Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש תיק גב ללפטופ 13.3". חשוב לי בעיקר שהוא יהיה קומפקטי, אבל שיהיה ניתן להכיס לתוכו גם ספר או שניים.

יש לי היום תיק של SWISS GEAR שעושה עבודה טובה, אבל הוא קצת מגושם וקצת נמאס לי ממנו.

ביקרתי באופיס-דיפו וראיתי שני מועמדים טובים, אחד של Case Logic והשני של Targus.

אני מעוניין לראות עוד תיקים על מנת להשוות.

לחנות של קרמפלר בתל-אביב אני לא יודע אם אני אגש, המחירים שלהם קצת גבוהים מידי לטעמי.

האם ישנן חנויות מומלצות במרכז לתיקים שכאלו?

האם יש לכם המלצות מנסיונכם?

תודה :)

!AWDSOME

פורסם

גם לי היה תיק של SWISS - גם לי הוא היה מגושם (במיוחד ל13" שהוא מחשב קטן) - הוחלף בתיק רגיל + נרתיק ללפטופ (התיק ספציפית של אלמנט - שאין בארץ , הנרתיק יעודי ללפטופ שלי - http://www.goincase.com/products/detail/neoprene-sleeve-plus-cl57408 ).

התיק מספיק בדיוק ללפטופ + ספר 2...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

הנסיון שלי מצביע על כך ש"תיק ללפטופ" זה לא בהכרח מוסיף (בהיבט הפרקטי) ולפעמים אף גורע (בהיבט הכלכלי).

לכל תיק גב איכותי בימינו יהיה תא מרופד למחשב נייד. חפש תיק אורטופדי קל משקל, עם הרבה כיסים לאביזרים,

עמיד במים ומחומרים איכותיים, ותמצא את מבוקשך. זה שקוראים להם "תיקים ללפטופ" לא מבטיח אורך חיים גדול

יותר או נוחות גבוהה יותר. הנסיון הכי טוב שלי עד כה הוא עם תיק גב של HP (תוצרת סין) שבנוסף ללפטופ בגודל

מלא יכול להכיל גם כמה עשרות אביזרים, GPS, ספרים, סנדוויצ'ים, בקבוקי מים וכו'. מאד שימושי בטיסות, כשאני

נוסע עם משקל עודף - התיק פשוט בולע כל דבר שאני מכניס לתוכו. וכן, הוא גם נח למדי. המחיר? 11 דולר.

בתקציב בינוני-גבוה, תיקי הגב של Deuter הם המוצרים הכי איכותיים שאני מכיר בארץ. ניתן לקנות אותם בכל

רשתות הציוד למטיילים, או להתרשם בחנות ואז להזמין באיביי (לא תמיד זול יותר).

אם התקציב אינו מוגבל ואתה רוצה להיראות ממש מגניב, בדוק את היצע התיקים לאופנוענים בחנויות הרלוונטיות.

העיצובים שם ברמה אחרת לגמרי, ומבחינת איכות החומרים והנוחות הארגונומית, לא תמצא להם מתחרים בשוק.

419b6066F2L._SL500_AA280_.jpgaxioswift.jpg

בהצלחה.

פורסם

ברח' יהודה הלוי בת"א יש חנות תיקים בשם אלתר. בכל פעם שבמוסף כלכלה של סופ"ש בעיתון ידיעות אחרונות מתפרסם מכרז של תיק כלשהו, החנות הזאת בד"כ נותנת מחיר זול משמעותית ממחיר השוק.

אם אתה נמצא באיזור, אני ממליץ לך בחום לקפוץ לשם. יש שם מבחר גדול מאוד של תיקים ואפשר גם להתמקח קצת על המחיר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הנסיון שלי מצביע על כך ש"תיק ללפטופ" זה לא בהכרח מוסיף (בהיבט הפרקטי) ולפעמים אף גורע (בהיבט הכלכלי).

הכוונה כמובת הייתה לתיק שבו יש מקום ללפטופ. לא ממש משנה לי אם החברה שמייצרת אותו מגדירה אותו כ"תיק ללפטופ".

אלעד, האם התכוונת לחנות הזו? http://www.alter.co.il/

תודה לכולם, אשמח לשמוע עוד המלצות אם יש.

!AWDSOME

פורסם

קניתי בשבוע שעבר תיק של SWISS (המקורי שנמכר באופיס דיפו, לא החיקויים שנמצאים בחנויות הרגילות שכבר קניתי 2 כאלה והחזרתי) ואני מאוד מרוצה.

גם מאוד קל,גם מאוד איכותי. נכנס שם קלסר ,ספרים וגם מחשב נייד.

כתפיות ארגונומיות ואיזור ארגונומי בגב, מאוד נוח.

וגם מראה מכובד, לא נראה כמו תיק של ילדים (בכל זאת, MBA תואר שני)

רואים שזה מוצר איכותי לפי איכות התפירה, הרוכסנים התאים הצדדיים וכו'.

בחנתי גם תיקים של CASELOGIC וJANSPORT ולא היה משהו ברמה הזו...

בדוק גם ב TIKS.CO.IL

הייתי אצלם בחנות (פיזית) בראשל"צ , יש להם מחירים טובים מאוד , אבל לצערי ספציפית התיקים של SWISS שהם מחזיקים שם הם מייצור שונה ולא איכותי ביחס לזה של אופיס דיפו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...