Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה T4004 + Clarion 785USB

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכר את כל המערכת עקב מכירת הרכב ודעיכת התחביב :(

למכירה מגבר רוקפורד מדגם T4004 ארבע ערוצים.

המגבר מאסיבי ונקנה על ידי חדש איי שם ב 2007 .

מוצהר 25 RMS לארבע ערוצים , קשה להבין את פשר ההצהרה הזאת ע"י רוקפורד ( כנראה בשביל שיוכל להיכנס לתחרויות עם מגבלה של כוח הגברה ) אבל בפועל הדגם הזה מוציא באזור ה 95 RMS לכל ערוץ על 14.4V סוללה.

אצלי 96.6 RMS בתעודת לידה אם זה משנה למישהו למרות שאין לי אותה ואין לי מושג איפה היא.

הגביר כל חייו סט של מורל פולס ב BI AMP , לא יודע באיזה צבע נוריד ה PROTECTION כי הוא בחיים לא נכנס אליו.

כמו כן אין להשוות לסדרת ה PUNCH העלובה , מדובר בחיה אחרת לגמרי לשוק אחר.

המגבר ימכר עם חיווט איכותי ,שני זוגות של RCA של אודיסון כחול שעלו יחדיו 400 ש"ח ( לחיבור BI AMP ) , כבל מתח עבה 4 גייג' והארקה 4 גייג' , הכל בחינם.

T4004_1_l.jpg

למכירה רדיו דיסק ביבוא מארה"ב של Clarion 785USB עם קרוס אקטיבי מלא 3-WAY + כל השטויות של הפאנל לאודיופיל המתחיל החל מאיקוולייזר מלא שניתן לכוון אישית עד ל TIME CORRECTION , שליטה נפרדת בסאב והכל.

בנוסף יש חיבור USB לכל הנגנים והאייפודים.

בגלל שדגם זה הוא דגם אמריקאי אין רדיו בארץ ( המחיר יהיה זול יותר ).

איכות צליל מצויינת מעבד 24 BIT וכל השטויות...

כמו חדש עם שריטות מינוריות שקשה לראות עקב גילו ( שנתיים ) מגיע עם כל הצמות והחיבורים כמו חדש.

clarion-dxz785usb-us-01.jpg

מחיר המגבר 800 ש"ח ( כולל כל החיווט שעלה לבדו כ 500 ש"ח ) כנראה לא תמצאו מגבר ברמה הזאת בכזה מחיר.

מחיר הרדיו דיסק 1000 ש"ח.

אם תרצו אזרוק גם חיווט לרמקולים עליי מאחר ואין לי צורך בכלום ... יש גם בית פיוז וכבל מתח והכל.

בלי " 400 שקל אני בא לוקח " ושטויות כאלה , המחירים הוגנים.

לשלוח הודעה בפרטי או לשלוח הודעה 0546238525 ואני אחזור.

לא להיתקשר סתם ככה.

תודה :)

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...