Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקופ : צוות טופ גיר מצלם בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 353
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גדול!

(צבעי הסוואה? מעניין מה ירקחו שם הפעם)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בטח כמו שהם הציגו את הונגריה(?, אם אני לא טועה זה היה שם) שהם עברו בכפרים הכי עניים שלהם והראו אנשים מוזרים. חוץ מזה הם גם הראו מכוניות ממש יקרות אבל אי אפשר למצוא כאלה כאן...

פורסם
בטח כמו שהם הציגו את הונגריה(?, אם אני לא טועה זה היה שם) שהם עברו בכפרים הכי עניים שלהם והראו אנשים מוזרים. חוץ מזה הם גם הראו מכוניות ממש יקרות אבל אי אפשר למצוא כאלה כאן...

יופי, אז יש להם מה לחפש בשכונה ד' בב"ש.

פורסם

הבנתי שבשעות הבוקר ערבו להם 5 ניידות של בוחנים שטענו שהם עושים תחרויות והורידו את שלושת הרכבים מהכביש על שינוי מבנה. אחת הורדה על נרגילה שלא רשומה ברשיון, השניה על צבעי הסוואה לא חוקיים והשלישית על קלארקסון שמסתיר את שדה הראיה עם הראש שלו.:lol:

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שהם לא הולכים להחמיא לנו על תרבות נהיגה , כבישים מהנים וכו'.

אם מישהו פוגש אותם במקרה שימליץ להם על אחד ממפגשי הרכב, מי יודע אולי הם ישלבו פתאום איזה מפגש כזה בתוכנית.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
מעניין איך יציגו אותנו :?

255876090_74fa2f4b5b.jpg

This is a camel. It is, together with the Merkava tank, the most often used form of transportation in Israel.

:lol:

מה נראה לך שבריטי ממוצע כבר יודע על ישראל?

אם מישהו פוגש אותם במקרה שימליץ להם על אחד ממפגשי הרכב, מי יודע אולי הם ישלבו פתאום איזה מפגש כזה בתוכנית.

איפה זה עם המוריס מרינה, שיזרקו לו פסנתר על האוטו :-P.

וברצינות, לא כדאי, כי משתתפי המפגש יעשו מעצמם צחוק מול כל העולם. אתה מבין, מה שרואים כאן במפגשי רכב "ספורט", בריטים רואים אצלם במגרש חניה שכונתי ממוצע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מה נראה לך שבריטי ממוצע כבר יודע על ישראל?

תאמין או לא, אבל כשהייתי בן 14 נסעתי למחנה קיץ באנגליה ואחד הקטעים שאנחנו הישראלים הרצנו שם זה שאנשים באמת חשבו שאין מכוניות, כולם נוסעים על גמלים והחשמל שלנו מופק ע"י צואת גמלים.

לא רק בישראל בורים :-D

TFSI Power

• תוכן חדש...