Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ביקרתי היום במוסך לטפול בבעית אלקטרוניקה וביקשתי הערכת מחיר להחלפת המצמד שלי.

הרכב הינו רנו מגאן 2 שנת 2007 דיזל ידני.

המוסך הינו מורשה ומקצועי מאוד אולם כאשר נאמר לי 4,500 ש"ח לפני מע"מ חשכו עיניי.

האם יש למישהו מושג כללי מה צריך להחליף פרט למצמד ולגומיית מחזיר שמן אחורי ?

מהי העלות במוסך לא מורשה?

ברכות.

גדי

פורסם

בעקרון ההחלפה כוללת קלאץ + מיסב לחץ + מחזיר שמן + שמן גיר(אפשר להשתמש שוב אם הוחלף לא מזמן).

אני יכול להגיד לך שסט קלאץ של מגאן 2001 1.6 עולה 750 ש"ח, סביר להניח כי קלאץ לדיזל יעלה

יותר, נגיד בהגזמה 1500 + מחזיר שמן 80 ש"ח + 3 שעות עבודה(220 ש"ח לשעה).

תוסיף מע"מ וטררם ועוגיות וקפה ועדיין יצא לך סביב ה50 אחוז פחות מהיבואן.

בקיצור...יש לא מעט המלצות בפורום על מוסכים אשר מכירים את המגאן לא פחות טוב מהיבואן אם לא יותר.

בהצלחה. :idea:

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
בעקרון ההחלפה כוללת קלאץ + מיסב לחץ + מחזיר שמן + שמן גיר(אפשר להשתמש שוב אם הוחלף לא מזמן).

אני יכול להגיד לך שסט קלאץ של מגאן 2001 1.6 עולה 750 ש"ח, סביר להניח כי קלאץ לדיזל יעלה

יותר, נגיד בהגזמה 1500 + מחזיר שמן 80 ש"ח + 3 שעות עבודה(220 ש"ח לשעה).

תוסיף מע"מ וטררם ועוגיות וקפה ועדיין יצא לך סביב ה50 אחוז פחות מהיבואן.

בקיצור...יש לא מעט המלצות בפורום על מוסכים אשר מכירים את המגאן לא פחות טוב מהיבואן אם לא יותר.

חבל סתם להמציא מספרים ולהשמיץ עסק,בדגם הזה החלפת מצמד מחייבת פרוק של המנוע והגיר עם כל הגשר התחתון.

פורסם

אני עמדתי במצבך לפני שנה.

יש לי מגאן 2004 ידני שהיה צריך החלפת קלאץ', ופניתי למטורפים בקרסו שנתנו לי הצעת מחיר דומה למה שאתה קיבלת.

לבסוף, פניתי לחבר הפורום בני.ל שלו מוסך בראשל"צ. הוא רכש עבורי קלאץ' של VALEO לא ממותג ואחד החבר'ה אצלו ביצע את ההחלפה. נעשתה עבודה מעולה (על אף איזה עניין קצת מעצבן עם התשלום בסוף..) בפחות מחצי מחיר.

פורסם
אני עמדתי במצבך לפני שנה.

יש לי מגאן 2004 ידני שהיה צריך החלפת קלאץ', ופניתי למטורפים בקרסו שנתנו לי הצעת מחיר דומה למה שאתה קיבלת.

לבסוף, פניתי לחבר הפורום בני.ל שלו מוסך בראשל"צ. הוא רכש עבורי קלאץ' של VALEO לא ממותג ואחד החבר'ה אצלו ביצע את ההחלפה. נעשתה עבודה מעולה (על אף איזה עניין קצת מעצבן עם התשלום בסוף..) בפחות מחצי מחיר.

ההשוואה ממש לא ראויה, אתה מדבר על דגם בנזין - המחירים אחרים לגמרי ובטח "חסכחו" לך את המיסב שחובה להחליפו.

בדגם רכב זה החלפת מצמד יותר מורכבת אך אין צורך בפירוק מנוע .

נכון אבל גם לא מורכב במיוחד, גשר קדמי והורדת גיר. לא סיפור.

מאוד יומרני מצידך להגיד דברים כאלו....לאור העובדה שיש מעט דגמים כאלו ומוסכי היבואן מכירים אותם הכי טוב.
  • תוכן חדש...