Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשלב זה אני נמנע מלפרסם את שם התחנה - עקב נסיון עבר לא נעים עם נסיון תביעה להוצאת דיבה, ולכן אני פונה אליכם לעצה איך לפעול נכון:

היום תדלקתי בתחנת דלק דיי מרכזית בחיפה,

מאז שראיתי את התחקיר של כלבוטק משנה שעברה, אני תמיד בודק את המשאבה ומסתכל אם היא לא גונבת כסף.

היום הייתי חייב לתדלק (נדלקה לי הנורה),

הגעתי לתחנת דלק, העברתי כרטיס ושלפתי את המשאבה והשארתי אותה בחוץ בכוונה.

וראה הפלא ופלא - המונה התחיל לספור לי מבלי שלחצתי על המשאבה ומבלי שהכנסתי את הפיה למיכל.

במקרה שלי ה"עקיצה" הייתה מינורית - 10 אגורות.

קראתי למתדלק והוא אמר לי "אם אתה רוצה תבוא לקופה אני אביא לך את ה10 אגורות בחזרה".

זה לא שבאמת איכפת לי מ10 אגורות,

אבל עצם המחשבה שהתחנה טוחנת אנשים בכסף מטריפה לי את הראש!

השאלה שלי היא למי אפשר לפנות על מנת להתלונן על התחנה בצורה עקיפה מבלי להסתכן באישום בהוצאת דיבה?

איזה גוף מבקר על התחנות דלק? ואיך אתם הייתם פועלים בנושא?

ראבבאק, כפרה על ה10 אגורות שלי, אבל ממש מרגיז אותי שתחנה כל כך מרכזית עושה גניבה כזאת לאור יום!

בברכה!

יונתן.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל כלי מדידה יש לו מרווח שגיאה, הכלי לא נועד למלא ברזולוציה של שקלים בודדים, לתדלוק של 50 ש"ח השגיאה הדוברת היא 0.2% באמת לא משהו להתרעם עליו.

פורסם

כל הכבוד על העירנות והחושים הבריאים!

נסה לעניין את כלבוטק לעורר את הנשוא מחדש. משטרה. מע"מ ורשויות המס. אולי מקומון שירצה להרים את הכפפה.

יש במשרד התמ"ס יחידה למשקלות ומידות, בודקת חשד בזיוף או רמאות בתחנות הדלק לטלפון 02-6220678 (אני מקווה שזה מספר נכון).

דבר ראשון הייתי בודק אם זה קרה יותר מפעם אחת אולי זה סתם היה מקרה , עמדתה שם וראיתה שהמשאבה עושה את זה לכולם ?

כל כלי מדידה יש לו מרווח שגיאה, הכלי לא נועד למלא ברזולוציה של שקלים בודדים, לתדלוק של 50 ש"ח השגיאה הדוברת היא 0.2% באמת לא משהו להתרעם עליו.

ועוד איך להתרעם ! לא להיות תמימים או מנסים להיתמם!

רמאות זו רמאות. מכשיר מידה חייב לדייק, במיוחד שכולו אלקטרוני. אם המכונה שסופרת שטרות בבנק תטעה בשטר של 200 ש"ח - תגידו זה כלום? (אפילו מתוך סכום גדול ).

פעם אחת זו פעם אחת יותר מידי וגם על פעם אחת חברות ורמאים שנתפסים - משלמים קנסות. (אם יש אכיפה, וחבל שזה לא קורה כמעט)

לדעתי זו שיגרה, והשיטות משתנות אבל הכוונה נשארת: רווח ללא מתן תמורה. או גניבה בשפה בוטה ואמיתית.

בואו נעשה נסיון: כל אחד מכם ישלח לי שקל (כלום, נכון?) ותעבירו לעוד חברים שיעבירו לחברים ולכל העולם.

אם זה יצליח יש לי מימון להזמין פרארי.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

באחד הצדדים של המשאבות יש מדבקה עם תאריך כיול של המשאבה. בדוק אם התאריך עדיין רלוונטי.

במידה ולא, משרד התמ"ת ישמח מאוד לשמוע.

פורסם

ועוד איך להתרעם ! לא להיות תמימים או מנסים להיתמם!

רמאות זו רמאות. מכשיר מידה חייב לדייק, במיוחד שכולו אלקטרוני. אם המכונה שסופרת שטרות בבנק תטעה בשטר של 200 ש"ח - תגידו זה כלום? (אפילו מתוך סכום גדול ).

פעם אחת זו פעם אחת יותר מידי וגם על פעם אחת חברות ורמאים שנתפסים - משלמים קנסות. (אם יש אכיפה, וחבל שזה לא קורה כמעט)

לדעתי זו שיגרה, והשיטות משתנות אבל הכוונה נשארת: רווח ללא מתן תמורה. או גניבה בשפה בוטה ואמיתית.

בואו נעשה נסיון: כל אחד מכם ישלח לי שקל (כלום, נכון?) ותעבירו לעוד חברים שיעבירו לחברים ולכל העולם.

אם זה יצליח יש לי מימון להזמין פרארי.

אתה חייב להבין שלמשאבת דלק יש מרווח סטיה- היא מודדת נוזלים.

מספיק שיש שאריות דלק בקצה בצינור, בין המשאבה עצמה לפיית התדלוק, והנה לך דלק שזז במערכת המדידה, רק מהתנופה של הצינור ממקום הנחתו במשאבה לפתח התדלוק ברכב, ומה קיבלת? סטייה תקנית של כמה אגורות.

להערכתי אין כאן שום גניבה, כי אם סטיית תקן נורמלית; לא משהו שניתן למנוע.

:puzzled:
פורסם

לדעתי אם הבעיה נובעת מכיול המשאבה ויש לה סטיה, אז מדוע הסטיה היא לטובת התחנה, מדוע שלא יכיילו את המשאבה שהסטיה תהיה 10 אגורות לטובת הלקוח?

יש פה משהוא מסריח.

פורסם
אתה חייב להבין שלמשאבת דלק יש מרווח סטיה- היא מודדת נוזלים.

מספיק שיש שאריות דלק בקצה בצינור, בין המשאבה עצמה לפיית התדלוק, והנה לך דלק שזז במערכת המדידה, רק מהתנופה של הצינור ממקום הנחתו במשאבה לפתח התדלוק ברכב, ומה קיבלת? סטייה תקנית של כמה אגורות.

להערכתי אין כאן שום גניבה, כי אם סטיית תקן נורמלית; לא משהו שניתן למנוע.

+1

קראתי את הכותרת וכבר ציפיתי לשמוע על איזה מקרה של שוד לאור היום...

אז המשאבה התחילה את הספירה עם 10 אגורות (0.01 ליטר) בלי שבאמת יצא משהו מהפיה הסופית בקצה הצינור.. אוי לא!!!!!

פורסם

אני לא באמת חושב שיש כאן כוונת זדון מצד הנהלת התחנה. ככלות הכל, גם בתחקיר של כלבוטק בזמנו המסקנה היתה שלא מדובר כאן בהליך מכוון מצדן של חברות הדלק, אלא בבעיה שכרגע כולם מנסים למצוא לה פתרון.

בהתחשב בכך, אני חושב שהצעתו של המתדלק היתה הוגנת, גם אם היא נאמרה בטון לא נעים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בתחקיר של כלבוטק המשאבות גזלו מהלקוחות הרבה יותר מ-10 אג'.גם לי קשה להאמין,שיש כאן כוונת זדון.

האם אתה בטוח,שהמשאבה התחילה לרוץ לפני שנכנס דלק כי מדובר כאן בסכום פעוט.

אז נכון, שאם יכנסו 1000 לקוחות ביום ועל כל אחד כזה ירווויחו 10 אג' -התחנה כבר מרוויחה 100 ש"ח אבל תחשוב שיש כאן מס בלו על הדלק ומע"מ וגם אם חברת הדלק הרוויחה 100 ש"ח לא יודע כמה יישארו מהם לאחר הניכויים.

לסיכום,עושה רושם שמדובר בסערה בכוס תה יחסית לכותרת הדרמטית שכתבת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אף פעם לא קרה לך שתדלקת וביקשת להגביל את המשאבה לדוגמא ל 100 ש"ח והמשאבה הראתה 100.12 או כל סכום אחר מעל לסכום המבוקש?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא , אף פעם לא קרה לי כזה דבר , למה שהמשאבה תטעה לטובתי ?

אולי זה רק בתידלוק ידני בגלל מתדלק שלא לחץ טוב על הידית וגם אז אני משלם את ה10 אגורות (שלא יצא לו מהכיס ) ,

אם זה תידלוק עצמי אז זה יורד לי מהדלקן

• תוכן חדש...