Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי רכב מסוג הונדה סיוויק האצ''בק שנת 1998 גיר ידני מנוע 1400.

בקרוב אני עושה לרכב טיפול 10000

רציתי לדעת איזה סוג שמן כדאי לשים בגיר ובמנוע?

תזכורת

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=43

ראיתי שם שהוא ממליץ על שמן 10W30 , מכיוון שאני לא מוצא אותו כמעט בחנויות, רק באינטרנט בחנות אחת, רציתי לדעת האם זה אקטואלי.? או שמא במשך הזמן יצא שמן חדש וטוב יותר לרכב מסוג זה, או שמומלץ לשים שמן אחר לגיר שלי?

עומרי

ד"א זה היחיד שמצאתי אני לא יודע אם הוא נמצא במלאי לא בדקתי בחנות

http://www.laoreng.co.il/?CategoryID=241&ArticleID=187

אשמח לתשובות

תודה מראש לעוזרים

פורסם

שמן גיר בהונדה אך ורק מקורי! 60 ש"ח ליטר (צריך בערך 2.5 ליטר).

שמן מנוא חצי סינטטי מצוין למנוע את יכול להשתמש תוצרת מוביל או AGIP

שניהם מצוינים לרכב.

פילטר שמן גם אך ורק מקורי ברכבי הונדה. 100 ש"ח במורשה

אל תקנה פילטר מקורי בחנויות רק במוסכים מורשים קרו לי מקרים שקניתי מקורי בחניות חלפים והמנורת שמן הייתה נדלקת כמה שניות גם אחרי הנעה אחרי שהתחלתי לקנות במורשה לא נדלקת למאית שניה אפילו.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

הייתי היום בטיפול 150K, במוסך משתמשים בשמן מתוצרת "דלק", 10W40 חצי שקר כלשהו. פילטר שמן לא ראיתי אבל בחשבונית מופיע 98 שקלים לפני מע"מ. נצא מנקודת הנחה שכנראה הכניסו אותו וזה מקורי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
שמן גיר בהונדה אך ורק מקורי! 60 ש"ח ליטר (צריך בערך 2.5 ליטר).

שמן מנוא חצי סינטטי מצוין למנוע את יכול להשתמש תוצרת מוביל או AGIP

שניהם מצוינים לרכב.

פילטר שמן גם אך ורק מקורי ברכבי הונדה. 100 ש"ח במורשה

אל תקנה פילטר מקורי בחנויות רק במוסכים מורשים קרו לי מקרים שקניתי מקורי בחניות חלפים והמנורת שמן הייתה נדלקת כמה שניות גם אחרי הנעה אחרי שהתחלתי לקנות במורשה לא נדלקת למאית שניה אפילו.

אפשר בבקשה יותר פרטים לגבי שמן גיר? סוג וכו'? כי שמעתי שאיציק מהפורום ממליץ על שמן מינרלי

פורסם

שמן גיר מקורי במוסך הונדה עולה כ-40 ש"ח לליטר (קניתי לפני כמה חודשים). -צריך כ-2.2 ליטר.

המעבר לשמן הזה היה מורגש ביותר!

שמן מנוע - קנה מוביל 10W40 חצי סינטטי.

כמו שנאמר, פילטר שמן מקורי בלבד. סע לשלום.

פורסם

רוב הפורומים של הונדה בעולם ממליצים על שמן גיר מקורי בלבד,

העברת ההילוכים חלקה יותר ואין רעשים מיותר.

יש כאלה שאומרים שהשמן גיר של הונדה הוא בעצם שמן מנוע 10-40 בלבד

וחלק אומרים שזה נכון אבל עם עוד תוספים לשמירת הגיר.

שיהיה שבוע טוב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...