Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נתקלתי בתופעה שהדהימה אותי למען האמת, ברשותי מאזדה 3 ואתמול חניתי אותה מול "סובארו פשע".

אחרי בילוי עם חברים אני ניגש לרכב שלי ולוחץ על השלט פתאום הסובארו החלה לצפצף ולא הפסיקה עד שלחצתי על כפתור הנעילה שלי, בקיצור אחרי כמה נסיונות גיליתי שהשלט של האזעקה שלי בעת לחיצה על נעילה פותח את דלתות הסובארו ובעת פתיחה נועל את הסובארו.

האם מישהו נתקל בתופעה? יש למישהו הסבר איך זה הגיוני?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני בספק שלסובארו פשע יש בכלל שלט שעובד ובכלל שהסיכוי שהסובארו "תפתח" את המאזדה.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

הכרתי מישהו שיצא לחניה ציבורית והפעיל את השלט. הופעלו הסימונים של שתי מכוניות מאותו דגם וצבע. הבעיה היחידה היתה שהאחת היתה 50 מ' מימין והאחרת 50 מ' משמאל, והבחור לא ידע איזה מהן שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני בספק שלסובארו פשע יש בכלל שלט שעובד ובכלל שהסיכוי שהסובארו "תפתח" את המאזדה.

הילדים של היום יכולים לקרוא "סובארו פשע" גם לאימפרזה משנות ה-90.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה על התשובות.

זו הייתה סובארו DL שידוע בקרב כל הילדים שהיא הפשע המקורית.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

roeelo- למה אתה מתכוון כשאתה רושם "לא נעים מה שהיה יכול לקרות פה" ?

בעל המאזדה פתח בטעות את הסובארו-נעל אותה ובא לספר פה בפורום.

האם אתה רומז שבעל הסובארו במקרה דומה היה נוהג אחרת ?

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אני מגיל 0 מגדיר את השמאלית כפשע כי זו הסובארו פשע שראו הכי הרבה בתקופת ילדותי.

התמונה הימנית נראית כמו משהו שהיה סובארו פשע בתקופתו של אבא שלי ,משנות ה60 או ה70.

עכשיו ששאלת מעניין באמת אם הכינוי הזה הוא סתם משהו שילדים בארץ המציאו או שמסתתר מאחורי סיפור.

פורסם

ניקו,

בשנות ה-80 ותחילת ה-90 של המאה ה-20, הסובארו השמאלית היתה אחת המכוניות הפופולריות במדינה ונמכרה כמו גרעינים (בנפחי מנוע שונים - החל מ-1300).

אם הליסינג היה קיים בארץ באותן שנים, לבטח כבישי הארץ היו מוצפים בעוד יותר מכוניות מסוגה. אפשר לומר שבתקופה ההיא כל הארץ היתה סובארו הנ"ל.

זאת גם אחת הסיבות מדוע היום עדיין רואים מכוניות רבות מדגם זה נוסעות בכבישי הארץ (להבדיל מדגמים אחרים בשנתונים אלה).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

תודה על ההסבר, החכמתי.

הרכב היחיד מאותה התקופה שאני עוד רואה כמעט כמו את הסובארו היא הפיאט אונו הנחמדה ,אגב הייתה לאבי כשהייתי קטן ,כמה זכרונות ילדות יש לי מהרכב הזה.

• תוכן חדש...