Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בחודש האחרון התחילה אצלי תופעה חדשה באימפרזה 2006 ,

יש לי מערכת שכוללת דבל דין עם מגבר V15 סתם מגבר זול וחלש, ויש לי סאב של פיוניר 1400W ,התקנתי אותה לפני איזה שנה מאז הכל עובד טוב ובזמן שאני מדליק אורות בלילה עם מערכת אף פעם לא ראיתי שהאורות רוקדים עם הבאס, אבל מלפני איזה חודש התחלתי לראות בלילה שעם כל מכה של באס האורות רוקדים ומעמעמים אבל לא חזק אלא סתם הבהוב אבל עוצמת האור מרחוק לא יורדת.

וחשוב לציין שלפני שנה בדיוק התקנתי מצבר חדש של שנפ 60A רגיל.

האם זה אומר שהמצבר נחלש? כמה זמן אמור להחזיק מצבר?

ואם זה לא קשור למצבר אז מה הבעיה פה ומה הפיתרון?

תודה רבה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

פנה לחשמלאי רכב שיבצע בדיקת זליגה ועומס.

גם אני סובל מאותה בעיה הולך לשים סכום כסף לא זעום לשידרוג מערכת החשמל שלי.

זה לא אומר שגם אתה חייב או תצטרך אבל כדי לדעת איפה הבעיה תצטרך לפנות קודם לחשמלאי רכב.

אגב איזה חיווט חשמל הולך למגברים ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אבל אני יש לי מגבר זבל סיני קטן ובכלל לא מספיק לסאב שיש לי ואני רוצה להוסיף מונובלוק רציני עם חיוט חדש 4G אבל בנתיים האם באמת צריך וכדאי להתקין קבל? ואין דרך אחרת לפיתרון?

ואם באמת צריך קבל למה הבעיה הזאת לא התחילה מהיום הרשאון שהתקנתי את המערכת לפני שנה?

בקשר לחיווט יש לי סתם כבל 10G שהולך למגבר.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

תעשה חיפוש על קבל למה צריך אותו ומתי דובר פה הרבה עליו.

לא תדע איפה הבעיה שלך אם לא תפנה לחשמלאי.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...