Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון אני חייב לציין, התקנתי את כל המערכת אצל אהובי שי. ולפני שמדברים בכלל על מה יש לי באוטו,

חשוב לי לציין שאלה החברה הכי אדירים שפגשתי בתחום! (שי, דרור, אלכס)

נחמדים, אדיבים, מתחשבים, פשוט כיף לעבוד איתם!

אלכס מתקין מקצועי עשה עבודה נקייה ויפה כאילו הרכב יצא מהמפעל עם המערכת הזאת!

בקיצור ולא בקטע של פרסום! מומלץ מאוד לכל מי שרוצה משהו שקשור לתחום ללכת אליהם!!

עכשיו נעבור להתקנה :)

קומפוננט : מורל דוטק אווישן

אחוריים : אינפיניטי 6032 קואקסליים (מגש)

עובדים עם מגבר jbl 75.4

סאב:10 dls kw

מונו : פולק אודיו 1200.1

אני אפרט קצת על ההתקנה,

סט הקומפוננט נכנס בדלתות מקדימה ובקורות-לא רואים כלום!

האחוריים יכוסו ביום שישי בבד אקוסטי וכרגע הם במגש מאחורה ונראים לעיין.

2 מגברים וקבל יושבים בבגז' בתא שממוקם בין הגלגל הרזרבי לבג' עצמו. הפוכים וכמו שאפשר לראות אפשרו להרים אותם.

התקנה נקייה ויפה! התמונות מדברות בעד עצמן.

תהנו:

dscf2543z.jpg

dscf2520b.jpg

dscf2521nm.jpg

dscf2522t.jpg

dscf2525l.jpg

dscf2532g.jpg

dscf2533w.jpg

dscf2541.jpg

dscf2542.jpg

dscf2544y.jpg

dscf2546q.jpg

פורסם

התקנה יפה תתחדש אחי ***א םהוא אחיך דבר איתו בבית, קרא את כללי הפורום. פה זה לא שוק*** יש לי שאלה ראיתי בכמה VW למיניהן שהקומפוננט רחוק מאוד מהפנאל של הדלת. ולשאלות

1.האם זה כל כך החרכי לשים הגבהות לקומפוננט שייצמד טיפה לפנאל דלת? כי אצלי (פאסאט) יש מרחק של 10 סנטימטר בערך

בין הקומפוננט לפנאל של הדלת.

2.קצת חוות דעת על הסאבים של DLS אני אישית לא מכיר אותם רק קצת דגמים (לא שמעתי אף אחד מהם).

איך הם? במיוחד לSPL

תודה.

יניב.

מנוע חזק בודי קל וזהו.!:-):-)

פורסם

לגבי השאלה ראשונה.. הרמקול המקורי של הרכב הוא מוזר והוא עם הגבהה טבעית כזאת. חוץ מזה שככל שהרמקול יותר בוא נגיד את זה ככה "קרוב" לחורי יציאה שלו הוא ישמע יותר טוב ויאבד פחות מהסאונד שלו.

לגבי השאלה השניה הסאב של די אל אס מאוד מפתיע הוא נראה "קטן" והוא ממש ההפך מזה, הוא נותן סאונד מדוייק ואיכותי לגבי spl אני לא ממש יודע אני יותר בכיוון ה sq אבל לדעתי ה rw12 יהיה spl טוב! אבל יש מבינים ממני!

פורסם

ועוד שאלה לי אלייך ולבעלי VW אתם לא מרגישים שהמערכת יכולה לתת הרבה יותר אבל האוטו הזה אטום.?

(הכוונה שVW תכננה את כל החלקים ברכב כדי למנוע רעשים)

פורסם
אותי מעניין אם זה היה הכרחי לשים קבל:roll:

חוץ מזה נראית אחלה עבודה,נקיה.

זה לא היה הכרחי, אבל בגדול קבל רק יכול לעזור ולמנוע נפילות מתח לשמור על המצבר וכ'ו... אז תמיד טוב שיש משהו כזה שבטוח לא מזיק ורק יכול לעשות טוב!

ולגבי :

ועוד שאלה לי אלייך ולבעלי VW אתם לא מרגישים שהמערכת יכולה לתת הרבה יותר אבל האוטו הזה אטום.?

(הכוונה שVW תכננה את כל החלקים ברכב כדי למנוע רעשים)

להפך.. מונע מרעשים להכנס לרכב! זאת אומרת שהסאונד שברכב יותר טוב ולא מופרע על ידי גורמים חיצוניים :)

פורסם

להפך.. מונע מרעשים להכנס לרכב! זאת אומרת שהסאונד שברכב יותר טוב ולא מופרע על ידי גורמים חיצוניים :)

טעות שלי אולי בלבלתי אותך קצת הכוונה שלי היתה למעבר באסים מהחלק האחורי לקדמי וכו.

פורסם

תתחדש התקנה יפה ונקייה, ניראה שהרמקול בזוית כלפי מטה. זה באמת ככה?

ניראה שהטויטרים הודבקו לקורה. אם זה באמת הדבקה, באיזה דבק?

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

• תוכן חדש...