Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(מדובר על הונדה ג'אז 2008 - הדגם הקודם)

היום שמתי לב שברישיון הרכב לשנה הקרובה מופיע תחת "הערות" רישום בסגנון של "אסור להתקין וו גרירה" - זה לא מופיע ברשיונות הקודמים, ולא ברור לי מדוע זה החל להופיע שם. ברישיון, לפחות למיטב הבנתי, צריך להיות כתוב מה יש ברכב, ולא מה אין או אסור לגביו, ולכתוב "אסור להתקין וו גרירה" שקול ללכתוב "אסור להסיע 10 נוסעים", "אסור להוסיף חלון גג ללא אישור של רגע ודודלי", או כל איסור אחר.

ודבר נוסף שלא ברור לי הוא מדוע האיסור הגורף על התקנת וו גרירה. יש משהו בג'אז שמונע באופן קטגורי התקנת וו גרירה?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כדי שיהיה ניתן להתקין ברכב וו-גרירה, עליו להיות בעל משקל מינימלי, לא זוכר כרגע כמה. כמה שוקלת מכוניתך?

לא יודע כמה היא שוקלת, אני מעריך שכמו כל הסופרמיני סביב הטון, ובאף סופרמיני אחרת שראיתי (כולל ה i20 החדשה של אמא שלי) לא מופיעה ההגבלה הזו.

מעבר לזה, אני מעריך שיש עוד הרבה מאוד דברים שאסור להתקין ברכב (פילטר פתוח, מגדש טורבו, לדים כחולים על השפריצרים, מספרים מסתובבים, משגר טילים - ואלו רק הדברים שאני יכול לחשוב עליהם בשלוף), והם לא מופיעים כאיסור ברישיון. זו הסיבה שמסקרן אותי למה דווקא וו גרירה מופיע ברישיון כאיסור ספציפי ומוחלט, ומה השתנה השנה שלא היה בשנים קודמות.

פורסם
לא יודע כמה היא שוקלת, אני מעריך שכמו כל הסופרמיני סביב הטון, ובאף סופרמיני אחרת שראיתי (כולל ה i20 החדשה של אמא שלי) לא מופיעה ההגבלה הזו.

מעבר לזה, אני מעריך שיש עוד הרבה מאוד דברים שאסור להתקין ברכב (פילטר פתוח, מגדש טורבו, לדים כחולים על השפריצרים, מספרים מסתובבים, משגר טילים - ואלו רק הדברים שאני יכול לחשוב עליהם בשלוף), והם לא מופיעים כאיסור ברישיון. זו הסיבה שמסקרן אותי למה דווקא וו גרירה מופיע ברישיון כאיסור ספציפי ומוחלט, ומה השתנה השנה שלא היה בשנים קודמות.

ההבדל הקטן בין וו-גרירה לבין כל הדברים שמנית הוא שוו-גרירה יכול להיות חוקי לאחר שהרכב יעבור בדיקה בעמדה מס' 1, בעוד ששאר הדברים לעולם לא יאושרו.

אגב, קרא את הפסקה הבאה:

אגב עוד אנקדוטה על ווי גרירה - פעם רציתי לקנות פיז'ו 107. חשבתי כבר להזמין אחת ובדקתי האם אפשר להתקין וו גרירה. הסוכן אמר לי "בטח בטח, אנחנו יכולים לעשות לך את זה כתוספת מקורית". חיפש הסוכן מק"ט ולא מצא. אובד עצות, הוא התקשר לסוכנות הראשית. בדקו בדקו ולא מצאו. הופנה למחלקה הטכנית. שם אמרו לו "מה השתגעת, ברכב עם מנוע מתחת ל 1000 סמ"ק אסור להתקין וו". ואכן יש ציון לאיסור הזה ברשיון הרכב!

מסתבר שהרכב שלך אינו היחיד שקיים איסור כזה לגביו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אז איך זה שמסתובבות פונטו ספייס עם נגררים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם ברישיון של השירוקו כתוב שאסור להתקין וו גרירה.

לא מטריד אותי.

כשחיפשתי בעבר רכב ספורטיבי משומש, ישר פסלתי את בעלי וו הגרירה.

זה מכער וגם מטריד למה בעל WRX \ סדרה 3 קופה \ CLK \ GTI צריך וו גרירה.

לא מכיר אף אחד בישראל עם קראוון.

השימושים שאני מכיר בישראל כוללים כניסה לשטח \ חוף הים.

פורסם

"השימושים שאני מכיר בישראל כוללים כניסה לשטח \ חוף הים."

בשביל זה יש ג'יפים שחורים X5 ולנדקרוזרים למיניהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
למה בעל WRX \ סדרה 3 קופה \ CLK \ GTI צריך וו גרירה.

לא מכיר אף אחד בישראל עם קראוון.

השימושים שאני מכיר בישראל כוללים כניסה לשטח \ חוף הים.

ומה עם אלו שגוררים טרקטורון או אופנוע שטח/אופנוע ים/בקאי וכו'?

יש אנשים שמשלבים יותר מתחביב אחד, ועם זאת לא יכולים או לא רוצים להחזיק ג'יפ למטרות האלו.

מה זאת אומרת "למה צריך" ?

פורסם

היה לי וו גרירה במכוניתי הקודמת, כך רכשתי אותה. בכל חמש השנים שהיא היתה אצלי, השתמשתי בו פעם אחת ויחידה, וגיליתי שזה דבר שימושי מאוד, אבל לא ברמה שהייתי משקיע מכספי כדי להתקין כזה.

אייל, מדוע לדעתך מדובר בחסרון?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...