Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בבעלותי רנו מגאן ושאלתי היא למי שהחליף ומכיר את עניין הרמקולים ברנו מגאן.

אני רוצה להחליף רק טוויטרים. יש לי טוויטרים חדשים של JBL שבאים ביחד עם קרוסאובר לכל רמקול. מין אלמנט כזה עטוף בשרוול מתכווץ שממנו יוצאים שני כבלים לאינפוט ושני כבלים לאאוטפוט.

אני לא רוצה להחליף את המידריינג'ים כי ברנו מגאן הבנתי שזה סיפור מהתחת. נזילות של מים והגבלה של עומק הרמקול.

השאלה שלי היא כזאת- האם בסטאפ המקורי של המידים המקוריים ביחד עם הטוויטרים המקוריים יש אלמנט של קרוסאובר ואני יכול פשוט להחליף את הטוויטרים ללא בעיה או- שעליי להחליף את הטוויטרים ביחד עם האלמנט של הקרוסאובר החדש שקיבלתי ביחד עם הטוויטרים של JBL? במילים אחרות, האם רנו דאגו "לקבור" קרוסאובר בתוך הדש בורד או שהם לא עשו זאת וכל טווח התדרים יוצא אל הטוויטר המקורי ובו יש מעגל קטן של קרוסאובר וככה הוא משמיע רק גבוהים.

מקווה שהייתי ברור.

תודה על התגובות.

אייל

פורסם

רנו מגאן II : העלת בי געגועים :cry:

יש פתרון : לפיונייר יש זוג רמקולים יעודי בדיוק למשפחת רנו מאמצע שנות ה 2000 - שמאפשרות התקנה של אלמנט 5.25 במפתח הקיים (חרוטי שלא מאפשר מקום לאלמנט עם מגנט גדול )

separate two way מדגם : TS-Q131C

PIONEER-TS-Q131C.jpg

הסט הזה הוא מעולה! טוויטר רך ונעים (רחוק מלהיות צורם ) , להשלמת התמונה המוסיקלית קרוב לוודאי שתצטרך סאב אבל הם נשמעים מצויין. יעלו לך משהו כמו 600 ש"ח אחרי משלוחה ומיסים.

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

אולי במקום לייבא רמקולים תעשה בניות מפיבר גלס,ככה גם תוכל לבחור אלמנט שאתה אוהב בלי מגבלות של מקום ומידה,אתה מוזמן להיכנס ולראות מה אני עשיתי (או יותר נכון ישראל) במגאן שלי.....

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=309470

בברכה,מיכאל.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

אוקיי,

קיבלתי את כל התשובות לשאלה שלי. מעולה.

אתקין כרגע את הקרוסאובר של הJBL

איפה אפשר לקנות את הרמקולים הצהובים של פיוניר? אולי אם אמצא אותם בנוחות ובזול אתקין אותם כשלב ב'.

תודה

אייל

• תוכן חדש...