Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי פונטו HGT שבעוד כמה ימים תוצע למכירה.

התקציב לרכב חדש הוא עד 50K

דרישות:

חייב להיות טורבו

התנהגות

אמינות (שהיה לפחות כמו ה HGT שלא עשתה לי שום בעיה בכל זמן שהיתה אצלי)

עוד פרט שדי חשוב לי זה איכות החומרים. ב HGT הפסטיקה זולה ומאוד פשוטה. חשוב לי שאיכות החומרים תהיה גבוהה ועמידה לאורך השנים.

בינתיים סימנתי את גולף GTI ואת הסיאט טורבו 20V אשמח לקבל השוואה

מחיפוש קצר שהרצתי בפורם, הבנתי שגוף רכב עצל ומרגיש כבד והסיאט קשיחה מאוד ומרסקת עצמות. בכל אופן, אשמח לקבל עוד הצעות ולקבל עזרה לגבש דעה.

אגב, מי שמעוניין בHGT שישלח פרטית (עברה רק 70K טיפולים רק במורשה).

פורסם

נסעת פעם על gti ?? תעשה סיבוב ואז תחזור ותגיד אם היא מרגישה עצלה.

בתור בעלים של אחת כזאת בעבר, חייב לומר שהיא עדיפה על הסיאט מכל הבחינות, אמנם בתצורות המנוע המקוריות הסיאט חזקה באחוזים מאוד בודדים אבל בגולף עדיפה, ובקשר להתנהגות, את זה אפשר לשפר בלי בעיה.

בנושא פנים הרכב, זה ידוע בעיות הקילופים של הוואגיות בשנים הנ''ל וזה לא כל כך מסתדר עם הדרישה שלך לגבי זה ואמינות זה הכל עניין של מזל ועל איזה רכב נופלים, אין דבר כזה רכב חף מתקלות ובייחוד רכב עם טורבו, אצלי לדוגמא הטורבו מסר נשמתו לאחר 90 אלף קילומטר 3 חודשים אחרי שקניתי את הרכב והמחשב רכב גם נדפק, והרכב ישב לי בחנייה חודש עד שמצאתי מחשב חלופי מפירוק, כי זה היה בלתי אפשרי מבחינתי לרכוש חדש.

בכל אופן אם תמצא גולף שמורה ומקורית ככל שניתן אז לך על זה ובגדול.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אם היה תקציב היתי הולך על GT. גם אלפה 166 עלתה על הפרק אבל אחרי חיפוש זריז בפורם ירדתי ממש מהר.

הגולף GTI נשמעת כמו אופציה ממש נחמדה. אשמח לעוד הצעות ורעיונות.

• תוכן חדש...