Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

לפני יומיים קיבלתי שיחה מנציג של YES בהודעה שהחוזה התחייבות מסתיים בעוד כשבועיים - שיחה מאוד מפתיעה וקצת משמחת הייתי אומר כי חשבתי שהחוזה אמור להסתיים באמצע 2011.

הנציג שאל אותי אם ברצוני להשאר עם אותה חבילה באותו מחיר, והשבתי לו שאני מעדיף לחכות כמה ימים כדי להתייעץ עם שאר המשפחה.

אתמול התקשר אליי עוד נציג ושאל אותי אם אני רוצה ל"שריין" את החבילה שיש לי לצורך שימור המחיר ה"מעולה", ובעצם אם אני אשכח להתקשר בתאריך שהחוזה מסתיים אני אחוייב מחדש אוטו'.

למען האמת, אני מאוד מרוצה מהתכנים וכל מה שקשור לתחום הטכני ב-YES.

הסיבה היחידה שקצת מעצבנת אותי היא שלפני מס' חודשים יצא מבצע חדש למצטרפים חדשים, והתקשרתי ל-YES כדי לקבל את המבצע ואפילו להתחייב מחדש בעקבות המבצע שמאוד מצא חן בעיניי - קיבלתי מהנציג תשובה קרה בסגנון - "אתה כבר שלנו, בא לך להתנתק? אין בעיה, תשלם 100,000 ש"ח".

החבילה שלי כרגע כוללת את כל הערוצים (לא את החבילות בתשלום) ועוד 5 ממירים שאחד מהם YESMAX ואני משלם עליו בנפרד עוד 29 ש"ח - עלות בסה"כ של החבילה - 300 ש"ח.

התקשרתי ל-HOT כדי לקבל הצעה מחיר, וישר ניסו לדחוף לי את הטריפל שלהם שבעקרון יותר טוב בכמה רמות ממה שאני מקבל כרגע ב-YES.

אני אשמח אם תוכלו לפרסם באיזה חברת אתם מנויים, וכמה אתם משלמים על החבילה שלכם..?

אני לא יודע אם ניתן להשיג יותר באותו מחיר, ואת זה אני אוכל לדעת רק מהתגובות שלכם :wink:

המון תודה לכם!

• תגובות 356
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התיזמון שלך מעולה בדיוק הורידו את ההתחייבות ל18 חודשים במקום 36

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

שלום רב

אחרי ניסיו רב שנים (שמונה) עם HOT, והרבה אכזבות עברתי לפני כשלוש שנים לYES.

המחיר בפרוש יותר גבוהה, לי זה שווה את השקט האיכות והתכנים.

יש לי את הערוצים כמעט כמוך (בסיס + 3/4 חבילות), 2 ממירים (דיגיטלי רגילים) משלם 230 ש"ח בחודש.

אם יש לשכנים שלך HOT, תנסה לקבל מהם רשמים לגבי איכות השידור בסביבה שלך.

בכל מקרה בהצלחה.

אין החותם מעיד על גיסתו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

255 ש"ח - ללא כל התחייבות, 5 חבילות ערוצים, ממיר HD, ממיר YESMAX וממיר רגיל.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לא ידעתי שהם צמצמו את תקופת ההתחיבות - חדשות טובות =]

אני כמעט בטוח שאני אשאר ב-YES, אני עובד בחברת תקשורת ויוצא לי מדי פעם להתנהל מול נציגים של הוט, ואני חייב לציין שאת הניסיון המר שלי מהם אני מקבל בד"כ דרך לקוחות אחרים.

255 ש"ח נשמע מחיר מצויין בתמורה לדברים שציינת!

לפני שאני מתקשר אליהם, איזה ממיר אצלהם נחשב היום לטוב ביותר? האם יש ממיר שמשלב HD/VOD/MAX ביחד..?

תודה!

פורסם

אני נמצא בטריפל של HOT שנה אחרי שהייתי בYES כחמש שנים. אני משלם 200שח על ממיר HD עם כל הערוצים + ממיר רגיל.

+67שח על אינטרנט (עם ראוטר בחינם) 12MB. (מהירות הורדה: מגה וחצי UFI בדוק.)

+33שח על קו טלפון עם 1000דקות שיחה ליעדים נייחים.

אין לי מילה רעה אחת לאמר על HOT

חוץ מזה שאין להם ערוץ DISCOVERY:|

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
אי אפשר לקבל את ה255 הזה ללקוח קיים, הגעתי ממש לסף ניתוק איתם. (כלומר תואם טכנאי לניתוק והכל)

אתה רציני...?!! לא תארתי לעצמי שאני אצטרך להגיע למעמד כ"כ מתקדם של ניתוק כדי לקבל חבילה טובה.

באופן תאורטי אפשר פשוט להתנתק מהם.. ואח"כ להתחבר אליהם מחדש ולקבל את החבילה המיוחלת, הגיוני/אפשרי?

אני אשמח אם תוכל לרשום בלי קשר את פרטי החבילה אצלך.

אם אני אגיע למצב שהגעת אליו אני אחשוב ברצינות להתנתק מהם עקב העקשונות המטופשת שלהם!

פורסם

אני לקוח חדש בYES

אחרי שהייתי למעלה מ 12 שנים ב HOT

היום יש לי את הממיר TOTAL שבעצם זה ממיר היי דפינישן עם מקליט וכל החבילות ועוד ממיר "פשוט".

אני משלם על הכל כולל הכל [כולל VOD]

233 ש"ח.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אתה רציני...?!! לא תארתי לעצמי שאני אצטרך להגיע למעמד כ"כ מתקדם של ניתוק כדי לקבל חבילה טובה.

באופן תאורטי אפשר פשוט להתנתק מהם.. ואח"כ להתחבר אליהם מחדש ולקבל את החבילה המיוחלת, הגיוני/אפשרי?

אני אשמח אם תוכל לרשום בלי קשר את פרטי החבילה אצלך.

אם אני אגיע למצב שהגעת אליו אני אחשוב ברצינות להתנתק מהם עקב העקשונות המטופשת שלהם!

אני באמצע התחייבות לכן לא יכולתי באמת להתנתק מהם בלי לעבור להוט כי יש קנס כספי לא קטן.

אם הייתי בסוף התחייבות, כמוך. הייתי הולך איתם עד הסוף.

כרגע החלטתי לבטל את הניתוק ולשבת על הגדר עד ה22 לחודש, המועד בו תיכנס לתוקף ההוראה שלא ניתן לחייב לקוח מעל 18 חודש (עד היום YES חייבו ל3 שנים) , מה שאמור לטרוף את הקלפים . - לא מתאים לי להתחייב לממיר מקסHD ל3 שנים כשברור לכולם שזה מוצר לא מושלם, קצת בעייתי ודיי איטי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לי יש יס-מקס 1, עוד 2 ממירים רגילים, כמעט כל הערוצים פתוחים (בלי ערוצי "סופר פרמיום" שדורשים תשלום נפרד וגבוהה) במחיר של 250 ש"ח.

עוד חודשיים נגמרת לי התחיבות ואני בכיוון של צלחת עם חבילות HD.

וזה בגלל שאני לא מרוצה מאיכות שידור שירדה, מאיכות תמונה של ערוצי HD (שגם עולים אקסטרה כסף), מכך שפורמולה 1 עבר לערוץ "סופר פרמיום פלוס פלוס פלוס".

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

הבאסה ביס כאשר מגיע החורף וגשמים ורעמים, השידור נקטע המון פעמים! ב-HOT זה לא קיים

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני עשיתי טעות ועברתי לטריפל של הוט ב299 שח, הכול מצויין חוץ מהטלויזיה.

בהתחלה נראה שהכול בסדר , אחרי שבוע הבנתי שאני רואה את אותם התוכניות שוב ושוב, ערוצי הטלויזיה זוועה, NG מתעדכן פעם באיזה חודשיים כול השאר זה שידורים חוזרים.

מבחינת התוכן יס עדיפים אין מה להשוות בכלל ואם מדובר על הבדל קטן במחיר הוט לא מומלץ לטלויזיה.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...