Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי הרבה דברים קטנים שעשיתי ברכב ואמרתי לעצמי שהו יותר אני לא נוגע ברכב הגיע המתנה הכי גדולה.

היום ניכנסתי לרכב אני מניעע ופשוט רעש חזק מכיוון המנוע בהתחלה חשבתי נישבר הדוד אני יורד מיתחת לרכב לא רואה שום דבר חריג.

פותח מיכסה מנוע הכול רועד עושה רעש והסל"ד חוגג לו בין 1 ל 0 הרכב כימעט היתכבה אבל אז הסל"ד עלה וכול היה בסדר.

עכשיו הגיעה מצב הנסיע הרכב לא עושה רעשים עד 3 סל"ד ברגע שזה נוגע ב 3 ויותר המנוע פשוט ניקרע הכול רועד.

גם הביצויים ירדו הרכב בקושי נוסע בעלייה ועושה פשוט רעש מפחיד.פירקתי את כול הפלגים עצתה זה לא הבעיה עדיין היה רעשים.

אחד אמר להניע וליפתוח מיכסה שמן וליראות אם יש עשן אז תגיד שלום למנוע.פתחתי הנעתי לא היה כלום אבל עדיין יש רעש ורעש של פיצוצים קטנים אחרי 3 אלף סל"ד.

הרכב המדובר זה סובארו אימפרזה 98

אני מחר חושב לפרק את סעפת היניקה ולנקות וליראות ששום דבר לא נישבר,אחד אמר לי ביכלל שזה קשור לחישן ולהחליף את כול ה 3 חיששנים שיש על הסעפת יניקה.

ועוד מחשבה שעלתה לראש יש מצב שמשהו ניכנס לי למערכת פליטה וביגלל זה יש רעידות ופיצוצים ביגלל שהוא לא יכול להוציא הכול לפחוץ?

או שיש מצב צריך לעשות כיוון הצתה חדש?

עד היום לא עשיתי כיוון הצתה ברכב הזה.

תודה מקווה שתעזרו לי בהקדם אני פשוט עדיין בשוק ממה שקרה לי.

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

Life's too short, we're here for a good time, not a long time. -Colin McRae

פורסם

כן ושככתי לציין דבר מאוד חושב לרכב היה בעיות היתחממות חודש שלם עד שעשיתי בטרמוסטט חור נוסף ועשיתי נקוי רדיאטור.

והיום ליפני שעה בדקתי שוב את המנוע היה שמן בפילטר.האם אני יכול להיפרד מהמנוע כבר עכשיו או עדיי ליסוע למוסך?

פורסם

היום בוקר ניתקתי את המצבר ל30 דקות לעשות ריסט למחשב אחרי 30 דקות חיברתי הכול הסל"ד היסתדר עובד בדיוק כמו ליפני אבל נישערה הבעיה של אין כוח לרכב ורעש חזק ב 3 סל"ד.

למישהו היה כזו בעיה?

מקווה שמישהו פה יכול לעזור לי.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
סליחה על ההקפצה אבל איך פתרת את הבעיה בסוף?

בפעם הראשונה עשיתי לרכב אינפוזיה ותידלוק דלק 98 (זה מוסך אמר שכדי אז פשוט עשיתי) ונסיעה של 30 ק"מ.

ועכשיו בפעם השנייה שזה קרה כבר לא עוזר פה אינפוזיה ולא כלום.בדקתי עם שעון קומפרסיה וראיתי שיש לי בוכנה אחת שעושה 1.5 באר לאומת 9.5 שצריך להיות בכל בוכנה.

אז או השסתומים הלכו או הבוכנה עצמה,המנוע כבר גמור ועייף ואני רק מחכה לעבור את הטסט השנתי ואז אני ישים מנוע חדש.

ואיך אני יודע שהמנוע גמור עוד בקנייה של הרכב ליפני שנה הוא עשה בעיות וגם שקניתי אותו היה לו בעית היתחממות (יש פה בפורום גם את הנושא הזה שפתחתי),ואז עשיתי לו קלאץ חדש.בקיצור בגלל ההזנכה של הבעילים בקודמים כל זה קרה.

פורסם
בפעם הראשונה עשיתי לרכב אינפוזיה ותידלוק דלק 98 (זה מוסך אמר שכדי אז פשוט עשיתי) ונסיעה של 30 ק"מ.

ועכשיו בפעם השנייה שזה קרה כבר לא עוזר פה אינפוזיה ולא כלום.בדקתי עם שעון קומפרסיה וראיתי שיש לי בוכנה אחת שעושה 1.5 באר לאומת 9.5 שצריך להיות בכל בוכנה.

אז או השסתומים הלכו או הבוכנה עצמה,המנוע כבר גמור ועייף ואני רק מחכה לעבור את הטסט השנתי ואז אני ישים מנוע חדש.

ואיך אני יודע שהמנוע גמור עוד בקנייה של הרכב ליפני שנה הוא עשה בעיות וגם שקניתי אותו היה לו בעית היתחממות (יש פה בפורום גם את הנושא הזה שפתחתי),ואז עשיתי לו קלאץ חדש.בקיצור בגלל ההזנכה של הבעילים בקודמים כל זה קרה.

איך אתה יודע כמה צריך להיות בבוכנה? יש לך שעון כזה או שהלכת למקום שבודקים?

פורסם
איך אתה יודע כמה צריך להיות בבוכנה? יש לך שעון כזה או שהלכת למקום שבודקים?

בדקתי עם שעון שיש לי בבית אתה מבריג אותו במקום אחד הפלגים בבוכנה שאתה רוצה ליבדוק.

בדקתי את כמות הבאר שצריך להיות לפי האוטודטה וגם לפי אנשים שכבר עשו את וגם לפי פורומים בחול.

• תוכן חדש...