Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם בוקר טוב!

לאחר מחשבות ארוכות על איזה רכב לחפש, הגעתי למסקנה שאני הולך על הפולו כאשר מדובר על שבת 2006-2008 (מה שאני אמצא הכי שמור), הגעתי למסקנה הזאת כי זה רכב שמאוד תפס את העיין שלי, תחושה נעימה להיות בפנים, מבחינת דלק הוא בסדר והבנתי שהוא אמין גם)

אז ככה, יש לי אפשרות אולי לקנות מזדה 1.6 דגם הליסינג משנתון 2008.

אני יודע שיש הבדל גדול בין הרכבים אבל גודל של רכב לא ממש משנה, את 2 הרכבים אני אוהב מבחינת סטייל של יופי חיצוני ושל הבפנים.

רציתי לשאול אתכם מה דעתכם את המזדה הזאת מבחינת:

*כוח: אני יודע שהמזדה תהיה יותר חזקה מהמנוע 1.4 של פולו (השאלה באמת בכמה כי אני לא באמת צריך טיל בליסטי) מה עם המנוע 1.6 של פולו? שווה בביצועים מול ה 1.6 של מזדה?

*דלק? המזדה תהיה ממש לא חסכונית? מה התוצאות שלה בערך?

*אמינות?

*שווה לקחת רכב מליסינג 2008 שגמע כבר משהו כמו 120K ק"מ בניגוד לפולו שלרוב עשתה 30-60K ק"מ בשנתונים הללו ?

*לא יהיה לי קשה למכור את הרכב אחרי זה?

כי השוק מציע המווןןן רכבים כאלה ודווקא ראיתי שהפולו השמורות עפות אחרי כמה ימים

*מבחינת מחיר- במחיר שאני מביא פולו 2006 אני מביא את המזדה שזה בערך 60K ש"ח

מה אתם אומרים? על מה אתם הייתם הולכים ותחשבו שאתם במצב שלי (שלא משנה לי באמת גודל הרכב)

סליחה על החפירה ותודה לעוזרים! :)

פורסם

תחשוב שאתה מנסה למכור היום מזדה 3 שנת 2005 שחוץ מ 120K ק"מ שעשתה בליסינג עשתה בשנתיים עוד 40K ק"מ אצלך.

רכב בן 5. ועכשיו משחק קטן, פרסם מודעה פיקטיבית ביד 2 :

למכירה מזדה 3 2005 יד II פרטית יד I ליסינג , 140K ק"מ ללא תאונות, ותנקוב במחיר שאתה דורש.

תחזור לעדכן בפורום אחרי שבוע כמה טלפונים היו ואיזה סכומים הציעו לך.

מקווה שעזרתי.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

נראה לי שענית לי לפי אופי ההודעה (בקטע טוב כמובן לא מתלונן חח)

אז באמת לא שווה לי החסכון במחיר של המזדה מול הפולו (מבחינת מחיר הרכב) כי גם למכור אותו אני אמכור ביותר זול ובטוח שיהיה לי יותר קשה.

מה שבנוסף אני מתכנן להיות עם הרכב הזה איזה 6 שנים, נראה לי מתכון לאסון :/

תודה!

פורסם

אתה אופטימי אם אתה חושב שתמכור בזול.

בגלל ההצפה של רכבי ליסינג תנאי מימון ואחריות סוג ז' שהם נותנים, אנשים לא יתקשרו אליך בשביל לנהל מו"מ על המחיר.

ואם אפשר לחדד שיהיה ברור, לא יתקשרו אליך, כשיש כמו זבל מזדה 3 ב 100 ש"ח לחודש בפריסה ל 5 שנים.

מי שכן יתקשרו אלה סוחרים, ואתה תזהה אותם לפי המשפט הבא "מחירון פחות 20K אני קונה עכשיו את הרכב בלי בדיקה".

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...