Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גדישה ב-206

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5711 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החלום שלי זה לגדוש ב-206 שלי

הרכב 206 1.4 8V ידנית דגם מנוע KFW

הרכב במצב פיקס 100%, עבר ישור קו מלא!

עכשיו אני לא מכיר דגמים וכו'

אשמח לקבל דגמים וקישורים לאן לפנות.

אשמח לקבל עזרה של דגמים אפשרים וחלקים שאני יזדקק להם

הציפיות שלי זה לא להגיע ל400 כוח סוס!

אני רוצה גדישה של 0.6-0.8

טורבו כמה שיותר קטן יותר טוב שיהיה אפשר להסתיר אותו

אני רוצה לעשות להסתיר את הפרוייקט כמה שאפשר!

לא רוצה משהו ראוויטני, אני מתכוון לעשות את זה כמה שיותר דסקרטי ומוסתר

תודה רבה מראש לכול העוזרים

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
עם מנוע 1.4, וגדישה של 06, 08 ועוד עם טורבו קטן

אתה רק יכול לחלום להגיעה לאזור ה400. וגם זה בקושי.:roll:

מה התקציב שלך לכל עניין?

שלום לכולם.

החלום שלי זה לגדוש ב-206 שלי...הציפיות שלי זה לא להגיע ל400 כוח סוס!

אני רוצה גדישה של 0.6-0.8

טורבו כמה שיותר קטן יותר טוב שיהיה אפשר להסתיר אותו

אני רוצה לעשות להסתיר את הפרוייקט כמה שאפשר!

הבנת הנקרא?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חלומות לחוד וציפיות לחוד חבריקו:-P

אם אתה רוצה להסתיר את הפרויקט כמה שאפשר אז הכי טוב להתחיל בלא לפרסם אותו בפורום ציבורי שפתוח לכולם.

תתחיל לבדוק פרויקטים שבוצעו בחו''ל ובדוק אמינות של המנוע עם הטורבו, אני לא חושב שבוצע בארץ פרויקט כזה, ככה שזה די סיכון.

אם יש לך עוד מנוע ספייר אז זה מצוין:-)

וזה לא מתסכם רק בטורבו למקרה שלא ידעת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

א. מה התקציב ?

ב. יש קיטים מוכנים.

ג. יש ניסיון בארץ.

ד. לגודל הטורבו אין ממש קשר ליכולת או לאי היכולת להסתירו,

מדובר בהבדלים של כמה ס"מ בגודל בין K03S פיצפון ל- GT3076 שנחשב לגדול (מאוד).

זה לא שאחד מהם הוא (פיזית) בגודל של 5 ס"מ והשני בגודל מטר וחצי, גודל הטורבו ישפיע על זמינות ואופי אספקת הכוח.

את שניהם אפשר להסתיר אם ממש רוצים, ואת שניהם אפשר למצוא אם באמת יודעים מה (ואיפה) לחפש. קח זאת בחשבון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לי יש מספר שאלות כי אני לא מבין משהו.

ההבדלים בין רכב ספורטיבי לרכב לא ספורטיבי הם לא רק נושא הכוח סוס והזינוק עלה גם באחיזה, מיטלים, בבולמים ברקסים, צמיגים, גיר שונה, לפעמים במקרים טובים כמו ביאריס ספורט וב 205 GTI שילדה מחוזקת, והרשימה נמשכת.

אתה לוקח את ה 206 1.4 שלך ומשקיע בה לא מאט כסף כדי להכניס לה טורבו ומקבל רכב זריז אבל לא יציב וממש מסוכן ולא חוקי שבתוספת של 5000 שקלים אתה יכול לקבל את ה 206 XS שכבר נותנת לך 110 כוח סוס שזה אומנם 10 פחות ממה שתקבל עם דוגש 1.6 היא מגיע עם יתר הדברים קצת שיפורים תגיע ל 120 כוח סוס שלך. ואם אתה ממש רוצה להתפרע ואם תצליח להסיג אז יש לך 206 GTI שכבר מגיעה עם 140 כוח סוס. ואז תקבל רכב ספורטיבי אמיתי ולא אחד שמתיימר לכך ולא רכב מסוכן ולא צפוי.

אז לשאלתי. למה לך לעשות את כול זה? ולמה אתה חושב שזה משתלם?

ובמקרה במבט זריז מצאתי לך 206 XSI למכירה. כמובן שחייבים לבדוק טוב מה הרכב הזה עבר כי אנשים כן משתוללים אליהן. אני יודע מה אני הייתי עושה או יותר נכון עושה עם הרכב שלי.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=1661041

פורסם

הגיעו עם ה1.4 ל170+ כוח סוס , זה לא מסוכן בעליל אם אין שום תוספת כלשהי לחיזוקים למרכב או לפחות החלפת צמיגים למשהו יותר נוגס ,

לקחת 206 1400 סמ"ק לשים לה טווין טורבו ולהגיע מ75 כוח סוס במצב מקורי ל170 + בלי התייחסות לשאר האזורים האם יש פה באמת סכנה ממשית או שאנחנו מעדיפים קונדום גם אם היא עם גלולות (זה דימוי לבטיחות יתר )

פורסם

אין שום סכנה ממשית, ה206 משווקת עם 180 כ''ס ובגרסאות קצה קיצוניות בלימיטד, גם מעבר,

השלדה שלה תתמודד ללא בעיה עם הכוח.

בקשר ל''ניסיון'' בארץ, אין שום בעיה לגדוש את המנוע ב0.6באר.

כמובן שאם הוא ירצה לנצל/להנות עם הרכב, בנוסף לגדישה, יצתרך לטפל בהתנהגות.

חובה לטפל בהתנהגות ? ממש לא.

פורסם

אין ממש בסיס להשוואה של ה 180 ל 1.4 גם בלי המנוע.

ה180 מכוילת הרבה יותר טוב , מוטות פיתול ,מתלים יותר טובים, ברקסים חזקים יותר , גלגלים רחבים יותר , גיר חזק יותר וכו.

והרשימה עוד ארוכה, אומנם אפשר לעשות את השיפורים גם לשילדה של 1.4, אבל ההשקעה כבר מביאיה אותך למחיר של GTI לפחות.

פורסם
חובה לטפל בהתנהגות ? ממש לא.

אני מקווה שאתה לא אמיתי..:roll:

רכב משופר מסתובב בכבישים עם ברקסים של אופניים.. יפה, מאוד ביטחותי!

השיפור הראשון שחובה לבצע ברכבים לא ספורטיבים שהופכים לספורטים זה במתלים ובמערכת הבלימה!

להתחיל לספור לך כמה השביתו כאלה רכבים כבר?

פורסם
אני מקווה שאתה לא אמיתי..:roll:

רכב משופר מסתובב בכבישים עם ברקסים של אופניים.. יפה, מאוד ביטחותי!

השיפור הראשון שחובה לבצע ברכבים לא ספורטיבים שהופכים לספורטים זה במתלים ובמערכת הבלימה!

להתחיל לספור לך כמה השביתו כאלה רכבים כבר?

וכמו שאמרתי בהתחלה.

אפשר אבל בשביל להפוך את הרכב הזה לרכב ספורטיבי צריך להוסיף לו כול כך הרבה דברים שזה פשוט לא משתלם. אחרת אתה מקבל רכב מסוכן עד מאוד. בנוסף לכך גם תהיה בעיה של העברת הכוח לכביש. זה לא מספיק שיש אותו השאלה היא מה עושים איתו...

בסופו של דבר אתה צריך לשים הרבה מאוד כסף כדי לקבל רכב. עדיף כבר לקנות את ה

206 XS

או GTI

תוספת של בין 5 ל 10 אלף שח...

• תוכן חדש...