Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי סובארו לגאסי .93 היום קרה לי מקרה מצער הרכב שלי עלה באש באזור הקבינה והכבלים והחוטים שם נשרפו כליל.

רציתי לדעת מה עלות התיקון במקרה הגרוע, כי יום לפניכן סידרתי תקלה בעלות של 500 שקל.

פורסם

שלום רב, והשתפתותי בצערך !

מה הטיפול שעשית בעלות של 500 שקל, על מנת שנדע האם יש לטיפול קשר לשריפה?

מכיוון שלא צרפת תמונה, לא ניתן לשערך מה עלות הנזק, מכיוון שלא ידוע מה נשרף, ולמה?

אני מעריך שנשרפו צנרת דלק בחיבור לקרבורטור, וצמות חוטי חשמל לאלטרנטור מזגן וקרבורטור, וחוטי הצתה.

מומלץ שתגרור את הרכב לחשמלאי מקצועי ואמין, שישערך לך את מידת הנזק, וחזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הייתה לי נזילת מים רצינית מהמנוע , החליפו את צינור המתכת שמקשר בין המנוע לרדיאטור. העבודה דרשה פירוק הטיימינג מדחס וכו' יכול להיות קשר?

פורסם

כן !

אין צרוף מקרים"יש הצטרפות מקרים" אך לשם הוכחה, צריך שמאי או חוקר שרפות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אם עבדו בתא המנוע בלבד, ובתא המנוע אין סימנים של קצר ו/או התחממות, יתכן שאין קשר. יש לבדוק באופן מקצועי. יתכן שחשמלאי רכב איכותי מקצוען, יוכל לתת לך הערכה ראשונית לסיבת הנזק. אם תרצה לתבוע, תצטרך לעשות כפי שצביקה רשם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

היום הלכתי למוסך ובעל המוסך אמר לי לנסות להניע את הרכב, והרכב הניע כמו שצריך בלי בעיות. אבל פתאום שמעתי רעשים מוזרים מהרמקול כשהמערכת הייתה כבויה. לפי מה שאני ראיתי רק כבלים נשרפו שם מה עלות הנזק פחות או יותר?

פורסם
היום הלכתי למוסך ובעל המוסך אמר לי לנסות להניע את הרכב............

יופי שהניע, עכשיו ומייד לנתק את החיבור של המצבר. מה זה הדבר הזה שברכב שנגרם לו נזק לצמות חשמל , חוטים חשופים, "דבוקים" ,ומקצרים, והמצבר עדיין מחובר.

אני לא מבין את המוסך. לא קיבלת הוראה לניתוק מצבר?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המוסכניק אמר לי שעלות הנזק היא 1500 שקל. עכשיו מה שנשרף זה חוטי חשמל 2 כפתורים של החלונות וסלילים, זה לא יקר מדיי 1500 שקל בשביל כל זה?

• תוכן חדש...