Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי הצעה לקנות אימפרזה WRX 2006 ,

השאלה שלי היא בנושא הביטוח.

הביטוח מקיף יעלה לי בשנה סיבות 20,000ש"ח +3000 חובה.

אז חשבתי לקנות אותה ולעשות רק ביטוח חובה+ צד ג אז יצא בשנה 4000ש"ח, מה דעתכם?

האם כדאי לי?

האם צד ג מכסה גניבה או שריפה?

ומה דעתכם בכלל?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

שאלה לי אליך: אם תהיה לך תאונה קטנה - יהיו לך 40,000 ש"ח לצורך התיקון? או למעלה מ-100,000 אם הרכב נגנב? אל תקנה רכב שאין לך יכולת לתחזק אותו (והביטוח הוא חלק מהאחזקה, בודאי ברכב יקר שכזה). אם אתה מוכן לסכן את כספך - זבש"ך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

צד ג' לא מכסה גניבה או שריפה, צד ג' זה לדוגמה במקרה שיש תאונה ואתה אשם, לא אתה תשלם מהכיס שלך את הנזק שגרמת, אם זה ברכוש או בנפש, אלא הביטוח.

ועוד סיפור שאולי יעניין אותך :

חבר מהעבודה שלי החזיק סובארו 99 GT שהשקיע בה לא מעט כסף, היה לו רק ביטוח חובה וצד ג', בגלל העלויות המטורפות של מקיף, אחרי שפרסם אותה למכירה וכבר היה לו קונה רציני, היא נגנבה, והנה נמחקו 60 אלף ש"ח.

הרכבים האלה מאוד גניבים לפי מה שאני יודע, ככה שאם אתה לא יכול לממן ביטוח מקיף, רד מזה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אין שום סיבה שלא תמצא ביטוח זול יותר. חובה הוא 3000 רק אם הוצאת רישיון אתמול, בערך, ו-20000 למקיף זה אפילו יותר מופרך.

עכשיו, אם אתה באמת בן 17, מראש לא הייתי ממליץ לך להכנס להרפתקה כזו. אבל בהנחה ואתה לא - לרכב מהסוג הזה, על אחת כמה וכמה חשוב לעשות מקיף, במידה וכספך חשוב לך. זה הרי רכב ספורטיבי ומה לעשות - הסיכוי שלך לתאונה הוא יותר גדול מברכב רגיל, בו בוודאי תנהג אחרת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא הייתי חושב על זה אפילו.

אם אין לך תקציב לביטוח,ף וותר על הרכב.

חוץ מזה, גם אני חושב ש20K זה יותר ממופרך, בצע סקר שוק מעמיק יותר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

היית משאיר ברחוב מזוודה עם 120,000 ש"ח במזומן?

מה שאתה עונה לעצמך, זה אותה התשובה לשאלה ששאלת.

אם אין לך מספיק כסף לעשות ביטוח, אתה לא מספיק עשיר לעשות צד ג' בלבד.

פורסם

לי ברכב כזה מקיף עלה 6000 וחובה 2200. נהג צעיר.

איך הגעת ל 20000 שח מקיף....

אם אתה נהג חדש, אני ממליץ לך לא לרכוש רכב כזה. הרכב הזה הוא סכנה לנהג חדש וחסר נסיון.

ואם יהיה לך כזה. אתה תראה שהוצאות הביטוח יתגמדו בהשוואה להוצאות השוטפות והדלק ברכב הזה.

פורסם

לגבי מחיר הביטוח בדקתי בכמה חברות וזה 20,000+ כי אני בן 19 עם רשיון שנתיים,

והבנתי שעד גיל 24 אין מה לדבר על הנחה משמעותית במחיר המקיף לרכב זה.

אז אם מישהוא מכיר חברת ביטוח שתתן לי מקיף במחיר סביר מאוד אני אשמח לדעת.

פורסם

אכן מחיר בשמיים...

צד ג' כשמו כן הוא מכסה צד שלישי (לא אותך) - כלומר אם נכנסת במרצדס, לפחות לא תאלץ לשלם על הנזק שגרמת לו, רק על שלך.

אין כל ביטוח על הרכב.

מסכים עם מה שנאמר פה, זה לא רכב זול והוא גם יחסית גניב, הסיכון גדול מידי לטעמי. יחד עם זאת, אם אתה משלם חובה וג' היחיד שיכול להפגע כלכלית זה ...אתה. אז השיקול שלך.

לגופו של הרכב - אכן מדובר ברכב שדורש מיומנות מסויימת והמוווון שיקול דעת.

אני גם יכול להגיד לך שאחרי גיל 24 תוכל לשלם כרבע מהסכום שציינת (מקיף בלבד). אולי שווה לחכות, מכל הסיבות.

פורסם

לא יודע למה אבל אני כבר כמה שנים מלפני שהוצאתי רשיון ולפני שלמדתי נהיגה ראיתי את האימפרזה טורבו על הכביש ומאז אני אומר אני חייב לקנות את האוטו הזה,

עכשיו בקשר למחיר הרכב עצמו ועלויות התחזוקה וטיפולים ודלק אין לי בעיה עם זה אני יכול לשלם,

גם מיומנות ואחריות בנהיגה לא חסר לי בכלל ואני שולט בכלל רכב שיתנו לי.

רק הבעיה היחידה שלי היא מחיר הביטוח, אנחנו במשפחה כבר רגילים תמיד לעשות ביטוח מקיף כל החיים אז גם אני לא משוכנע ולא רוצה לעשות ביטוח צד ג כי אם אעשה את זה בטוח יקרה מצב של דווקא בגלל.

אז אין מה לעשות אני חייב לחקות כמה שנים ולתפוס את העצבים שלי.

טוב בסדר חברים תודה רבה על העזרה.

פורסם

האמת שאני מעוניין רק ב WRX 2005 ומעלה אבל אני מעדיף את ה 2006 צורה חדשה,

כי GT שנת 99 היום תמצא רק יד 8 שנסעה הרבה וגם סבלה הרבה ורובן משופרות בהגזמה ולך תתחיל לתקן ותשקיע ותשפץ.

אז בנתיים אני אחפש עוד הצעות ביטוח אולי יהיה משהו כדאי.

פורסם

בלי קשר לענייני ביטוח וכו', בחור בן 19 לא צריך להתקרב לרכבים מהסוג הזה.

אתה מתאבד ורוצח אחרים על הדרך אם אתה חשוב לעלות על רכב כזה ולעשות שטויות (ואני בטוח שהרוב קונים WRX לא בשביל לנסוע מהסופר לבית ב50 קמ"ש).

פורסם

לא הייתי פוסל את כל ה-GT. אני חושב שאפילו עכשיו יש אחת כחולה למכירה, נראית שמורה ולא משופרת - אולי תבדוק ותופתע.

אני לא אוהב להטיף מוסר לחברה צעירים ולהחליט איזה אוטו כן או לא בשבילם, יש מבוגרים שלא הייתי נותן להם בחיים אוטו עם יותר מ-72 כ"ס על גלגלים קידמיים ויש חברה צעירים שבהחלט ראויים לאמון הבסיסי. יחד עם זאת, אני חושב שהכי טוב לשמור על צניעות, כשלוחצים על מכוניות כמו ה-WRX (וכל אוטו לצורך העניין) תמיד יכולות להיות הפתעות. ככול שאני לומד יותר, אני מבין כמה עוד יש ללמוד, אבל זה גם חלק מהכיף. (זה על מה שאמרת על זה שאתה שולט על כל אוטו וכו' - מבלי להכיר אותך אני אומר - אתה לא.)

לעניין שלשמו נפתח התרד - GT וגם WRX ישנות יותר יכולות להיות אוטו לא רע. פשוט צריך לחפש אחת שמורה ולהיות מוכן לשלם מעל מחירון יצחק לוי כשתמצא.

אבל מניסיון - יש מכוניות כיפיות לא פחות (שלא לומר הרבה יותר) שאפילו זולות יותר לאחזקה - למשל קליאו ספורט. עשיתי סיבוב על אחת בהזדמנות - מספקת כיף בכמויות בלתי רגילות (ואני משווה ל-WRX 2006 :)) יש גם אחרות - גולף GTI (לא נהגתי), מיאטה (אוטו ספורט מדהים!) וכו'. גם האיביזות למיניהן יכולות להיות התחלה יפה, בטח יותר מהסובארו הנוכחית שלך, שהיא רכב משפחתי לכל דבר בסופו של יום.

• תוכן חדש...