Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחר אנו יוצאים לחפש רכב לאחותי(רכב מיני\סופר מיני).

אשמח להמלצה למגרשים כמו בכותרת, אמינים וידועים, שיהיה בהם מכוניות מיד ראשונה פרטית(יש כאלה בכלל?) באיזור תל אביב.

תודה לכולם.

פורסם

לסנטה קלאוס יש מגרש כזה, הוא שותף בו עם שלגיה, והם מעסיקים את שרק כאיש מכירות.

או במילים אחרות: מגרשי מכוניות אמינים? שיש בהם רכבים מיד ראשונה פרטית? keep on dreaming. אתה יכול לנסות בטרייד אין של היבואנים השונים, אבל קח בחשבון שאם למישהו יש רכב טוב, מיד ראשונה פרטית, הוא ימכור אותו לבד ללא עזרת הטרייד אין. לטרייד אין יגיעו (בדר"כ) הרכבים שקשה למכור מכל מיני סיבות.

אז נכון שיש דוגמאות אחרות (אבא שלי נתן בטרייד אין רכב מעולה בזמנו, כי היה לו נוח ה"מפתח תמורת מפתח"), אבל הן נדירות, ואני בטוח שכשמגיע רכב כזה, הסיכוי שהוא יצא "לשוק החופשי" הוא נמוך, כיון שהוא ישאר אצל "מקורבים למערכת".

פורסם

תמיד יהיו רכבים פרטיים, נכון שפחות נוח למצוא אותם, אבל תמיד היו ותמיד יהיו.

יש מגרשי טרייד-אין של יבואני רכב גדולים, לשם מגיעים בדרך כלל רכבים יותר שמורים שהגיעו בשל לקוחות ששידרגו לרכב חדש והתפתו לעסקת הטרייד-אין שהציע להם היבואן.

זה לא אומר שצריך להאמין לטופס הבדיקה שמודבק על האוטו ולשונו החלקלקה של איש המכירות, אבל סטטיסטית הסיכוי ליפול על רכב דפוק במגרשים האלה נמוך יותר.

יש לך את אוטו-דיל של צ'מפיון בבני ברק ליד קניון איילון, לובינסקי טרייד אין בפתח תקווה וממול גם את טריידמוביל של כלמוביל. זה מה שבשלוף עלה לי לראש, אני בטוח שיש עוד רבים כאלה, אפשר לברר באתרי היבואנים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קרסו טרייד אין ברחוב ריבל בת"א. שירות מצויין ונותנים שנה אחריות מלאה על כל רכבי הטרייד אין.

פורסם

טריידמוביל זה רשת של סוחרים בהסוואה, מנסים למכור לך אוטו משומש בלי שראית מה אתה קונה (אמרו לי לשלם מקדמה כדי שיביאו לי את הרכב מהסניף בצפון).

אני יכול לגלות לך סוד קטן, עדיף לך לחפש איש קשר באיזו חברת ליסינג, שימצא לך רכב שמור שלא קרעו, כן, הם יודעים למצוא דברים כאלו, לי יש מישהו כזה ודרכו אני רוכש רכב משפחתי פעם ב3 שנים (פוקוס 2004 ופוקוס 2008 לאחר מכן), כמו כן הפניתי אליו עוד עשרות אנשים, עם חלק נסגרו עסקאות והם מרוצים, עם חלק לא יצא כלום מענייני מחיר.

אם יש לך סבלנות (וזה משתלם), תמשיך לחפש לאט לאט בשוק הפרטי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...