Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

קצת מידע קודם: פיג'ו 307, 2003, הדגם הבסיסי. לצערי בנוגע לסוג הרמקולים, אני לא יכול לפרט. אני לא יודע מה מותקן שם..

לפני כמה שבועות נדפק לי הדיסק ברכב. הוא קורא רק את ההתחלה ואז נתקע..

בדקתי כמה יעלה לתקן ומה האלטרנטיבות (חפשתי ומצאתי מידע גם כאן, בפורום).

בין אם אחליט לחזור לאורגינל ובין אם להחליף כבר לרדיו-דיסק חדש, נראה לי שזו הזדמנות טובה לשדרג את הרמקולים.

השאיפה: שדרוג כל הרקמולים (חלקם כבר משמיעים זמזום..) למשהו מפנק בתקציב של עד 300 ש"ח. אפשר לפרוץ את התקציב אם התוספת תצדיק את התמורה. אני לא מעוניין בבאס משוגע שיושב בבגאג'..

אני אוהב לשמוע בעיקר רוק (והופעות חיות) אם זה משנה.

אז כמה שאלות:

1. האם התקציב שלי סביר או מופרח?

2. מהן המלצותיכם?

3. האם הרדיו-דיסק המקורי של פיג'ו (אמרו לי שזה Clarion או מותג אחר שאיני זוכר את שמו כרגע) מוגבל מאוד בתחום הרמקולים?

4. המליצו לי להוסיף טוויטרים, כדאי? זה לא ידרוש לחתוך בפלסטיקים?

תודה רבה,

עומר.

פורסם

אתה יכול לקנות קומפוננט של מורל טמפו או פולס אם תעלה טיפה את התקציב שלך וככה אתה לא תצטרך להוסיף טויוטרים זולים

והמערכת המקורית היא של חברת blaupunkt

פורסם

1. קומפוננט בסיסי סביר מתחיל ב- 500 שקל בערך.

2. המלצתי- תשמע ותבחר ! כל אחד מתחבר לאופי סאונד אחר ולכן כל אחד יעדיף חברה שונה באותו תקציב. לסגנון המוזיקה שאתה שומע סיכוי טוב שהפוקאל 165A1 לא יאכזבו אותך. אך נסה לשמוע גם מורל טמפו, HERTZ RAINBOW JBL GTO, DLS C6, אתה צריך לאבחן מה אתה יותר אוהב.

3. בד"כ ר"ד לא מוגבל בסוג הרמקולים שאתה יכול לחבר אליו, כל עוד הוא מגיע בתצורה פאסיבית (קרוסאובר) ובהתנגדות של 4 אוהם (או יותר) הוא יתאים.

4. קרא קצת על קומפוננט- זה סט רכיבים שמורכב מטוויטר, מידבאס וקרוסאובר שמחלק את התדרים ואת ההספק ביניהם. לא חייב לחתוך בד"כ כדי להתקין טוויטרים, ניתן להקתין על הדשבורד, במשולשים או היכן שמתאפשר ומתקבל סאונד טוב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אתה יכול לקנות קומפוננט של מורל טמפו או פולס אם תעלה טיפה את התקציב שלך וככה אתה לא תצטרך להוסיף טויוטרים זולים

והמערכת המקורית היא של חברת blaupunkt

לא התכוונתי בהכרח להוסיף טוויטרים בלבד.

האם אתה ממליץ להמנע בכל מקרה משדרוג של "רק טוויטרים"?

1. קומפוננט בסיסי סביר מתחיל ב- 500 שקל בערך.

2. המלצתי- תשמע ותבחר ! כל אחד מתחבר לאופי סאונד אחר ולכן כל אחד יעדיף חברה שונה באותו תקציב. לסגנון המוזיקה שאתה שומע סיכוי טוב שהפוקאל 165A1 לא יאכזבו אותך. אך נסה לשמוע גם מורל טמפו, HERTZ RAINBOW JBL GTO, DLS C6, אתה צריך לאבחן מה אתה יותר אוהב.

3. בד"כ ר"ד לא מוגבל בסוג הרמקולים שאתה יכול לחבר אליו, כל עוד הוא מגיע בתצורה פאסיבית (קרוסאובר) ובהתנגדות של 4 אוהם (או יותר) הוא יתאים.

4. קרא קצת על קומפוננט- זה סט רכיבים שמורכב מטוויטר, מידבאס וקרוסאובר שמחלק את התדרים ואת ההספק ביניהם. לא חייב לחתוך בד"כ כדי להתקין טוויטרים, ניתן להקתין על הדשבורד, במשולשים או היכן שמתאפשר ומתקבל סאונד טוב.

תודה סרול. אני אחפש בפורום.

2. פשוט לבוא לחנות/מוסך עם דיסק מוזיקה שאני אוהב ולבקש לשמוע אותו? אם הם ישמיעו לי אותו ברדיו דיסק ממש יוקרתי ואיכותי זה עדיין יהיה אמין כלפי איך שזה ישמע ברכב שלי?

3. ידוע לך אם התנאים שציינת לשדרוג מתקיימים במקרה ברדיו שמגיע עם הרכב הזה? (ג'ורג' ציין שמדובר ב-blaupunkt לדעתו).

4. בגדול אני מעדיף לא לחתוך/להדביק ולשנות את המראה הנוכחי החלק. אפשרי בגדול? והאם החשש שלי משינוי מראה פנים-הרכב לטובת השדרוג מוצדק..?

תודה חבר'ה.

פורסם

אתה לא מגיע לחנות ושומע שם, כי ישמיעו לך על הקיר, וזה שונה מהרכב, אני ממליץ לך להגיע למפגש או שניים ולשמוע אצל אנשים שיש להם סטים ברמת המחיר שאתה מחפש וכנראה שגם שאר רכיבי מערכת באותה הרמה.

ניתן להתקין סטאפ פשוט ללא שום שינוי אסטתי, במקרה הכי גרוע, אולי יתווספו לך זוג טוויטרים קטנים בפינה כלשהי על הדשבורד, כאלו שתמיד תוכל להסיר ללא שום פגיעה במקוריות הרכב.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
יש לך בדש בורד מקום לטוויטרים ככה שאין צורך לחתוך ולשנות את המראה הפנימי

ג'ורג'=גיורא

זה נכון.. :wink:

אתה לא מגיע לחנות ושומע שם, כי ישמיעו לך על הקיר, וזה שונה מהרכב, אני ממליץ לך להגיע למפגש או שניים ולשמוע אצל אנשים שיש להם סטים ברמת המחיר שאתה מחפש וכנראה שגם שאר רכיבי מערכת באותה הרמה.

ניתן להתקין סטאפ פשוט ללא שום שינוי אסטתי, במקרה הכי גרוע, אולי יתווספו לך זוג טוויטרים קטנים בפינה כלשהי על הדשבורד, כאלו שתמיד תוכל להסיר ללא שום פגיעה במקוריות הרכב.

אחלה. מתי המפגש הקרוב והיכן?

אשמח לקבל המלצות (בפרטי) מחברי הפורום לעסק אמין לקניה והתקנה (מרכז הארץ וחיפה).

האם קניה של קומפוננט יד2 היא דבר כדאי? ז"א, יש שחיקה ממשית ברכיבים?

ועוד שאלה, שכבר קבלתי עליה תשובה חלקית - האם החלפה של מערכת רדיו-דיסק תביא לשינוי ממשי באיכות של הקומפוננט העתידי שלי?

פורסם
לא הייתי הולך רק על טויוטרים זולים לא שווים שקל ,תעבור בכמה חנויות תראה מה ניראה לך מתאים

מאמץ את ההמלצה..

• תוכן חדש...