה, זה לא יעבוד, אלא רק אם הדלת סגורה.

פורסם

חברת מאזדה הפסיקה לספק מצתים עם הרכב - פשוט וקל, איש לא לקח ממך את המצת וכל המאזדות מגיעות ללא האביזר ה"הכרחי" הזה.

גם הספיריט 2.0 של זוגתי סופקה ללא מצת ושאלנו - לא שמישהו אצלנו מעשן - וזו גם התשובה שקיבלנו - אין מצתים.

פורסם

אם זה נכון מדובר בתעודת כבוד למאזדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין מצת.

חלונות יש לתכנת הרם את מתג החלון עד שהחלון יעלה עדלמעלה החזק במצב לחוץ 3 שניות והפעל מחדש כך תעשה לכל החלונות.כנראה ניתקו מצבר,ולא תכנתו מחדש.

פורסם
אין מצת.

חלונות יש לתכנת הרם את מתג החלון עד שהחלון יעלה עדלמעלה החזק במצב לחוץ 3 שניות והפעל מחדש כך תעשה לכל החלונות.כנראה ניתקו מצבר,ולא תכנתו מחדש.

גם בג'ימני שלי זה יעבוד?

:-D

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

במזדות החדשות אין מצת ברכב !

דבר נוסף החל מ2011 רק החלון נהג הוא אוטומטי בגרסת ACTIVE.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
חברת מאזדה הפסיקה לספק מצתים עם הרכב - פשוט וקל, איש לא לקח ממך את המצת וכל המאזדות מגיעות ללא האביזר ה"הכרחי" הזה.

גם הספיריט 2.0 של זוגתי סופקה ללא מצת ושאלנו - לא שמישהו אצלנו מעשן - וזו גם התשובה שקיבלנו - אין מצתים.

לי יש את אותו סוג של מאזדה ואני כן קבלתי מצית(שהוא נשאר שם רק בגלל שזה מציק לי לעין), ולבחור ששאל על החלונות אז בגרסת הליסינג אין בכלל חלונות אוטומטים ובדגמים הפרטים כול החלונות יורדים בלחיצה אחת.

פורסם

במאזדה 3 ליסינג שלי, שקיבלתי מהרץ באוקטובר 2009 עם קילומטר וחצי על השעון, יש מצת וכל החלונות אוטומטיים.

מדוע הקיצוץ באבזור בדגמים מאוחרים יותר?

Leasingfahrzeug oder nichts

פורסם
לי יש את אותו סוג של מאזדה ואני כן קבלתי מצית(שהוא נשאר שם רק בגלל שזה מציק לי לעין), ולבחור ששאל על החלונות אז בגרסת הליסינג אין בכלל חלונות אוטומטים ובדגמים הפרטים כול החלונות יורדים בלחיצה אחת.

שיחקת אותה בענק (10 ש"ח).

ב- 7/10 כשהמאזדה שלנו עלתה על הכביש, זו הייתה התשובה שקיבלנו, אין מצת.

• תוכן חדש...