Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

שבוע הבא אני קונה רכב אחריי שחסכתי ויש לי התלבטות בין 3 רכבים שהציג (הבחירה היא רק בין ה-3 לא להציע רכבים נוספים)

אני יביא קטגוריות ותמלאו איזה רכב עדיף בכל קטגוריה ..ולבסוף את הבחירה שלכם (אני יביא דוגמאsmile.gif

חשוב לציין שאני מתגייס עוד 4 חודשיים ואני יהיה לוחם אז אני יסע ברכב פעם בשבועיים וברגילות שאני יקח!

ההתלבטות היא בין שלושת אלה:

1)פיאט בראבה XS שנת 97 ידני 1.6

2)יונדאי אקסנט LS שנת 97 ידני 1.5 ,3 דל'

3)פיאט פונטו SX75 שנת 97 ידני 1.3

פרמטרים:

-----------------

אמינות המנוע:___________

מחיר חלפים וטיפולים:________

צריכת דלקה כי זולה:_________

רמת איבזור:__________

יופי(לדעתכם):________

מסקנה(הרכב שאתם הייתם קונים):_______

------------------------------------------------------------------------

דוגמא לשלי לפי מה שאני יודע(לא מבין הרבה)

אמינות המנוע:יונדאי אקסנט

מחיר חלפים וטיפולים:פיאט פונטו

צריכת דלקה כי זולה:הבנתי כולם אותו דבר בערך 1:17 (לפי מה שהבנתי לא יודע עם זה נכון)

רמת איבזור:פיאט בראבה

יופי(לדעתכם):יונדאי אקסנט

מסקנה(הרכב שאתם הייתם קונים): עדיין מתלבט

פורסם

המומלץ ביותר הוא מרצדס ירוק של אגד.

תרכוש רכב ותתן לו להחליד לפני הבית? לפי הפוסט שלך אתה חושב שתגיע לסופשבוע פעם בשבועיים, יש לי חשש שאתה אופטימי (תכונה טובה לכשעצמה) ושלמעשה תדירות ההגעה שלך הביתה תהיה נמוכה בהרבה. בינתיים הרכב יעמוד, יחליד ויאבד את ערכו. מעבר לכך, משכורתך בעת השירות תכסה, במקרה הטוב, מחצית מעלות החזקת הרכב, כך שאו שתכנס לחובות או שיהיה עליך לשנורר כסף מהמשפחה.

לדעתי - עדיף לך להסתפק ברכב של אבא\אמא בסופי השבוע שבהם תהיה בבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תעשה לעצמך טובה חבר, ואל תקנה רכב.

ארבעה חודשים באוטובוסים ומוניות לא הרגו אף אחד.. ותהנה מהחיים, חבל להכנס לדבר כזה.

אוטו זה לא נכס, ולא השקעה, זה הוצאה.

גם תהיה בקרבי, אתה לא תהיה כל שבועיים בבית, ורגילות תקבל בעיקר בחלומות שלך או פעם בשנתיים.

לא יהיה לך כסף להוציא על סיגריות, אתה רוצה להחזיק רכב? מיותר, אל תעשה את זה לעצמך,

וגם אל תעשה את זה לאוטו שישאר זרוק שבועיים שלושה או ארבעה ותצטרך כל הזמן למצוא אנשים שיניעו לך

אותו כדי שלא ילכו לך חלקים וכל מיני שטויות שכאלה. פשוט עזוב.

תשים את הכסף בתוכנית חיסכון, וברגע שאתה יוצא מהצבא, אתה תקבל עוד 8 אלף שקל מענק שחרור,

ככה שתוכל לקנות רכב טוב יותר, בתור אחלה מתנת שחרור.

בהצלחה.

רותם.

• תוכן חדש...