Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5 שקל לליטר דלק!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלי עין הרע,בני ז***. אצלי נכנסים 62 ליטרים...

בכסף של הדלק אני יכול לקנות 5 דיסקים,לאכול פעמיים בצ'ימיצ'אנגה,לשעות מנוי וחצי לבלוקבאסטר,לעשות קניות לבית לשבועיים,לעשות טיפול קטן לאוטו (אתם קולטים את האבסורד??? תידלוק עולה יותר מטיפול!!!!),לקנות מיקרוגל ,לקנות מכנס טוב או ללכת לרופא שיניים לעשות סתימה.

איזה מדינה מזו***.הגענו למצב שלקנות מיקרו עולה כמו טנק דלק...

לפחות יש מסלול "שירות עצמי" בתחנות דור......

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
בלי עין הרע,בני ז***. אצלי נכנסים 62 ליטרים...

בכסף של הדלק אני יכול לקנות 5 דיסקים,לאכול פעמיים בצ'ימיצ'אנגה,לשעות מנוי וחצי לבלוקבאסטר,לעשות קניות לבית לשבועיים,לעשות טיפול קטן לאוטו (אתם קולטים את האבסורד??? תידלוק עולה יותר מטיפול!!!!),לקנות מיקרוגל ,לקנות מכנס טוב או ללכת לרופא שיניים לעשות סתימה.

איזה מדינה מזו***.הגענו למצב שלקנות מיקרו עולה כמו טנק דלק...

לפחות יש מסלול "שירות עצמי" בתחנות דור......

עכשיו מיכל דלק אצלי יגיע לסביבות ה250 שקל :shock: אתה מבין מה זה?! ואצלך זה 300 פלוס שקל... :mad: חשבתי שרק אמריקאיות משלמים כאלה מחירים... כואב לי לחשוב כמו ליאור עם הקאמרו שלו הולך לשלם :x

חצי משכורת של בן אדם ממוצע יכולה ללכת רק על הדלק!! שלא נדבר על דברים אחרים...

ואחרי זה מתפלאים למה רכבים מוזנחים בארץ! למי יש כסף בכלל לטפל באוטו!

פורסם

בפעם ה 5000,מחירי הדלק בארץ נגזרים ממחיר חבית דלק בשוק העולמי,השבוע מחיר חבית נפט הגיע לשיא של 32 דולר!ואם הוא יעלה ל64 דולר לחבית,נניח,אז ליטר יעלה 10 שקלים,פשוטו כמשמעו.מה שכן,2\3 ממחירו של הדלק מורכב ממיסוי ובלו,דרך קלה להפליא לגביית מיסים...האמת צריכה להאמר,כשמחירי הנפט ירדו בעולם,גם הדלק בארץ הוזל,ואגב,לא ניתקלתי בהרבה מדינות,למעט ארה"ב כמובן,שמחירי הדלק בהן זולים מבישראל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בפעם ה 5000,מחירי הדלק בארץ נגזרים ממחיר חבית דלק בשוק העולמי,השבוע מחיר חבית נפט הגיע לשיא של 32 דולר!ואם הוא יעלה ל64 דולר לחבית,נניח,אז ליטר יעלה 10 שקלים,פשוטו כמשמעו.מה שכן,2\3 ממחירו של הדלק מורכב ממיסוי ובלו,דרך קלה להפליא לגביית מיסים...האמת צריכה להאמר,כשמחירי הנפט ירדו בעולם,גם הדלק בארץ הוזל,ואגב,לא ניתקלתי בהרבה מדינות,למעט ארה"ב כמובן,שמחירי הדלק בהן זולים מבישראל.

אולי הגיע הזמן שהממשלה תספוג את הנזק של העליה הזאת :roll: יש גבול שהאוכלוסיה לא צריכה לסבול, 5 שקל היה מעין גבול כזה שאתה יודע שהוא הגבול העליון וכמה שזה יעלה הממשלה לא תעלה מעליו אך הנה אנו שוברים גם את הגבול הזה.

ההממשלה צריכה לטובת הציבור לצאת ולהגיד אוקיי זמנית עד לירידת המחירים ירד המס על מנת לשמור על רמת מחירים קבועה.

אבל כמובן הממשל פה מנותק לגמרה מהאוכלוסיה מה אכפת לו שיעלה אפילו ל10 שקל הקופה דופקת וזה העיקר הרי הפראיירים ימשיכו למלא.

פורסם

האמת,אני לא חושב שהמימשל כל כך מנותק מהאוכלוסיה בנושא הספציפי הזה (הנה,עובדה....גונן שגב מתחבר לצעירים...עושה אקסטות) מכיוון שדלקים משמשים גם לתעשיות כבדות,צבא ותחבורה ציבורית (אלא אם יש איזה סיבסוד שאני לא יודע עליו).

בכל מקרה-הצרכן הישראלי אינו צרכן חכם-אם הציבור באמת היה נרתם ונוסע בתחבורה ציבורית-או לסירוגין לא משתמש בטלפון סלולרי (ויש עוד מספיק דוגמאות)-חברות הדלק היו נפגעות-אי תידלוק במשך שבוע מביא נזקים של מיליונים.

אבל....כנ"ל לגבי מחירי הסלולרי שדוחפים לנו-אז מה.....מישהו יפסיק לדבר?....מישהו לא יסע שבוע באוטו?

בקיצור...כל הויכוח באוויר.

פורסם
מכיוון שדלקים משמשים גם לתעשיות כבדות,צבא ותחבורה ציבורית (אלא אם יש איזה סיבסוד שאני לא יודע עליו).

בכל מקרה-הצרכן הישראלי אינו צרכן חכם-אם הציבור באמת היה נרתם ונוסע בתחבורה ציבורית

תומר אם מחיר הדלק עולה אז גם מחיר נסיעה בתחבורה הציבורית עולה. ממה שידוע לי למשל שקונים כרטיסיה המחיר שלה יוצא יותר זול מנסיעה רגילה, אם חשבת שאגד יפסידו אז אתה טועה כי המדינה משלימה להם.

(ככה זה שדוד שלך עובד באגד)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הוא שאמרתי-שאני לא יודע איך עובדת המערכת ולכן אני לא יודע איזה סוג של סיבסוד הם מקבלים.

(ככה זה כשאבא שלך עובד בתנובה)

פורסם
הוא שאמרתי-שאני לא יודע איך עובדת והערכת ולכן אני לא יודע איזה סוג של סיבסוד הם מקבלים.

(ככה זה כשאבא שלך עובד בתנובה)

וככה זה שאני גר ליד תנובה

בכל מקרה זה לא מסתכם רק בדלק, יש עוד הרבה דברים מסביב שאף אחד לא צועק כמו על הדלק.

שיצעקו יותר על החניות בת"א זה נראה לי לא פחות חשוב (60 שקל חניה ליום, זה 3 4 של נסיעות ברכב)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
לדעתי זה פשוט פשע לקחת מיסים על הדלק, זה כמו לקחת מיסים על מים !

לא.

ניסית פעם לשתות דלק?

פורסם
לדעתי זה פשוט פשע לקחת מיסים על הדלק, זה כמו לקחת מיסים על מים !

בוא לא נגזים... :roll: בלי מים אתה מת...

בלי דלק אתה הולך ברגל זה הכל :D

פורסם
יש לי אוטו אוכל 1:4 וכל חודש מעל 900 שקל דלק

והוא בנזין 95 !!.

אני חושב פעמיים אם להדליק אותו בבוקר.

איזה אוטו זה ??

• תוכן חדש...